Edremit Körfezi ve civarinda yasayan motosiklet sevdalisi arkadaslar..
Facebookta kurudugumuz bir grup var cok sik günü birlik turlar yapiyoruz Saga sola kacip mangalda sucuk ekmek yapip geri dönüyoruz.. Cok keyifli oluyor. Katilmak isteyenlere facebook grubunun linkini veriyorum.
http://www.facebook.com/pages/Edremi...55557261145626
Balikesirli motosiklet tutkunu kardesler asagidaki link tam bize göre...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...festivali.html
Edremit Körfez Motosiklet Tutkunlari olarak ufak capli bir gezi yapacagiz. Duyurmak icin biraz geciktim ama zaten ani bir kararla toplaniyoruz.
06.01.2011 Persembe günü en gec saat 11:00'de Akcay/Zeytinli Altinkumdaki her zamanki caybahcesinde toplanacagiz(turban tarafina yakin olan ilk caybahcesi)... Tüm motosiklet tutkunlarini bekliyoruz. Istikametimiz Akcakoyun...
Et alip mangal yapacagiz. Masraflari paylasacagiz
Hava: 12 Derece parcali bulutlu.
Topiği canlandıralım biraz arkadaşlar.Bu forumda olan ve edremit civarı olan bütün motorcu kardeslerimiz tanısıp bir ara bir toplasma yapsak cok güzel olur. Balıkesir il sınırları icindeki herkesi beklerim
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Yazları ayvalıktayım anca yazın katılabilirim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Arkadaslar, 13.01.2011 Persembe günü Edremit Körfez Motosiklet Tutukunlari olarak Akcay'da Altinkum plajinda ki her zamanki caybahcesinde yine bulusuyor ve Assos'a Kavurma Partisi vermeye gidiyoruz. Bulusma saati 11:00 olup 11:30'da teker döner. Gelmek isteyenler özelden mesaj atip ayrintilari ögrenebilirler.
İnsallah güzelce toplayabilirsek motorcu dostlarımızı mutlaka beklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
Abi suan sizin kurulu bi motorcu grubunuz var gerçekten çok güzel geziler,etkinlikler yapıyorsunuz.
Fakat benim demek istediğim motosiklet.net'teki dostlarımızla da tanışalım onlarıda katalım aramıza daha büyük bir grup oluşssun. İnsallah körfezin en büyük grubunu hep beraber olusturacagız
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Motosiklet.net deki balkesli hemserilerimiz ne yazikki uyuyor. Körfezdekiler ona keza. Her seferinde buradan duyuru yapiyorum ama tik yok.
Face deki grubumuz. edremit körfez motosiklet tutkunlari basligi altinda. Gruba isteyen katilabilir. bir sürü gezi resmi mevcuttur.
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
merkezden selamlar iyi olur ya topic bayadır sessiz aslında bi tanışma çay ı filan düzenlesek hiç fena olmaz
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
İzmirliler olarak aranızda olmaktan mutluluk duyarız. 2011 yılı gezi etkinliklerinizi mutlaka haber verin.Geçen yılki Kazdağları gezisini kaçırdık yeni motorlarımızla bu yıl hiç bir etkinliği es geçmemek istiyoruz.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Kardesim, alakasi yok. 125cc den basliyor bizim gruptakiler. Bende de 150cc var. Önemli olan motorunun hacmi degil, önemli olan iki teker üzerinde keyifli vakit gecirmek hos sohbet etmek...vs.
cc kisitlamasi gibi bi durum söz konusu degil. Bizde en hizli gittigimiz yerde 90-120km/h gidiyoruz. Yavas geleni arkada birakalim biye bi hevesimiz yok aksine bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
2011 Temmuz 15inde 2.Kazdaglari motosiklet festivali tekrardan düzenlencek. Bugün faceden bildirimleri geldi.
Ayrica, biz Persembe ve Pazar günleri hava güzel oldugu sürece Akcay'da 100% toplaniyoruz. Hic toplanamazsak 4-5motor oluyoruz kisa gezi yapip bi mangal bi sucuk ekmek yapip geliyoruz. Face deki grubumuzdan haberlesiyoruz genellikle. Disaridan misafir kabul eder seref duyariz. Genellikle 11 gibi toplanmaya calisip 11:30-12:00 gibi hareket ediyoruz. Akcay'in Zeytinli bölgesindeki Altinkum plajlarinin oldugu yerdeki ilk cay bahcesinde toplaniyoruz.
Grubumuzda 1000cc hacime kadar motorlar var. Ama genellikle kücük hacimli katilimcilar geliyor. 150-250cc arasi cogunlukta. Hiz merakimiz yok. Kimse yarismiyor. Her daim lideri takip ederiz, arkadan da muhakkak bi grup sonu gelir. Polis olma ihtimaline karsi her zaman önden bi gözcü de saliyoruz
Öncelikle Merhabalar.
Allah nasip ederse inşallah bu yıl Kazdağları etkinliğinize katılmayı çok arzuluyorum ve aranıza İzmir'den katılacağım.Belli olmaz o tarihte yanımda birkaç arkadaşımıda kandırabilirsem getirmeyi pilanlıyorum.Bunun dışında bir kaç sorum olacak.
1) Face deki gurubunuza her nedense bir türlü üye olamadım.Gurup sanırım herkeze açık değil.
2) En arkadan gelenler için alınan önlem tamamdır da en öndeki gurup için ''Polise Karşı'' öncü birlik göndermenin sebebi nedir? Lütfen acamiliğime verin.
2.ci sorumdaki sorma nedenim şundandır.Hepimizde kask ve koruyucu elbiseler var hepimizde A2 motosiklet ehliyeti var,hepimizde plaka ruhsat ve sigorta var bunun dışında acaba polise karşı alınan bu önlemde toplu olarak trafiğe çıkmak için özel izin alınması gerektiği yönünden dolayımıdır.Bu konuda bizleri aydınlatabilirseniz çok memnun olacağız.
Saygılarımla
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)