Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    he valla.. bu ne soğuktur... motora bakmakla geçirdim günü...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pahalı abi olurmu, ucuzunu biliyorsan bilmemde bir kaç saat araştırdım 300den aşa bulamadım.
    http://www.anesmotor.com/?urun-1702-MRA-X-Screen-Universal-Kelebek-Cam.html
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-asansorlu-ruzgar-deflektoru-spoileri-saptirici-128519086/detay/
    ah la işte belki sende bu elemandan almıssındır.

Kalafatoğlu seni göremedik toplaşmalarda bir türlü?
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalafatoğlu seni göremedik toplaşmalarda bir türlü?
    Geçen gördüm, uzaktan bizi izliyordu, düveloğlunda datlu yerken...

buberk bunu beğendi.

DoLPHiN2306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r-R6-ktmrc200-ktmduke390
    Aksama hava nasıl olur çıkıp turlanır mı

İhtiyarbebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    [QUOTE=GaCCaLL;3305483]ah la işte belki sende bu elemandan almıssındır.

aynen o bebeden aldım, iyide oldu memnunum. alırkendde yarın bigün motoru satarsam ekipte endülü çok, birine veririm diyerekten aldım. 100tl pazarlıkla, korayda aldı wolfa.
    Sadece sürerim

Motosikleti
    R1
    Alıntı DoLPHiN2306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aksama hava nasıl olur çıkıp turlanır mı
    dün bende bayaa tutmaya çalıştım kendimi dayanamadım. Çıktım acity gittim kahve iceyim en azından dedim. Zaten 10 gündür binmedim özledim. Ama inanılmaz ayaz vardı dayanamadım koşa koşa döndüm tekrar. Bence bikaç gün daha ister gibi:( Akşam da ayaz olur bence. Bir 10 15 gün daha sabredicez artık...

Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Alıntı Hubert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün bende bayaa tutmaya çalıştım kendimi dayanamadım. Çıktım acity gittim kahve iceyim en azından dedim. Zaten 10 gündür binmedim özledim. Ama inanılmaz ayaz vardı dayanamadım koşa koşa döndüm tekrar. Bence bikaç gün daha ister gibi:( Akşam da ayaz olur bence. Bir 10 15 gün daha sabredicez artık...
    katılıyorum. Abi karda binilir motora nisanda binilmez. berbat birşey hele rüzgar estiğinde gaz açıp rüzgarın gücüne karşı koyabilecek bir motorunuz yoksa hayat sizin için acımasız oluyor. istemsiz şerit değiştirdiğimi bilirim
    Sadece sürerim

Motosikleti
    R1
    Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum. Abi karda binilir motora nisanda binilmez. berbat birşey hele rüzgar estiğinde gaz açıp rüzgarın gücüne karşı koyabilecek bir motorunuz yoksa hayat sizin için acımasız oluyor. istemsiz şerit değiştirdiğimi bilirim
    Rüzgara karşı koyacak motorumuz var, ama işte Ankara'nın o ayazı yokmu beni benden alıyor...

KARAKARTALIZMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    herkese selam motora olan tutkumu elimdeki kısıtlı imkanlarla kuba xcg 150 alarak biraz olsun yatıştırdım,ilk hedefim motoru büyütmek,şimdilik idare ediyoruz bakalım,bu arada Alptuğ ben
    buberk bunu beğendi.

Motosikleti
    Sogugu goze aldm turladm biraz. İsten sonraki 18:00-20:00 arasi saatler pek soguk degil.

Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Sogugu goze aldm turladm biraz. İsten sonraki 18:00-20:00 arasi saatler pek soguk degil.
    hocam yeşil rossi kask ve montmu kullanıyorsunuz? istanbul yolunda denk geldim de..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Alıntı KARAKARTALIZMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam motora olan tutkumu elimdeki kısıtlı imkanlarla kuba xcg 150 alarak biraz olsun yatıştırdım,ilk hedefim motoru büyütmek,şimdilik idare ediyoruz bakalım,bu arada Alptuğ ben

hocam merhaba hoşgeldin, iyi etmişsin 2 teker olsun yine candır.
    KARAKARTALIZMA bunu beğendi.

KARAKARTALIZMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    hoşbulduk kardeş,bugün ışıl motora uğradım rks 150 modeli gelmiş ama yetmez o büyüklük bana en az 250 lik çapır lazım

Motosikleti
    Bugun Çarşamba var mı bi organizasyon arkadaşlar?

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Bugun Çarşamba var mı bi organizasyon arkadaşlar?
    Aksam 6 dan itibaren dongel sokaktaki sefa cafe de oluruz.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

omertsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cross, XJ6 DİVERSİON F
    Selam millet bi süredir 2.el cbr araştırmaktan foruma bakamadım. sonunda buldum kafama göre bi motor aydında ama ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59273630/detay burada cuma gitmeyi düşünüyorum dönüş için bi öneriniz varmı? otobüs almazsa binerek gelmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübe sahibi sizler bana neler yapmamı önerirsiniz? muhtemelen 12 de çıksam yola eve dönmem gece 00 diye tahmin ediyorum bu saatlerde sürüş ne kadar güvenlidir, gerekirse herhangi bi ilin otogarında sabahlayıp ertesi günde devam edebilirim.
    Uzun yol tecrübem Ankara-Karabük-Bartın-Ankara yapmıştım en uzun mesafem bu.
    Yada nakliye konusunda ne yapılabilir.

EN ÖMENLİSİ: Dacia Logan mcv station wagon şirket aracı kullanıyorum, arka koltukları sökerek bununla gitsem bu araca sığarmı? deneyen oldu mu ? ayrıca burada araba ile motoru yanyana getirip ölçebileceğimiz bir cbr250 kullanıcısı gönüllüsü varmı?
    Şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Aksama bahçeli taraflarında olurum boyuna bakabilirsiniz isterseniz. Zaten buluşma da varmış.Sizde uğrayın isterseniz. Otobüse bence kesin alırlar. SAdece paraya bakar. Tahmini bence 100 tl ye felan getirirler. Zaten kendin getirsen yol paran aşar bunu çok rahat. Sende otobüsle gidip gelirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aksam 6 dan itibaren dongel sokaktaki sefa cafe de oluruz.
    Akşam İş çıkışı uğrayayım o zmn

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Alıntı omertsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet bi süredir 2.el cbr araştırmaktan foruma bakamadım. sonunda buldum kafama göre bi motor aydında ama ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59273630/detay burada cuma gitmeyi düşünüyorum dönüş için bi öneriniz varmı? otobüs almazsa binerek gelmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübe sahibi sizler bana neler yapmamı önerirsiniz? muhtemelen 12 de çıksam yola eve dönmem gece 00 diye tahmin ediyorum bu saatlerde sürüş ne kadar güvenlidir, gerekirse herhangi bi ilin otogarında sabahlayıp ertesi günde devam edebilirim.
    Uzun yol tecrübem Ankara-Karabük-Bartın-Ankara yapmıştım en uzun mesafem bu.
    Yada nakliye konusunda ne yapılabilir.

EN ÖMENLİSİ: Dacia Logan mcv station wagon şirket aracı kullanıyorum, arka koltukları sökerek bununla gitsem bu araca sığarmı? deneyen oldu mu ? ayrıca burada araba ile motoru yanyana getirip ölçebileceğimiz bir cbr250 kullanıcısı gönüllüsü varmı?
    Şimdiden teşekkürler
    Hocam bence atla gel ama yolculuğu geceye bırakma havalar ne kadar ısındı gibi gorunsede gece soğuk olacağını düşünüyorum...
    Otobüs işi biraz meşaketli bir iş...
    ben mersınden ankaraya kardeşime ybr göndermiştim
    motorlar her otobüsede sığmıyor.403 bulman lazım.
    eğer otobüsle göndereceksen otobüsü burdan ayarla öyle git orada ayarlamaya çalışırsan 1,2 günü orda geçirmek zorunda kalabilirsin.

Fiyat konusundada 50-100 TL gibi bi rakama gönderdim fakat araç yoğunluğuna göre değişiyor 400-500 isteyen firmalar bile oldu...

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler merhaba ankarada boya işiyle uğraşan plastik grenajımı boyayacak bir usta arıyorum ucuz ve uzun ömürlü olması önemli tabi

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı serseric adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...ucuz ve uzun ömürlü olması önemli tabi
    Evet bu çok önemli bence de. Tanıdığım bir usta yok ama kriter güzelmiş, değinmeden edemedim
    #sürenadam

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Çayyolu'nda Levent ve Abdullah usta var, arabamın tamponunu kusursuz boyadılar... Lan sürekli heriflerin reklamını yapıyo gibi oldum. Reklam parası istesem bari gidip...
    buberk bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler