Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
son sorundan baslayayim. Hepimizde ehliyet yok Ehliyeti olmayanlarin hepsi ehliyete yazildi subat 12de sinava girip mart ayinda direksiyon sinavina girip nasipse ehliyetlerini alacaklar ama henüz ehliyeti olmayanlar var. O yüzden öncü saliyoruz.
Face grubumuz aslinda herkese acik. Sen beni ekle facedeki arkadaslarina ben sana devat gönderirim.
Atilla Turhan
Grubun linki bu....
http://www.facebook.com/pages/Edremi...55557261145626
Uyuyan arkadaslar, 20.01.2011 persembe tarihli Kozak gezisini sizlerede bildirmek boynumun borcu. ama görüyorum ki topike kimse girmiyor bile. Gerekli bilgiler facebooktaki grubumuzda mevcuttur.
Abi gelmeyi çok isterimde benim alet çok yakıyor yahu
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Tüm uyuyan Balkeslilere duyrulur. 27.01.2011 tarihinde Assos Kadirga Koyu gezisi var. Ayrintilari vermiyorum artik nasilsa kimse ilgilenmiyor. Merak eden varsa Facebooktaki grubumuzdan resimleri takip edebilir. F: Edremit Körfez Motosiklet Tutkunlari
Merhaba arkadaslar.
Edremit te ikamet eden ve yardımcı olabilicek MT üyesine ihtiyacım var.
Edremitten motor begendik.Motora baktırmadanda ıspartadan 500 km yol gitmek sacma geliyor biraz.Bizim icin 1 saatini ayırabilicek arkadas varmı? Özel mesaj ile numara bırakırsanız ben dönerim sizi.İyi günler keyifli forumlar
merhabalar.bende artık bir motorsiklet tutkunu olarak aranıza katıldım yazın gezilerde beraber olmak dileğiyle bir an önce yazın gelmesini bekliyorum
Balıkesir MT İL Grubu arka sayfalarda kaldı farkında mısınız
0 Rh (-)
Güncell....
2o11 Kanuni Cup 100 ( 0 - 4600 ) km
2o12 Yamaha Ybr 125 ESD ( 0 - ....... ) km
istediğin kadar güncelle kanka olmaz senin iş ben üyeyim sayfaya ona rağmen anca farkediyorum topic'teki hareketliliği
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Olsun hacı olsun Atilla abi var sen varsın ben varım daha anca hareketlilik gelir anca oturuyor. Biz etkinliklerimizi gerçekleştirelim millet kendisi gelmek isteyecektir Güncel....
2o11 Kanuni Cup 100 ( 0 - 4600 ) km
2o12 Yamaha Ybr 125 ESD ( 0 - ....... ) km
Güncel Güncel daha da artacak insallah
0 Rh (-)
Merhaba. Ben de yeni geldim siteye. Beş dakika olmadı daha Atiturhan'ın motoru görünce üye oldum. Geçen hafta hava güzeldi. Akçay'da Yorsan'ın tesislerinde bi kahvaltı yapayım derken rastladım atiturhan'ın motora. Önünde iki de CBF150 vardı. 2011 CBF'leri bekliyorum ben de almak için dikkatimi çekti. Sonra bi baktım arkada turuncu bir güzellik daha var. Şöyle bir inceledim de hoşuma da gitti doğrusu. Burada tekrar görünce şaşırdım. Yeni motorumu aldığımda ve havanın güzel olduğu bir günde sizinle bir tura katılmak isterim doğrusu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)