Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.
Ben de r25 almak için ocak sonunda kapora verdim bu bayiye, normalde mart sonuna sıra verdi ama dün beni aradı 2014 model motoru 2015 için açıklanan fiyattan satma teklifinde bulundu. Ben de kabul etmedim tabi ki. Anlayacağınız haftalardır r25 almak isteyenlere lansman fiyatıyla gelen motorlar için satıldı dediler ve fuarda gelen zamdan hemen sonra stokladıkları motorları satma derdine düştüler. Zaten 2 cümle diyalog kurmaktan aciz esnaflıkla alakalı olmayan heriflerin ankaradaki tek yamaha bayisi olması gerçekten üzücü.
Bu yüzden hondacı oldum çıktım. Bir sürü marka var. KTM, suzuki, kawasaki, Ducati, Bmw, Aprilla, Yamaha v.s. listeyi uzatmak mümkün. (bknz. http://tr.wikipedia.org/wiki/Motosiklet_%C3%BCreticileri_ve_markalar%C4%B1). Lakin olaylar sadece kalite, estetik beygir gücü değil. Ayrıca (ki bence asıl önemli olan)yaygın yetkili servis ağı, Bilgi alışverişi, yedek parça bulundurma yada temin etme hızı ve fiyatları. Bu şekilde düşününce özellikle Ankara da Honda dan başka tercihim kalmıyor ne yazık ki. Bazen düşünüyorum da Ankara gerçekten başkent mi? yoksa sadece kağıt üstünde yazan bir başkent mi? Konyada, İzmirde, İstanbulda, izmitte yarış pistleri var ama Ankarada yok. Hatta kilise bile avrupa normlarında yarış pisti yapılacakmış (Bknz. http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=946) Yapılsın yapılsında Ankarada niye yok arkadaş. Bir adam gibi eğitim kurumu bile yok bu şehirde. Bu nasıl başkent anlamadım gitti. Sanırım Başkent demek sadece siyaset demek. Gerçi oda yakında bitecek gibi. Her şey İstanbula taşınıyor. Garip istanbul şimdiki yükünü taşıyamıyor. Bence bizde bir imza kampanyası filan başlatsak ankaraya pist yapılır mı?
Çünkü pist yapılırsa eğitim kurumları ve diğer markalarda ankarada yoğunlaşır. Motora binen insan sayısı artar.
Ankara'daki yawş.. pardon bayiyi herkes tanımış ne güzel . Yamaha Ankara'dan alınmaz kesinlikle. Düzce ve Konya' ya iyi iş yaptırıyolar.
arkadaşlar selamlar...
uzun yıllar süren bekleyişimden sonra 2004 Aprilia Pegaso aldım...
düzgün bir usta arıyorum tavsiyeniz olursa sevinirim.
Forumları amacına göre kullanalım diyorum ben. Ankaradaki işe yaramaz YAMAHA BAYİSNİNİ ADI YAMAHA BAYDAR'dır. Güneş balçıkla sıvanmaz sonuçta. İsim vermemenin de bir alemini göremiyorum. Tavsiye soran olursa da ora ile ilişkiye geçmemesini tavsiye ediyorum. Forumların genel amacı bu değil mi zaten Karalama değil, tavsiye...
Lanet şehir ankarada bırak motosiklet pistini doğru düzgün karting pisti bile yok. Neboktan bir şehir cidden, anlamak mümkün değil. Bir tane firma var, Kawasaki, Triumph, KTM, SYM, Ducati, Sherco vs, vs, markalarının bayisi. Düşün artık okadar yokluk içinde bir başkent ki, 1 dükkan 6-7 marka tedarik ediyor piyasadaki boşluktan...
bu kadar acik sozlulugun icin tesekkurler.
her kelimesine katiliyorum.
daha ayrinti icin;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...layisi-hk.html
simdi taslar yagmaya baslar "sirin anadolu bozkir kasabasi ankara" sevdalilarindan...
her ankaralı motorcu bir gün baydarı tadacaktır...benim de maceralarım oldu kendisiyle
Günaydın hava çok güzel, yarış izlemek isteyenler değerlendirebilir.
Google map adresi: 39.853355, 32.722369
Baydar mı? aman uzak dursun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Bu arada Ankaradaki honda servislerinden hangisini tercih ediyorsunuz veya öneriyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba;
Ankara yakınlarında motosiklet ile gezmek için nereler var. Bol virajı olsun ki motosikletin zevkini yaşayalım. Gittiğimiz yerde de bir şeyler yemek ve içmek de lazım tabi. Tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
Beypazarı-Kıbrısçık arasında bir yol çalışması durumu yok. Ancak Kıbrısçık ile Seben üzerinden gelip Gölcük'e bağlanan yoldaki köprüye kadar yolda yer yer uzun yol çalışmaları mıcır ve toprak var. Ben geçerken canımı sıkmıyor ama sevmeyen için can sıkıcı olabilir.
Günübirlik alternatifler:
1. Kızılcahamam - Çerkeş - Orta - Şabanözü - Eldivan - Şabanözü - Çubuk
2. Ayaş - Güdül - Sorgun - Sorgün Göleti - Çeltikçi - Kızılcahamam
3. Çubuk - Karagöl (Çubuk) - Kızılcahamam
4. Kızılcahamam - Mengen - Gökçesu - Bolu - Gölcük - Kıbrısçık - Beypazarı
5. Kızılcahamam - Mengen - Gökçesu - Bolu - Gölcük - Seben - Beypazarı
6. Beypazarı - Kırbaşı - Mihalıçcık - Gürleyik - Sarıyar - Nallıhan (yol ayrımı) - Beypazarı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Yemek önerileri:
Kızılcahamam Opet Köfteci - Köfte
Kızılcahamam Altaylar Lokantası - Döner
Güdül Ev Yemekleri - Çorba, yemek ve ızgaralar
Mengen Müdür Restaurant - Hepsi
zaferce ve umurcan tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. özellikle zaferce detay için ayrıca teşekkür ederim.
Herkese selam, şöyle bir buluşup turlasak mı ne ?
Erro koş yetiş seni çağırmışlar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)