bence de canlanmaz. toplamda kaç kişiyiz ki....
bence de canlanmaz. toplamda kaç kişiyiz ki....
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
toplantılar bahara olur heralde havalara belli olmuyor.geçen gezim dedim sildim temizledm bi baktım yagmur yagıyor ondan çıkaramadım.havalar düzelince bi toplantı yaparız nasip olursa
[B][COLOR="Blue"]AŞK BİR SABUNSA KÖPÜRT BENİ PAKİZEE :queen:[/COLOR][/B]
Balıkesir\Edremit burda
+1 kişi
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
selam meraba bende aranıza yeni katıldım müsade varmı
yaz gelsin belki ayvalık falan akarız ekip
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
slm arkadaşlar bende altınoluktayımm beklerim. . .
mrb bende bigadiçli'yim, bende katılabilirim dimi ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:11 ----------
hemşerilerim ben kawasaki ninja 250r arıyorum satılık duyan bilen varsa (temiz orjinali bozulmamış) haber verirseniz sevinirim.
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyorum çünkü bu ilk mesajım, motorum ve ben oldukça acemiyiz, trafikte bizi görürseniz çok yaklaşmayın
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
mrb arkadaşlar bende bigadiçliyim. ben honda cbr 125cc veya cbf 250cc arıyorum. fazla yol yapmamış ve temiz peşin,, bi motor arıyorum duyan bilen varsa haber verirseniz sevinirim. şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Slm arkadaslar ben uzun zamandır sıteye gıremıyorum iş güç derken... blk de keske toplana bılsek tanıssak...
keşke toplanıp tanışabilsek...
bandırma-gönen- erdek üçgeninden kimler var el kaldırsın bakalım
arkadaşlar ayvalikta oturuyorum bende yarin balıkesire gidicem küçük bi işim var orda mz parçası bulaibliceğim yer biliyormusunuz uygun fiyatlı filan ?
bu arada olasi bi gezi için Ayvalik!a beklerim
köy garajının orda bi motorcu var orda belki vardır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)