Evet arkadaşlar whatsapp gruplarında olan birisi cevap verirse dahil olcaz aktif birwhatsapp grubu oluşturalım
Evet arkadaşlar whatsapp gruplarında olan birisi cevap verirse dahil olcaz aktif birwhatsapp grubu oluşturalım
Arkadaşlar küçük cc iseniz tek başınıza takılın derim, Büyük ve hızlı makinalara yetişilmiyor çünkü
Bunun cc ile pek bağlantısı yok önemli olan beraber bişeyler yapmak, isteyen basar hızlanır isteyen yavaş gider (bende mt 07 var bu arada)
bu başlık altında yeniden bir gurup kursakmıkı
Arkadaşlar whatsap grubunda ekli olmayanlar 05398752480 e bi whatsapp mesajı çeksinler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Ad soyad ilçe de yazarsanız grup aktıvitelerini artırmış oluruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Tanışmış oluruz Kafasına uyan kişileri bulan kişilerde ayrıyeten muhabbetını kurar
Arkadaşlar whatsapp grubuna geliniz muhabbete orda devam ederiz.(05398752480 mesaj atınız.)
Whatsapp grubu için mesaj atınız.
5 şubat 2017 mavigöl de sucuk ekmek etkinliğimize katılan arkadaşlara teşekkür ederiz.
Selamlar, 25 yaşındayım inşaat teknikeriyim Yenimahalle'de oturuyorum.Kafa dengi arkadaşlarla tanışmak isterim, ara ara buluşup etkinlikler yapacağımız mini bir grup oluşturmak istiyorum.
Aynı zamanda amatör fotoğrafcılıkla ilgileniyorum.Günü birlik turlar ya da 1 gece konaklamalı(uygun ortam olursa kamp yaparak) geziler düşünüyorum.
"Kafa Dengi" kısmını biraz aydınlatmak için kendimi anlatayım siz ona göre kafa dengi olup olmadığımızı anlarsınız
Motosikletin tehlikeleri hep aklımın bir ucunda olduğu için motorumu her zaman temkinli, trafik ve yol şartlarına göre kullanırım.Trafikte saygı görmek için önce saygı duymak gerektiğine inanırım ve ona göre davranırım.Kısacası "Aklı başında" ve "Efendi" arkadaşlarla tanışmak isterim.
Merhabalar Mamak' da oturuyorum. Motor olarak mondial drift kullanmaktayım. 05342201243 eklerseniz sevinirim.
ANKARA MT KIZILCAHAMAM SOĞUKSU GEZİSİ
Arkadaşlar whatsapp grubuna geliniz muhabbete orda devam ederiz.(05398752480 mesaj atınız.)
Tanıdığınız bildiğiniz elektrik ustası ile egzoz ustası var mı?
İsa usta var elektrik konusunda çok iyi.
Birlik mahallesinde, Motomekaniğin ilerisinde sağda, yeni açılan Ulus Motorun iki bina yanı.
Sanırım bu gruba katılma zamanı gelmiş. Dün CBF ile motor dünyasına katılmış bulunuyorum.
Pazar günü için kiralık motorsiklet lazım bilgibi olan varmı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)