günaydın balıkesır
günaydın... hafta sonu Sındırgı tarafına gezi düzenlerseniz katılırım
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
Günaydın
Blackbaron, sende motor var mı?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Ramço kiraya vereceğin paraları biriktir motor al ben sigarayı bıraktım motor alabilmek için. Allah'a şükür iyiki de bırakmışım
öğretmenlik okuyosun sandım kampüste ne işin var diyorum kendi kendime... sonradan düştü jeton
cbf'çi arkadaştan ses çıkmadı bi daha, acaba edremite giderken başına bişey mi geldi
aga 10riders facebook üzerinden faaliyetlerini sürdürüyor. Balıkesir Motosiklet Kulubü diye arattın çıkıyor.ordan organizasyon yapıyolar.
Lâ Edrî
10 riders var aramızda her carsamba nefis gardında toplanıyoruz katılmak isteyen olursa
bekleriz her zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
gecenlerde bi canakkale gezimiz oldu ben dersane dolayısıyla gidemedim
cok uzulmustum
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
selam millet ya benim motorun arkası çok kayıyor dönüşlerde
Bir kaç hafta önce aklıma geldi acaba bir motosiklet kulübü var mı Balıkesir'de diye. O sırada denk gelmiştim, sizin fakültenin karşısındaki cafede (Nefis) toplanıyorlarmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi 24-03-2012 - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23-03-2012 23:58 ----------
Teşekkürler. Sınavlardan sonra bi uğramak istiyorum.
Selam millet
Motoru ben eylül ayında sıfır aldım. Daha öncede aynı motordan 2006 model vardı kazada pert olana kadar sorun çıkarmamıştı. Çin malı çok şey beklememek gerek sanırım. Lastiklerimi değiştirsem. Birde şimdiye kadar 3 kez patladı. Birinde 2 eşşek kadar çivi girdi.
selam arkadaşlar
sizin ordan bir suzuki bandit sahibi ile pazarlık asamaşındayız ama haliyle kafama takılan motor hakkında bazı konular var.belki dedim aranızdan motoru bilen arkadaşı tanıyan vardır diye sizlere sormak istedim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.sizlerin yorum ve bilgilerine göre istanbul'dan çıkıp sizin ordan motosikleti almaya gelecegim,aksi bir durum varsa boşuna yola çıkıp zaman ve masraf etmeyeyim diyorum.
ilan linki ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51201796/detay
tekeriniz düz bassın bilgi alırım belki düşüncesindeyim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hocam yanlış bilgi vermeyeyim ama bu motoru (burası küçük yer o yüzden hemen herkes birbirini tanır) apaçi diye adlandırdığımız motorcu kardeşlerimizin gruplarında gazlarken, tekere kaldırılırken v.b. faaliyetler içinde hiç GÖRMEDİM. sanırım orta yaşlarda sakin birisine ait çarşıda falan da hiç görmedim. 1 kere mahalle arasında park edili gördüm... yani bence gelip görmeye değer görüyorsan; gel gör. hem bi tanışırız çay içeriz
hafta sonu birden fazla motor kazası, birden fazla ölü :(
Lâ Edrî
sadece sındırgı'da var iki ölü. birkaç tane de başka yerlerde varmış
Lâ Edrî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)