Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

[Balıkesir - MT]

REKLAM ALANI
    atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Alıntı lecc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    altınoluktan ben varım arkadaşım....gelirim
    bende katilirim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

Edremit Körfezindeki arkadaslar, bi ara bi tur yapalim yaw...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı lecc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum artık komple buralı oldum üniversitemisin?
    evet. ben zaten buralıyım üni de burda okuyorum. NEF'teyim
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı atiturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende katilirim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

Edremit Körfezindeki arkadaslar, bi ara bi tur yapalim yaw...
    cok dogru yapalım valaha pazar günleri şöyle sahile dogru turlasak feana olmaz topluca
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti

EDREMIT KÖRFEZI'in deki ARKADASLAR

Edremit Körfezi ve civarinda yasayan motosiklet sevdalisi arkadaslar..
    Facebookta kurudugumuz bir grup var cok sik günü birlik turlar yapiyoruz Saga sola kacip mangalda sucuk ekmek yapip geri dönüyoruz.. Cok keyifli oluyor. Katilmak isteyenlere facebook grubunun linkini veriyorum.

http://www.facebook.com/pages/Edremi...55557261145626

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Edremit Körfezi ve civarinda yasayan motosiklet sevdalisi arkadaslar..
    Facebookta kurudugumuz bir grup var cok sik günü birlik turlar yapiyoruz Saga sola kacip mangalda sucuk ekmek yapip geri dönüyoruz.. Cok keyifli oluyor. Katilmak isteyenlere facebook grubunun linkini veriyorum.

http://www.facebook.com/pages/Edremi...55557261145626
    ilginize teşekkürler
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Balikesirli motosiklet tutkunu kardesler asagidaki link tam bize göre...

http://www.motosiklet.net/forum/etki...festivali.html

Motosikleti
    Edremit Körfez Motosiklet Tutkunlari olarak ufak capli bir gezi yapacagiz. Duyurmak icin biraz geciktim ama zaten ani bir kararla toplaniyoruz.
    06.01.2011 Persembe günü en gec saat 11:00'de Akcay/Zeytinli Altinkumdaki her zamanki caybahcesinde toplanacagiz(turban tarafina yakin olan ilk caybahcesi)... Tüm motosiklet tutkunlarini bekliyoruz. Istikametimiz Akcakoyun...
    Et alip mangal yapacagiz. Masraflari paylasacagiz
    Hava: 12 Derece parcali bulutlu.

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    Topiği canlandıralım biraz arkadaşlar.Bu forumda olan ve edremit civarı olan bütün motorcu kardeslerimiz tanısıp bir ara bir toplasma yapsak cok güzel olur. Balıkesir il sınırları icindeki herkesi beklerim
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

.Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Yazları ayvalıktayım anca yazın katılabilirim
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

Motosikleti
    Arkadaslar, 13.01.2011 Persembe günü Edremit Körfez Motosiklet Tutukunlari olarak Akcay'da Altinkum plajinda ki her zamanki caybahcesinde yine bulusuyor ve Assos'a Kavurma Partisi vermeye gidiyoruz. Bulusma saati 11:00 olup 11:30'da teker döner. Gelmek isteyenler özelden mesaj atip ayrintilari ögrenebilirler.

Motosikleti
    Racer 200 S
    Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazları ayvalıktayım anca yazın katılabilirim
    İnsallah güzelce toplayabilirsek motorcu dostlarımızı mutlaka beklerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------

Arkadaslar, 13.01.2011 Persembe günü Edremit Körfez Motosiklet Tutukunlari olarak Akcay'da Altinkum plajinda ki her zamanki caybahcesinde yine bulusuyor ve Assos'a Kavurma Partisi vermeye gidiyoruz. Bulusma saati 11:00 olup 11:30'da teker döner. Gelmek isteyenler özelden mesaj atip ayrintilari ögrenebilirler.
    Abi suan sizin kurulu bi motorcu grubunuz var gerçekten çok güzel geziler,etkinlikler yapıyorsunuz.
    Fakat benim demek istediğim motosiklet.net'teki dostlarımızla da tanışalım onlarıda katalım aramıza daha büyük bir grup oluşssun. İnsallah körfezin en büyük grubunu hep beraber olusturacagız

0 Rh (-)

Motosikleti
    Alıntı serimotorcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsallah güzelce toplayabilirsek motorcu dostlarımızı mutlaka beklerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------

Abi suan sizin kurulu bi motorcu grubunuz var gerçekten çok güzel geziler,etkinlikler yapıyorsunuz.
    Fakat benim demek istediğim motosiklet.net'teki dostlarımızla da tanışalım onlarıda katalım aramıza daha büyük bir grup oluşssun. İnsallah körfezin en büyük grubunu hep beraber olusturacagız
    Motosiklet.net deki balkesli hemserilerimiz ne yazikki uyuyor. Körfezdekiler ona keza. Her seferinde buradan duyuru yapiyorum ama tik yok.
    Face deki grubumuz. edremit körfez motosiklet tutkunlari basligi altinda. Gruba isteyen katilabilir. bir sürü gezi resmi mevcuttur.

Motosikleti
    rks new light 125
    Topiği canlandıralım biraz arkadaşlar.Bu forumda olan ve edremit civarı olan bütün motorcu kardeslerimiz tanısıp bir ara bir toplasma yapsak cok güzel olur. Balıkesir il sınırları icindeki herkesi beklerim
    valaha toplanalım cok güzel olur bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

Motosiklet.net deki balkesli hemserilerimiz ne yazikki uyuyor. Körfezdekiler ona keza. Her seferinde buradan duyuru yapiyorum ama tik yok.
    Face deki grubumuz. edremit körfez motosiklet tutkunlari basligi altinda. Gruba isteyen katilabilir. bir sürü gezi resmi mevcuttur.

faceden baktım fotolarınıza yuksek cc motolarlar var cup aranıza almazsınız heralde

Motosikleti
    Racer 200 S
    Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster

faceden baktım fotolarınıza yuksek cc motolarlar var cup aranıza almazsınız heralde
    Senin motorcu ruhun yeter kardesim ya Benim bildigim kadarıyla grubun geneli 150 - 250 cc arası değişiyor . Fakat iki tane R1 bir tane de
    1000RR var diye biliyorum

0 Rh (-)

Motosikleti
    Honda Cd 100
    merkezden selamlar iyi olur ya topic bayadır sessiz aslında bi tanışma çay ı filan düzenlesek hiç fena olmaz
    [B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
    [COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]

Motosikleti
    rks new light 125
    Senin motorcu ruhun yeter kardesim ya Benim bildigim kadarıyla grubun geneli 150 - 250 cc arası değişiyor . Fakat iki tane R1 bir tane de
    1000RR var diye biliyorum

saol serim kardeşim

onların arasına 100cc bii motorla girsek abest kaçar

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan

Aranızda olmaktan mutluluk duyarız.

İzmirliler olarak aranızda olmaktan mutluluk duyarız. 2011 yılı gezi etkinliklerinizi mutlaka haber verin.Geçen yılki Kazdağları gezisini kaçırdık yeni motorlarımızla bu yıl hiç bir etkinliği es geçmemek istiyoruz.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı Amca35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirliler olarak aranızda olmaktan mutluluk duyarız. 2011 yılı gezi etkinliklerinizi mutlaka haber verin.Geçen yılki Kazdağları gezisini kaçırdık yeni motorlarımızla bu yıl hiç bir etkinliği es geçmemek istiyoruz.
    o etkinliğe motor olmadıgı için bende katılamamıstım bu yıl olursa kesin giderim

Motosikleti
    Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim, alakasi yok. 125cc den basliyor bizim gruptakiler. Bende de 150cc var. Önemli olan motorunun hacmi degil, önemli olan iki teker üzerinde keyifli vakit gecirmek hos sohbet etmek...vs.
    cc kisitlamasi gibi bi durum söz konusu degil. Bizde en hizli gittigimiz yerde 90-120km/h gidiyoruz. Yavas geleni arkada birakalim biye bi hevesimiz yok aksine bekliyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

2011 Temmuz 15inde 2.Kazdaglari motosiklet festivali tekrardan düzenlencek. Bugün faceden bildirimleri geldi.

Ayrica, biz Persembe ve Pazar günleri hava güzel oldugu sürece Akcay'da 100% toplaniyoruz. Hic toplanamazsak 4-5motor oluyoruz kisa gezi yapip bi mangal bi sucuk ekmek yapip geliyoruz. Face deki grubumuzdan haberlesiyoruz genellikle. Disaridan misafir kabul eder seref duyariz. Genellikle 11 gibi toplanmaya calisip 11:30-12:00 gibi hareket ediyoruz. Akcay'in Zeytinli bölgesindeki Altinkum plajlarinin oldugu yerdeki ilk cay bahcesinde toplaniyoruz.
    Grubumuzda 1000cc hacime kadar motorlar var. Ama genellikle kücük hacimli katilimcilar geliyor. 150-250cc arasi cogunlukta. Hiz merakimiz yok. Kimse yarismiyor. Her daim lideri takip ederiz, arkadan da muhakkak bi grup sonu gelir. Polis olma ihtimaline karsi her zaman önden bi gözcü de saliyoruz

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan

İnşallah Nasipse

Öncelikle Merhabalar.
    Allah nasip ederse inşallah bu yıl Kazdağları etkinliğinize katılmayı çok arzuluyorum ve aranıza İzmir'den katılacağım.Belli olmaz o tarihte yanımda birkaç arkadaşımıda kandırabilirsem getirmeyi pilanlıyorum.Bunun dışında bir kaç sorum olacak.
    1) Face deki gurubunuza her nedense bir türlü üye olamadım.Gurup sanırım herkeze açık değil.
    2) En arkadan gelenler için alınan önlem tamamdır da en öndeki gurup için ''Polise Karşı'' öncü birlik göndermenin sebebi nedir? Lütfen acamiliğime verin.
    2.ci sorumdaki sorma nedenim şundandır.Hepimizde kask ve koruyucu elbiseler var hepimizde A2 motosiklet ehliyeti var,hepimizde plaka ruhsat ve sigorta var bunun dışında acaba polise karşı alınan bu önlemde toplu olarak trafiğe çıkmak için özel izin alınması gerektiği yönünden dolayımıdır.Bu konuda bizleri aydınlatabilirseniz çok memnun olacağız.
    Saygılarımla
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler