umarım öss den zamanım olur da rotaya ben de katılırım...
umarım öss den zamanım olur da rotaya ben de katılırım...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
denizli mt ailesi olarak ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle
kanuni windy uzun yola gelir mi? Çıkacak olursa yazın bi dolaşım yapabiliris
Bayramınız mübarek olsun bu arada..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
demir ailesi olarak tüm MT ailesinin bayramını kutlarız arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
demirgursel tşkler sizinde bayramınız mübarek olsun.
Bir gezi planladım balkesliler duyrulur
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
hoşbulduk ilk motorumu bu bahara almayı düşünüyorum subat gibi falan kafamda venox var sana sormak istedim hemen sende cruiser kullanıyosun nasıl motorlar kullanması zormu ilk motor olabilirmi? çoğu kişi ağır hantal falan diyoda bu motorlar için?
Zor, kolay değil hele ilk motorun olacaksa baya zorlanıyorsun dönüşler işkence haline gelebiliyor bunun için tavsiye etemem şehir içini unut işkencenin son hatti kıvrak değil uzun yol motoru, bunların üstesinden geliceğini düşünüyorsan al.
ben gelirim geziye.
cruiser, adından da belli oluyor zaten ne amaçla üretildiği. mesela ybr'mi düşünecek olursak, şehir içinde geçemeyeceğim ara sayılıdır. arabaların arasından falan geçemezsin, kritik virajlarda motorun dalgınlık sonucu yüksek hızda ise yatıramazsın, v.b.
ama venox çok güzel alet. sürüş koşullarını göz önünde bulundurarak alman gereken bir motosiklet.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
http://www.motordelisi.com/forum/duy...-araniyor.html
Geziye katılmak istiyen olursa beklerim
öncelikle teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Venox biraz daha spor olduğu için daha kullanışlı olabilirmi acaba? açıkçası motor aldığımda hemen sıkılıp satmak istemiyorum o yüzden ybr tatmin etmez beni Enduro düşündüm fakat onunda uzun süre kullanılacak olanı 600 ccden başlıyor başlangıç içinde 600 cc korkutuyor çok kararsız kaldımcruiser, adından da belli oluyor zaten ne amaçla üretildiği. mesela ybr'mi düşünecek olursak, şehir içinde geçemeyeceğim ara sayılıdır. arabaların arasından falan geçemezsin, kritik virajlarda motorun dalgınlık sonucu yüksek hızda ise yatıramazsın, v.b.
ama venox çok güzel alet. sürüş koşullarını göz önünde bulundurarak alman gereken bir motosiklet.
Selamlar Balıkesir MT Kütahya MT den iki arkadaş ilinizin bulunduğu sınırlara doğru gezi yapmak istiyoruz Edremit,Akçay,Bandırma,Erdek taraflarına uğruyacaz hava durumu nasıl sizin oralarda denize giriliyormu hala
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yahu abi oraları bırakıp izmire gelseniz ?!!
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
slm arkadaşlar ben susrluktan mustafa toplantılarda banada haber verirseniz sevinirim bende bmw r 27 kullanıcısıyım 1957 model herkeze iyi sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)