Beyler bi usta varmis adi hizir . Yeri neresidir ? Bilen varsa bi adres versin lutfen
Beyler bi usta varmis adi hizir . Yeri neresidir ? Bilen varsa bi adres versin lutfen
Gimat kiler deponun arkasinda kiziltepe motor
Bayadır sessizmiş hakkaten @buberk
Yeni üye oldum, size de selam vereyim.
Selam Ankara..
Herkese selamlar.
Kayseriden Ankaraya göçtüm yakınlarda buluşma varmıdır. Tanışıp ortama katılmak isterim. Selametle.
İstanbuldan güneydoğu turuna çıkan 2 motosikletçi arkadaşımız halfeti'de başları taşla ezilerek öldürülmüşler..Tarifsiz bir acı...başımız sağolsun bile diyemiyorum bu vahşi olay karşısında. :( :(
Kurşunlanmış diyorlar abla?
ulan biri 51 yaşında öğretmen, diğeri 33 yaşında petrol şirketi çalışanı. gasp falanda değil. bu adamlar ne yapmış olabilirki kafasını taşla ezecek kadar! kanı bozuk soysuzlar mübarek kadir gecesi hürmetine göçenlerin mekanları cennet olsun kalanlara Allah sabır versin.
Doğudaki turizmin göbeği, kendi vatandaşına bunu yapan rus kızlarına kadınlarına neler yapar hain kanı bozuk insanlar Türklüğümden utandım birkez daha yazamadığım neler var neler!!!
Kısaca söyleyim, çok net Suriyeden gelen bir kaç kişinin yaptığına eminim.
Fatih abiyi anımsattı birden.
geçmiş bayramınız mübarek olsun dostlar.
NC750X alarak aranıza daha büyük bir makineyle tekrar katılıyoruz bakalım
çanta ve koruma demiri bakıyorum öneriniz var mıdır?
iki çanta arasında kaldım.
GİVİ trekker 58lt
GİVİ Maxia 55lt
arada çok ciddi fiyat farkı var.
bu fiyat farkı değer mi?
arka çantanın 2 kaskı çok rahat alması gerek.
Benim eski motorda 48 lt. lik kappa vardi ve iki xl kaski gayet rahat aliyordu, tabii baska birsey koyacak yer kalmiyordu orasi ayri
Dolayisiyla 55 veya 58 lt. canta iki kask almiyorsa at gitsin
Su yukardaki 58 lt.lik trekker sanirim.
Su yukardaki de maxia 55, gordugun uzere gayet rahat aliyorlar. Gerisi senin cebine ve goz zevkine kalmis hocam.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)