he valla.. bu ne soğuktur... motora bakmakla geçirdim günü...
he valla.. bu ne soğuktur... motora bakmakla geçirdim günü...
Aksama hava nasıl olur çıkıp turlanır mı
[QUOTE=GaCCaLL;3305483]ah la işte belki sende bu elemandan almıssındır.
aynen o bebeden aldım, iyide oldu memnunum. alırkendde yarın bigün motoru satarsam ekipte endülü çok, birine veririm diyerekten aldım. 100tl pazarlıkla, korayda aldı wolfa.
Sadece sürerim
dün bende bayaa tutmaya çalıştım kendimi dayanamadım. Çıktım acity gittim kahve iceyim en azından dedim. Zaten 10 gündür binmedim özledim. Ama inanılmaz ayaz vardı dayanamadım koşa koşa döndüm tekrar. Bence bikaç gün daha ister gibi:( Akşam da ayaz olur bence. Bir 10 15 gün daha sabredicez artık...
herkese selam motora olan tutkumu elimdeki kısıtlı imkanlarla kuba xcg 150 alarak biraz olsun yatıştırdım,ilk hedefim motoru büyütmek,şimdilik idare ediyoruz bakalım,bu arada Alptuğ ben
Sogugu goze aldm turladm biraz. İsten sonraki 18:00-20:00 arasi saatler pek soguk degil.
hocam yeşil rossi kask ve montmu kullanıyorsunuz? istanbul yolunda denk geldim de..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
hocam merhaba hoşgeldin, iyi etmişsin 2 teker olsun yine candır.
hoşbulduk kardeş,bugün ışıl motora uğradım rks 150 modeli gelmiş ama yetmez o büyüklük bana en az 250 lik çapır lazım
Bugun Çarşamba var mı bi organizasyon arkadaşlar?
Selam millet bi süredir 2.el cbr araştırmaktan foruma bakamadım. sonunda buldum kafama göre bi motor aydında ama ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59273630/detay burada cuma gitmeyi düşünüyorum dönüş için bi öneriniz varmı? otobüs almazsa binerek gelmeyi düşünüyorum bu konuda tecrübe sahibi sizler bana neler yapmamı önerirsiniz? muhtemelen 12 de çıksam yola eve dönmem gece 00 diye tahmin ediyorum bu saatlerde sürüş ne kadar güvenlidir, gerekirse herhangi bi ilin otogarında sabahlayıp ertesi günde devam edebilirim.
Uzun yol tecrübem Ankara-Karabük-Bartın-Ankara yapmıştım en uzun mesafem bu.
Yada nakliye konusunda ne yapılabilir.
EN ÖMENLİSİ: Dacia Logan mcv station wagon şirket aracı kullanıyorum, arka koltukları sökerek bununla gitsem bu araca sığarmı? deneyen oldu mu ? ayrıca burada araba ile motoru yanyana getirip ölçebileceğimiz bir cbr250 kullanıcısı gönüllüsü varmı?
Şimdiden teşekkürler
Aksama bahçeli taraflarında olurum boyuna bakabilirsiniz isterseniz. Zaten buluşma da varmış.Sizde uğrayın isterseniz. Otobüse bence kesin alırlar. SAdece paraya bakar. Tahmini bence 100 tl ye felan getirirler. Zaten kendin getirsen yol paran aşar bunu çok rahat. Sende otobüsle gidip gelirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Akşam İş çıkışı uğrayayım o zmn
Hocam bence atla gel ama yolculuğu geceye bırakma havalar ne kadar ısındı gibi gorunsede gece soğuk olacağını düşünüyorum...
Otobüs işi biraz meşaketli bir iş...
ben mersınden ankaraya kardeşime ybr göndermiştim
motorlar her otobüsede sığmıyor.403 bulman lazım.
eğer otobüsle göndereceksen otobüsü burdan ayarla öyle git orada ayarlamaya çalışırsan 1,2 günü orda geçirmek zorunda kalabilirsin.
Fiyat konusundada 50-100 TL gibi bi rakama gönderdim fakat araç yoğunluğuna göre değişiyor 400-500 isteyen firmalar bile oldu...
beyler merhaba ankarada boya işiyle uğraşan plastik grenajımı boyayacak bir usta arıyorum ucuz ve uzun ömürlü olması önemli tabi
Çayyolu'nda Levent ve Abdullah usta var, arabamın tamponunu kusursuz boyadılar... Lan sürekli heriflerin reklamını yapıyo gibi oldum. Reklam parası istesem bari gidip...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)