Dikkatli bakinca belli oluyor, motorun onuyle arkasi ayni renk degil, ayrica viraj resminde surucuyu tam olarak motora oturtamamislar, biraz yamuk kalmis, cok acemice bir fotosok calismasi olmus
Ben hiç anlamam bu fotomontaj işinden, ne yalan söyliim orjinal gibi duruyor...
tripod buğranın işleri.
olim az özenir lan adam!
ya zaten yaptıklarımın hiçbirini yapamayan adamlar direk ya 'montaj/kürtaj' yada 'motoru parçaladın! çok zararlı!' diyor. Çalışın oluyo hacı abiler, kıskanmayalım, destekleyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Mesela şu resimle kanıtlayabilirim montaj olmadığını.
Dikkat edilirse ayaklarım olması gereken yerde değil, motoru kavrayamamışlar Haliyle mutlu sonla bitmedi, taa ordan 2 metreden çakıldım motorda üstüme devrildi bende hafif sıyrıklar, motorda elcik korumanın vidası gitti, halloldu.
Stopie yaparken teker yeri tam tutacak, bu resimdeki gibi kayarsa (asfata iz bırakırsa) bir dengesizlik var demek miş ki öylede oldu gidon döndü düştüm
Ben diyecektim kendin açıklamışssın zaten,
Tsortle bu hareketleri yapmanın bedelinide güzelce ödetmiştir zannımca asfalt
buda sana ders olmuştur,
Stoppie yaparken motorda ayağın bacağın ayrı oynamayacak mümkün mertebe bacaklarının iç kısmı ile sıkıştıracaksın motoru zaten,
ve baktın ki teker kitliyo hiç aksiyona gerek yok salacaksın ön freni,
yani bu erronun söylediği bir atasözü ile biter
"donuyla inatlaşan altına s.çar"
tekrardan geçmiş olsun ahmed
ANGARAJ
2 metreden çakıldım valla ondan sonra dönüp yurda geldim 30km kadar, her dakika ibreye baktım..
'ulan olduğum yerde düştüm nasıl canım yandı bu hızla düşsem nolur, şöyle atlasam şuram yanar, böyle acır' falan hep frenledim kendimi.
İnsanın arada bir böyle ufak tefek donunu kirletmesi lazım yoksa valla ölümsüz hissediyor adem kendini..
Önemli olan kolu bacağı kopanı görüp ders çıkarmak değil, kedi kıçı kadar bir yarayla ufak bir kaza atlatmak daha rasyonel oluyormuş.. (1-2 ay gider sanırım) :eueen:
Merhaba CBF1000 Sahibi olupda motoruna binemeyen Gönül Dostu.
yıllar sonra motorunuza benzin alırken pompacı erro'yla karşılaşabilirsiniz;
-abi bende de binlik motor vardı, bi amortisör keçesi patladı, soğudum bi daha da binmedim motora
Ula bu kadar zaman beklenir mi, hayir parca bekliyon madem, niye motoru biraktin, motor gayet de yuruyor, calismasina engel bir mevzu yok, o arada bineydin, parca gelince de gotureydin degistirselerdi iyiydi. O haliyle teeeey istanbuldan buraya geldigine gore, burda da kullanilirdi bence.
olabilir ama yollar berbat biliyon...güya ankara merkezi anasını satayım leş ötesi..zaten hava muhalefeti, vakit darlığı, koyacak yer sorunu derken hiç strese girmeyim dedim bıraktım...
hacı valla iyi yağ sızdırıyodu, sızan da doğrudan fren balatasına...içine çekmiştir bütün yağı..balata da yeniydi cillop gibin...bilmiyorum spreyle geçer mi, temizlenir mi..?
Merhaba traktör sahibi dostlarım
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)