2 Hafta önce turlarken türkü çığırıyodum dondum dondum diye. Tavsiye etmiyorum artık motoru bu havalarda. Meslek olarak yapan kuryeci kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun
2 Hafta önce turlarken türkü çığırıyodum dondum dondum diye. Tavsiye etmiyorum artık motoru bu havalarda. Meslek olarak yapan kuryeci kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun
Haftaya pazar olursa katılabilirim ben de.
Abartmayın, daha soğuk gelmedi Hergün işe gidip gelmeye devam O sabah ve iş çıkışı trafiğine hayatta arabayla girmem, varsın soğuk olsun. Yağmur yağarsa da metroya/otobüse binin
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Evet konu hep havada kalıyor arkadaşlar
1-Bahçelievler
2-Kızılay
3-Çukurambar
Arzu ederseniz bunlarda birini seçerek daha sonra mekan belirliyelim.
Bana sorarsanız, bahçelide benzin veya baattin gibi mekanlardan biri olabilir.
Bu cuma akşamı saat 19:00 için ne dersiniz?
Fikirlerinizi bekliyorum, artık bi toplaşalım..
Agalar, gündüz vakti ve haftasonu 12-16 arası sürüş yapılabilir veya sucuk ekmek tarzı bana uyar
Bu cuma saat 7 de belirtilen yerlerde olursa bende toplaşmaya katılırım
Aynen hafta içi cuma saat 7 den sonra uygun hafta sonu çalışanlar da var bari iş çıkışı yapalım
O zaman bu cuma günü saat 19:00 da bahçelievler benzin mekanı ok diyelim, artık kimler katılabilirse..
En azından bir başlangıç yapmış oluruz arkadaşlar.
Daha çok kişiye ulaşabilmek adına bunu ana sayfada moto sohbet bölümünde paylaşadabiliriz?
Onur.. Huzur.. Gurur..
Beyler bende gelirim de pazar günü hava nasıl olur bilemem
Insallah ajandaya daha onemli bir is kaydetmek durumunda kalmayiz.
cuma saat 19 uygun . bir arkadaş paylaşşın sohbette
Artçı olarak gelesim var ama korkuyorum ekipmanım yok hayırlısı be
Evvet bende geliyorum birşey olmazsa bakalım açıyorum bölümünde
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)