Körfez ve Marmara tarafı ,en kötü ihtimal Zeytinli festivalinde görüşmek üzere.
selamlar ben Balıkesir Akçaydan Kubilay YAVAŞ yaz kış buralardayım
henüz motorum çalışır durumda değil ama yaza canavarımı tamir edeceğim ve yolla çıkacağım buralara yolunuz düşerse veya buralardan bi tur yapalım dediğinizde size katılmaktan zevk duyarım 300-500 km olsa bile gelmeye çalışırım
şimdiden görüşmek dileğiyle...
Jetonunu cebinden çıkarıp oynamadığın sürece yalnız başkalarının oynadığı oyuna seyirci olursun...:cat:
yazın altınoluga yolu dusenlerı beklerım herzaman buyrun gelın mısafırım olun
İstanbuldan günaydınlar Balıkesir Mt..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Arkadaşlar balıkesir merkeszde olanlar elimde modifiye motorlu bir 100 lük var modifiyeyle beraber tam uzun yol motoru oldu kabul ederseniz yeni geziler olucaksa yakın zamanda aranıza katılmayı çok istiyorum lütfen haberdar edin ( Cep: 05544477748) ( MSN : gurcan_adisen@hotmail.com)
Yaz geldi Balıkesir-MT uyanın aktifleşin
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Balıkesir Bandırma boşver gitsin aldırma.... S.a millet bandırmalı kimler var?
sa arkadaslar herkeze merhaba bende sıtede yenıyım bı baktım balıkesır artık burlardayım kabul edersenız balıkesır merkezdeyım ufaktan honda beatım var tın tın takılıoruz öle
Hoşgeldn kardeş kabul ederseniz ne demek başımızın üstünde yerin var
hosbulduk kardes walla cok sevındım burda bole balıkesırlıler gercekten guzel bı site umarım hep guzel sohbetlerımız olur
slm arkadaşlar bende akçaydanımmm buralı olmayabilirim ama buralı oldum iicene edremit myo da okuyorumm
hoşbuldukk
Herkese SeLam Ben balıkesir/Merkez
Motorum yok
Ben 100'lük CUB model Arıyorm
cup tam şehir içi şimdiden hayırlı olsun
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bizim balıkesirllr siteyi işgal etmiş gelin bir bagrıma basayım sizi hemşerilerim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)