Eyvallah sağolun arkadaslar.
Bir yerden hatirliyorum derken? Eger dun aksam saat 7.30 civari bizim ofiste olup oturdugum sandalyenin arkasindan ekrana bakmıyor idiysen herhangi bir yerden hatirliyor olman mümkün degil
Rüyada olmus olabilir ona bir sey diyemem cok cok gelir sana fal baktiririm, kapinda mum yakip dilek falan tutarim.
Eski yazi olmasi ya da baska bi yerden alinti olmasi mumkun değil. Hayatimda kendi yapmadigim hicbir seyi ben yapmisim gibi göstermedim. Yapacak bile olsam tutup da motosiklet forumunda uyduruk bir yazida bunu yapmazdim herhalde
Degil yazinin kendisi tek bir cumle bile baska bir yaziyla ayniysa ben de bir daha bu foruma girmem. Eger zaten yazi tamamen ayniysa ya şizofreni hastasiyim ya da ermisim her iki durumda da bir daha girmem zor.
Uykun açılınca bir daha bak istersen uzerime iftira atilmis gibi oldum yeminle.
Yok yav ne iftirası, daha önce okuduğum bir yazı sandım sadece okadar. Belki yine sen paylaşmışsındır, burada tekrar paylaşıyorsundur, ben de 2.kez okuyorum sanmışımdır. İftira atmadım, niyetim öyle bişey değildi yani... Yanlış anlaşılma diyoruz biz bu duruma
Zaten yazdığın yazı başından geçen bir olay. Bilgi vs, paylaşmıyorsun ki, başkasından almış olacağını düşüneyim...
Ben üslubunu sevdim hocam, belki Polat da benzer üsluplu başka bir yazını okumuştur, kendin de böyle komik bir adamsan tanışmak isteriz ;)
Evet ben komiğim, bak nasıl bildi İftira değildi tabiki amacım...
Hemen de adımı verip niye deşifre ediyon olm Koray
Yanlış anlaşma yaşamışız o zaman. Ben de bu tür konularda biraz hassas olduğumdan çok çabuk yanlış anlaşabilmişim. Önemli değil...
@redmoon tabii ki bir gün bir organzasyonda ya da buluşmada karşılaşır, tanışırız. Olmadı, zaten Ankara küçük yer illa ki bir yerlerde denk geliriz. Olur da yolda falan mavi beyaz 600fa'ya denk gelirseniz bi korna çalın el kol yapın, hareket falan çekin durur ya kavga ya da sohbet ederiz. Her halükarda tanışmış oluruz.
Havalarda bi tam düzelmedi ki çıkıp turlayalım, gazlayalım... Neyse görüşmek üzere.
Arkadaslar lastik olarak sava mc50 siparişi verdim takım olarak siz lastikleri nerede taktiriyorsunuz toplamda kargo hariç 300 tl verdim
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
sorunlarla karşılaşmanız kötü imiş fakat yazıyı keyifle okudum... Anlatım sürükleyici olmuş..
Bende uslubunuzu bilmeyen adam adlı bir arkadaş vardı ona benzettim.. gerçi onun ağzı biraz bozuktur..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Beyaz-Mavi 600FA,, kenara çek!
diycem seni gördüğüm yerde
Ankarada teksin sanırım, hiç görmedim o renkte...
Arkadaslar birazdan lastikleri değiştiriyorum lastik yakmak isteyen varsa çıkan lastikleri alabilir ebatlar 130-70-17 100-80-17 cinici kardeslerdeyim
valla ben o işeri sevmmiyorum. lastiği oraya bırakıp geldim. benim için motor show aracı değil.
ziyan etmek yerine tekrar kullanılması için geri dönüşüme verebilirsiniz?
lastikçilerden topluyor olmaları lazım kullanılmış lastikleri
Tanımasam "aman tanrım doğaya ne saygılı bir adam" diyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Tanıyamaman normal bende bazen bu bizim mülayim polat kardeşimiz olamaz diyorum. Tam bir forum eşkiyası
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)