selam arkadşlar behnde balıksr merkezde oturmaktayım aranıza yeni katıldım aranızda bnada yer varsa sewinirim
olmaz mı yer.. hoşgeldin
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Tek ben mi yazıyorum ne nerdesiniz balıkesirliler ..
burdyız kardeş benm net kesikti ondan giremiodum hakikaten nerde balıkesrliler yha
valla bilmiyorum tek kalmış gibi hissediyorum kendimi hadi ya bi sohbet edelim
ya arkadaşlar ben yarım parmak eldiwen almayı düşünüyorum motrda kullanmk için nerde bulablrm acaba bilginz varmı ???
Neden yarım parmak alıyorsun önümüz kış korummalı kışlık bir eldiven al.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
yk kardeş var kışlık eldiven ama arkadaşta gördüm baya bi hoşuma gitti ondan diyorum havanın açık oldugu bugünlerde motrla gezerken daha ii olur die düşünüyorum
Artistlik olsun diyosun yani sen valla hiç görmedim ben keşke arkadaşına sorsaydın nerden aldın diye
motrcu oldumz belli olsun dmi yani artistlikte olcek birascık.arkadaşa da hediye gelmş ama olsun bulurum elbette kocaman balıksrde vardr illaki
BEnde balıkesirliyim ve yeni bir mt03 alacağım inşallah bu hafta görüşmek dileğiyle sevgilerlee.
yarım parmak eldiven:
DIFI marka. hakiki keçi derisi. 40 tl. motomax ta var
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Merhaba arkadaslar ben balıkesirliyim ama üniwersite okumak için ankaraya geldim cengiz topel caddesinden gecen zx6r ninja lı bir bayan arkadas war onu ne zaman görsem aglayasım gelio :S okul bittiginde alıcam bi tane zx6r bütün motorcu arkadaslarla tanısmak isterim..
milli kuvvetlerde karşidan karşiya geçerken bir ses duydum dedim bişiy gelio yanimdan siyah hyosung 250r geçti dondum kaldim sadece izledim sürende bi bayandi ve tebrik ediorum kendisini .... herkesin süremediği bi motoru bisiklet gibi kullanıyordu... helal olsn
Ama plaka yoktu yani vardi okunmuyordu...
sağolasın kardeş zamanm olursa ilk iş oraya gitmek olucak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 ----------
evet bende biliyorum o bayanı siyah hyo comet 250 100.yıl meslek lisesi yakınlarında görmüştüm sabah saatlerinde motoru sanırsamda orada oturuyordur.oldukça güzel kullaniodu hem bayanlrnda motorsiklet kullanması güzel bişey bende tebrik ederim kendisini
arkadaşlar hepinize slmlar ben üniversite okumak için 4 seneliğine balıkesirli oldum aranıza kabul edersenız sevinirim bir de balıkesir mt olarak toplanıldıgı zman haber verirseniz sevinirim tanısalım kaynasalım bırlıkte bişeyler yapalım bence herkeze kazasız keyifli sürüşler....
Valla kurbandan sonra bir toplantı yapalım derim çünkü Yeni motorumla geleceğim :D Fz6 olur kendileri :D :D
[COLOR="Red"]
[B]Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ! A M İ N[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)