balıkesir moto mt nın yenı yılını kutlar,sağlık,mutluluk,kazasız bir yıl dilerim.allah lastiklerımıze zaval vermesin.
nice mutlu yıllara.
balıkesir moto mt nın yenı yılını kutlar,sağlık,mutluluk,kazasız bir yıl dilerim.allah lastiklerımıze zaval vermesin.
nice mutlu yıllara.
arkadaslar yenı yılınız hayırlara wesıle olur ınsallah...kütahya...
78 karabükten iyi akşamlar
ben derim ayvalık yapalım gelmek isteyen varmı?
umut 35 kardeş ben ayvalıktayım topla gel moto alemini bir gün tanışalım kaynaşalım..her zaman beklerim..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
bende örene beklerim2 şubat günü ankara yolcusuyum yanlız:(bu hafta içinde yaparız bişeyler dersen özel mesaj atayım sana telefon numaramı oldumu
yaz gelsın bende varım arkadaslar.havalar düzelsın gezerız.akçayda yazlığım var balıkesirde oturuyorum.busene yaz güzel geçicek.herkes arkasına birini bulsun ama o zman deha zevklı olur.grup giderız.
aleykümselam şuraları bi hareketlendirmek lazım...
kar yağdı buraları felaket,ankara nasıldı nasıl geçti yolculuk.
selam balıkesir...10 sene kaldım o güzel memlekette ortaokul ve lise çağlarım yani en güzel zamanlarım orda geçti...küçük ama güzel bir yerdir...varmı syal mezunu
valla ankara buz ne olsun yav...ama yaşanmaz buralarda...yazada çok var ben motorumu özledim şimdiden:(
balıkesirlı arkadaslarım.havalar düzelıyo.hafta içi biraz daha ısınacakmış.gönenlı arkadasım işin düşerse balıkesir e beklerım.motorların bakımı yaptırın.
syl mezunu değilim.yolunuz açık olsun.
ben balıkesire yeni taşındım arkadaşlar
merhaaba hoş geldın 3003 aslen nerelıısin boyner'de erkek ayakkabı reyonunda çalışıyorum.bende yenı motor aldık abıme honda beat 100 lük, yanı motorlar ikilendi,birde bende zat var, yarın izinliyım akçayda motorum hava güzel olursa getiricem.tanışalım gezerız.
saygılar.
umut kardeşim nasılsın. nerdesın . bugun 2. el honda beat aldık abime.
10 yıllık Balıkesirliyim, ondan önce 25 yılım Bandırma'da geçti. Motorla Balıkesir ve ilçelerini gezme-tanıma hevesinde olan herkesle tanışmak arzusuyla kucak dolusu saygılar, sevgiler ....
balıkesir mt selamlar.Arkadaşlar balıkesirde askerliğini yapan bi arkadaşımı ziyaret için balıkesire gelmeyi düşünüyorum.Orda tavsiye edeceğiniz konaklıyabileceğim,yemek yiyebileceğim herhangi bi yer varmı.özelden yazabilirsiniz.şimdiden teşekkürler...
xenon
tabiki gelebilirsin balıkesir küçük biryer eğer gelırsen sana yardımcı olurum pazartesı gunu izinliyım. 0 535 277 27 56 güray.merkezde asya otel yar sabah açık büfe kahvaltı veriyo.otel basri var yıne ama merkeze 20 dak.yine merkezde otel yılmaz var orasıda güzel tavsiye ederım.
selam arkadaşlar..bende nasipse nisanın 2 veya 3 gibi yedek subay sınavı için balıkesirde olacagım...sizlerle tanışmak isterim..tel05456491702..
arkadaslar ayvalık tarafına gelen olursa banada haber versın ben ayvalıktayım 05543107345
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)