arkadaşlar müsait olduğunuz bi para günü veya herhangi bir akşam toplanmaya ne dersiniz?psr10 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar müsait olduğunuz bi para günü veya herhangi bir akşam toplanmaya ne dersiniz?psr10 adlı üyeden alıntı
Ybr
10 xx xxx
s.a beyler ben blk/akcaydan alırmısınız aranıza...bende motor resimdeki war..
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
yaza kesin geliyorum akçay a
Ybr
10 xx xxx
gel ya bekleriz...isim ne senin bu arada
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
selçuk balıkesir merkezden
Ybr
10 xx xxx
dünkü gezimizde 3 ybr 1 150 kn akçay ve değirmen boğazı yaptık değirmen boğazında yer olmadığı için edremit yolunda biyerde mangal yaptık baya keyifli geçti fotoğrafları koyarım yakında
Ybr
10 xx xxx
gezi dönüşü motosikletleri yıkadıktan sonra
Ybr
10 xx xxx
Selam
İstanbul'da yaşıyorum ama Burhaniyeli'yim. Ayda bir geliyorum Burhaniye'ye. Belki görüşebiliriz, memnun olurum.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Merhaba arkadaşlar. İstanbulda Üniversite son ögrencisiyim. Balıkesirliyim. Motorumu yeni aldım daha. Part time olarak bir yazılım firmasında çalışıyorum. Motoruda iş ve okul arasında kullanmak niyetim şimdilik. Bu istanbul trafiği malum bezdiriyor insanı.Ötv ye yakalanmamak için acele ettim ama ne fayda enselendik son anda. 3,5 ay oldu balıkesirden geleli baya özledim. İş ve okul son dönemi aşırı şekilde yogun geçiyor işte. Neyse mezun olacaz inşallah 1,5 ay sonra.Herkese kazasız günler.
Hoşgeldin. Ben de senin gibi üniversite için gelmiştim ama mezun olalı 3 yıl oluyor, kaldık burada. Eğer herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa özelden mesaj atarsan sevinirim. Gurbette hemşolarla birlik içinde olmak gerek
Bu arada hangi ilçe? Ben Burhaniye.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
alikara adlı üyeden alıntı
Arkadasım tesekkür ederim.Sagolasın.Ben Balıkesir merkezde oturuyorum. Görüşmek üzere diyelim.
bende Aygören doğumlu Ankara'da ikamet etmekteyim
pazar günkü ayvalık gezisi çok güzeldi yakında bi daha gezi düzenleyeceğiz katılmak isteyen arkadaşlar olursa haber versin plan yapalım
balıkesir de o kadar çok motosiklet kullanan insan var ama internetle alakası olan kişi sayısı %1 i geçmiyor
Ybr
10 xx xxx
selam arkadaşlar.ben de balıkesirin marmara adası ilçesindenim.bilmem bilen varmı ama merak ednler googleden araştırabilir.tatil yeri inşallah gelirseniz yazın bekleriz.ne güzel bütün balıkesirliller burda.bandırma bize yakın.ayrıca yazın ben ordaydım satrsailor seni tanımak isterim.bi de gönen i bilirim.gelmiştim oraya çok güzel bi yer.tekrardan herkese merhaba.hoşçakalın.
fatih ben istanbuldan. balıkesirliyim bende. sizleri burada görmek güzel. proleterarkadaşım motor aldım diye yazmışsın seni sonra burada buldum. kaça aldın motoru nereden aldın. karahallılar bayi olmuş balıkesirde. ben ötv den sonra sordum istanbuldaki dağıtıcıya göre pahalı bi fiyat söledi. ben comet ile ilgileniyorum ama.
selam
Merhaba arkadaşlar,
Hazır Akçay filan yapmışken, İzmir'e kadar da uzanıverseydiniz keşke...
proleter merhaba ben emre gökceyazıdan.genelde her aksam balıkesire geliyorumve karahallılarda bakıyordum her aksam motora bir gun baktım goremedim ertesi gu senin orada gordum bayagı bır baktım karsıdan cok dikkat cekıcı. bende 650 r alacagım kısa bir zaman içinde. balıkesirde bir tane daha var seninkinden bilmiyorum tanıstınızmı. adı başan cengiz topelde melissa internet kafe işletiyor.kafamda bir kac soru işareti var onlara cevap bulmam gerekiyor ondan sonra hemen gidip alacagım. neyse musait oldugum bir gunde ugrarım yanına tanısırız tabi rahatsız etmıs olmazsam.
jawa 350 style
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan ve internete sadece gündüzleri girebildiğimden yeni yazabiliyorum.
Hayatımhepyek,kardesim burda gt 250r ın fiyatı www.globalmotor.com daki fiyatlarla aynı detaylı oran bakabilirsin.
emre kahveci kardeş buyur gel beklerim tanısırız.
Poyraz dan dolayı sanırım bu aralar organizasyon pek olmuyor havalar mayıs 15 den sonra düzelecekmis diyorlar umarım güzel bi organizasyonda bende olurum.Selamlar.
proleter yakında kaz dağlarına doğru gezi düzenleyeceğiz katılmak istermisin?
Ybr
10 xx xxx
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)