@porsuk_y Servis istersen sana en yakın çiftliğin karşısında Efe Honda var. Bir de Metin Usta var, A-City'nin yanında hemen. Motosikletin CBF600 olduğu için Metin Usta'yı öneririm sana. Umarım bir problem yoktur motosikletinde.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
niye gonuşmuyonuz la? iki hafta olmuş ses yok, gene foruma mı küstünüz
Havalar soğumaya mı başladı ne...
Halen biniyorum eldivenler biraz yetersiz kalıyor şu an için...
Tahmini daha ne kadar binebiliriz.. Benim bulunduğum semtte sabahları yollarda ve araç üzerinde buzlanmalar başladı..
Derece olarak sınırım yok. Sadece bariz buz varken binmiyorum. Bazen buza denk geldiğim oluyor bazı bölgelerde,,, şans-kısmet
29 Ekim Korteji duyurusu:
29 Ekim Cumhuriyet Kortejine katılıyoruz.
29 Ekim Çarşamba günü Cumhuriyetin 91. yılı kutlamaları kapsamında saat 14:00'da Anıtpark'ta buluşuyor ve bütün kulüpler ile birlikte Cumhuriyet kortejine katılıyoruz.
Motosikletlerimize veya kıyafetlerimize Türk Bayraklarını asarak yapacağımız bu anlamlı tura bütün kulüp üyelerinin katılımını önemle rica ederiz.
Ankara Motosiklet Kulübü Yönetimi
https://www.facebook.com/events/768546793190874
arkadaşlar merhaba.29 ekim sabah saat 10:00 da ANMOK(ankara motorcular kulubu) olarak anıtparkta buluşuyoruz.sabah kahvaltısı ardındanda anıtkabir ziyareti planlıyoruz.isteyen otomobiliylede ailesiyle katılabilir.motorunuza türk bayrağı takmayı unutmayın lütfen.
facbooktan takip edebilirsiniz.
ANMOK-ankara motorcular kulubü..
bu sokak;
oran 807.sk(eski 70.sk)
ataturk sitesinden asagi inen sokak.
1-2 ay kadar once yol genisletildi. asfalt yapildi.
ancak asfalt yaptiktan sonra akillari baslarina geldi.
gecen hafta yol uzerinde kazi yapildi. elektrik direkleri dikildi.
(yol kenarindaki kazilmis sari serit)
sonra tekrar akla geldi ki
yolun altindan elektrik ve kanalizasyon hatti geciyor.
yolun ortasinda fotografta gozuken kocaman bir delik acildi
(yol ortasindaki kara delik)
kenarlara plastik dubalar konuldu.
tabii ilk ruzgarda bu dubalar yol kenarina suruklendi.
bu fotolar evimin penceresinden gorunus.
26.10.2014-pazar gecesi en az 4-5 araba bu cukura dustu
2-3 tanesi de taslarin uzerinden gurultulerle gecti.
buyuk ihtimalle arabalarin alt takimlarinda hasar oldu.
kenardaki taslar oncelikle yol ortasinda idi.
bir kac araba uzerlerinden gurultu ile buyuk ihtimalle hasarla gecince,
sagolsun birisi arabasi ile uzerinden gectikten sonra, arabadan inip bu taslari yol kenarina ittirdi.
Bende acaba cc yükselteceğim zaman supermoto bişeyler mi baksam?
Bakmak parayla mı,,, bak tabi
Öncelikle selamunaleyküm
Beyler kış geldi bende motoru yatırdım bahçeye komple bir elden geçiricem.Ama benim birkaç grenaj ve motor için birkaç parçaya ihtiyacım var.Bunları ucuz yollu alabileceğim bir yer yokmudur bu memlekette? yıba çarşısı diyecek bazı arkadaşlar ama orada tüm dükkanları gezdim honda spacy ye grenaj vs bulamadım illa internetten mi almak zorundayım yokmudur bir toptancı vs.
Ayrıca egzoz da alabileceğim bir yer önerirseniz sevinirim.(ucuz yollu idare edecek cins egzoz)
Cevabınızı bekliyorum.Bu mesaja cevap yazacaklar beğenirlerse kontrol etmem daha kolay olur.Hayırlı foorumlar.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)