bana uyar. üni de burada okuyorum zaten. ne zaman derseniz gelirim. ortak bir gün ayarlayalım.
bana uyar. üni de burada okuyorum zaten. ne zaman derseniz gelirim. ortak bir gün ayarlayalım.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bütün Balıkesir MT grubuna selamlar balıkesir merkezden gürhan... Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
hoşgeldin aramıza Gürhan iyi forumlar...
4 Teker Bedenimi 2 teker [COLOR="Cyan"]RUhuMU[/COLOR] TaŞıR... :bounce:
Hoşbulduk Venom_35 forumda sık sık görüşebilmek dileğiyle...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
altınoluklu warmı burda acaba???
selam hemşerilerim bende Balıkesir'liyim. Henüz motorum yok ama olcak inş. en kısa zamanda
Aramıza hoşgeldin o zaman kardeş.
merhabalar bi kardeşiniz daha geldi şimdilik motosiklet yok ama inş yakında olucak...
Motorsiklet'in zararı SİGARADAN azdır.
Hoşgeldin kardeşim
[ı]bütün balıkesirlilere selamlar bende balıkesirliyım ama antalyada yaşıyorum kışın ara ara gelıyorum görşme imkanımız olursa görüşelimmmmm[/ı]
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
10.10.2010 Balıkesir'in günü ilan edildi! Garanti Bankası da 10-17 Ekim haftasında Balıkesir'deki şubelerden kredi kullanan müşterilere 10 TL bonus verecek! dırınım)
bende aslen balıkesirli olmasamda 12 yıldır burdayız artık buralı olduk sayılır
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Buralarda yeni sayilirim.. Akcay- Edremitten kimler var?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)