mrb arkadaşlar 30 yaşından sonra içimdeki motor tutkusunu daha fazla bastıramadım bende aranızdayım bahçelievlerde oturuyorum savaştepe caddesi yamaha dragstar 650 ile başladım ilk olarak başta korktum ama iyikide 650 ile başlamışım
mrb arkadaşlar 30 yaşından sonra içimdeki motor tutkusunu daha fazla bastıramadım bende aranızdayım bahçelievlerde oturuyorum savaştepe caddesi yamaha dragstar 650 ile başladım ilk olarak başta korktum ama iyikide 650 ile başlamışım
her yaşta binilir abi buna ben 13 yaşımdan beri üstündeyim hala bıkmadım hala bıkmadım bu bir tutku hatta tutkunun ötesinde
bu yıl 3 ncüsü düzenlenecek olan 10riders motorsiklet festivali 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihlerinde. Geçen sene kapıdağ manastırında düzenlenmişti ve güzel bir etkinlik olmuştu.Bandırmada ise 2-6 haziran tarihlerinde düzenlenecek. Ancak bandırmaya erdeke geziye gelecek arkadaşlar olursa görüşmek isterim. herkese saygılar.
10riders motorsiklet festivaline giden var mı ?
şu ana dek kaçırdığım olmadı zaten kendimde Bandırmalıyım ayağımızın dibindeki bir yerde yapılıyor sırf doğası için gidilesi bir yer hepinize öneririm.saygılar
Geçen 2 festivalde benim ayağımın dibindeydi, Edremit kazdağları mevkide.Erdeğe hep gitmek istyodum bu vesileyle nasip olur inşallah.
darkselect93 umarım aradığın işi bulursun ama burası eleman arayanların uğradığı bir yer değil kardeşim, mevzu başka..
Merhaba arkadaşlar. Bende ilk motosikletimi alıp aranıza katıldım Balıkesir Merkez'de oturuyorum. Necatibey Eğitim Fakültesinde okuyorum.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
hoşgeldin bende de aynı motor var kırmızısından
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
arkadaşlar demirciler caddesinde çok sık kontrol yapılıyor bugün bende ilk cezamı yedim kask yüzünden 72lira kasksız kırk yılın başı çıktım cezayı yedim siz siz olun dikkat edin
yok pek memnun değilim titreşim çok fazla şimdiki aklım olsa 125 lik debriyajlı yada 150 lik scooter alırdım çok sarsıyo motor uzun yoldada şehiricindede yoruyo tek artısı cok az benzin yakıyo
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
ben genelde shellden alıyom 12 liraya doluyo 120-130 km yol yapıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)