zaaazaaza.. Fatih köprüsünün altıda berbattı. Subeyevleri kavşağına köprüden aşağıya artistik atlayışlar yapıyorlardı insanlar
zaaazaaza.. Fatih köprüsünün altıda berbattı. Subeyevleri kavşağına köprüden aşağıya artistik atlayışlar yapıyorlardı insanlar
Ustaaa ne diyo bu bilo?
pusudayım bebişito.
bugün havadaki bağıl nem oranı %34, yüzme bilen totoşun dışarı çıkmaya yiyosa gel bi çayımızı iç tühkanda
geliyon mu çekirge.
Gec gormusum ula, yoksam ugrardim, motorla disardaydim. bidahakine artikin.
!4 Haziran Pazar Çamkoru ya gazlıyoruz Sabah 9:00 KC Göksu Otopark buluşmalı.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-ankara-3.html
https://www.facebook.com/events/1596499637287543/
Pazar günü çalışmasakta gelebilsek keşke :D
Bende gelecektim ama bina toplantısı var onu unuttum. Yönetim bende onu devredecem. Tüh yaa.. Ne kadar heveslenmiştim.
Bir garip yolcu
Konusunu actim ama,
Ankara Hacettepe Hastanesinde yatmakta olan yavrumuz Muhammet Enes Maden (dosya no: 3260233) a rh (+) ilik gerekli. Hasta yakinini aradigimda ihtiyacin daha da aciliyet kazandigini ogrendim. kizilay'da gonullu ilik bagiscisi olmak istediginizde bir tup kan alip 20 gun icinde donus yaparlarmis. Hasta yakinindan aldigim bilgi bu yonde. Ben de bu islem hastanede yapilabilirse bu aksam, yapilamiyorsa yarin kizilaya giderek elimden gelen yardimi yapacagim. Hasta yakinlarinin telefonlarindan da bilgi alabilirsiniz.
05337727198
05063521302
05069197172
selam beyler;
son zamanlarda ivedik istasyonunda mağyene yaptıran var mı?
neye bakıyolar?
ya da akyurttan filan mı rendevu alak?
nası yapak?
50 kere dedik abi ivedikte yaptırma deyu,
eryaman istasyonundan al yani istanbul yolu diye geçiyo muhtemel.
Bikere senin ruhsattaki koltuk sayısı ile başın belada belirteyim emniyete yolun düşecek
aracın rengini değiştirdin o yüzden yine ek1 dolduracaksın yamulmuyorsam,
dğerleride lambaların tam eksiksiz yanıp sönecek arka fren ve park dahil,
sinyallerin çalışacak(muaynede kol,bacak ve türevleri ile yapılan yön gösterme kabul edilmiyor )
lastik diş derinliğine bakıyorlar,
gidon boşluğunada bakıyorlar ha. Artı KM sayacın 00000 ise ondan dolayıda geçemiyorsun haberin olsun.
benden bu kadar aklına gelen varsa arkadaşlar da yazabilir.
ANGARAJ
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda ya da çevresinde iş arayışı içerisinde olan arkadaşlarımız varsa; çalışmakta olduğum şirketim İlbak Holding; minimum lise mezunu satış temsilcileri arıyor. Satış ve kasa tecrübesi olması ayrıca tercih sebebidir.
Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olan 18 yaşını doldurmuş adaylar 0312 278 05 28 no'lu telefona ulaşarak randevu alabilirler.
Forum içinde bu tür paylaşım yapılabiliyor mu bilmiyorum ama işe ihtiyacı olan arkadaşlarımız varsa bir faydam dokunsun istedim kendilerine.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)