ozgurakman nereye? Bu arada ben de duymuştum Şapçı'nın düzleneceğini. Gerçi düzlenmekten kasıt eğimi aza indirmek diye düşünüyorum. 3 vakte kadar yazmazsan pm atarız artık.
ozgurakman nereye? Bu arada ben de duymuştum Şapçı'nın düzleneceğini. Gerçi düzlenmekten kasıt eğimi aza indirmek diye düşünüyorum. 3 vakte kadar yazmazsan pm atarız artık.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni üyelerden. Balıkesir merkezdeyim, havalar da güzelleşiyor, organizasyon düzenleyip de haberdar ederseniz beklerim...
grup noldu ya canlanın biraazz havalar ısınıyorr
Crossla dağ taş takılan varmı
merhaba balikesirli motorcu dostlarım balikesire yeni tayinim çıktı uzun turlarda yeni arkadaşlara ve yeni bir motora ihtiyacım olacak. balikesir merkezde bu motorla ilgileniyorum tanıyan varmidir acaba yada aldığımda gosterebilecegim iyi usta tavsiyeniz olurmu yollarda buluşmak dileğiyle teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1989118/detay/
Balıkesir grubuna selamlarımı iletiyorum. Biliyorsunuz ağırlıklı mct ve ramzey 250 grubunda yazıyordum ancak wuxi forumunda da biraz canlanma olması için bir süredir onuda takip ediyorum. İş güç çocuk derken zaman geçiyor. pumpingiron kardeşim ilandaki motoru inceledim motor çok temiz yalnız aldığında serviste bir ecu ölçümü yaptırmalısın klr çok sağlam bir motordur aksesuar olarak yanında bir şey yok gibi duruyor. Enjeksiyonlu motorlarda da çok karmaşık bir elektrik düzeni mevcut. Umarım hayırlı olur.Balıkesirli bütün hemşehrilerime selam saygılar Bandırmaya gelecek arkadaşlarla görüşmek isterim.saygılar.
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar hafta sonu asker ziyareti için Balıkesir'e geleceğim ailemle 1 gece kalabileceğim apart yada pansiyon önerilerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
İşyerim şmg lisesinin altında eski devlet hastanesinin arka sokağında veya eski inzibat karakolunun karşısında. Mahalle olarak ihsaniye mahallesi.sizin servisçi adı kim dükkan ismi.ben tanıyorumdur merak ettim.Gelecek olursanız haberleşelim kardeşim bir kahve içeriz.
Herkese merhaba, ben de Bandırma'dayım henüz ehliyetimi alamadım ne yazık ki , sınav tarihini bekliyorum, bu arada motorumu da almış bulunuyorum.
@Beycivan Servis Özkaban Motor Fatih İlköğretim'in yan tarafında.
Selam balıkesirli dostlarım
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Serkan ile Altan benim bandırmadaki Honda suzuki gibi birçok servisi elinde tutan arkadaşım.Zaten bende Bandırmalıyım.Altanla aynı ilkokul da okuduk. Babası Halil amca eski motorculardandır.
iyi günler yakın zamanda günübirlik erdek e gelmek istiyorum. acaba erdek de sezon açılmış mıdır? denize girilebiliyor mu? teşekkürler.
16 BH 631
erdek festivallerinde gel dostum daha iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)