Yeni organizasyonları heyecanla bekliyoruz...
Yeni organizasyonları heyecanla bekliyoruz...
önerilen usta benim ve bir arakdaşımın da gittiği usta...işini temiz yapar, ne yapılacaksa ilk işi motorun service manuelini okumak olur...abdullah ve levent ustaların adı...
Angaraj olarak bu hafta sonu gezi düşünmüştük (300-400 km) ama hava şartları çok heveslendirmedi kimseyi..pazar günü kısa bir tur atılabilir belki...
Shadow satılımştır ilgilenen arkadaşlara duyurulur dicem de biriniz keyfine soraydınız la ayıp
Galiba wolf alıcam... Öneriler hep o yönde... İskitlerde Rüzgar Mehmet'in yeri var ya oradan, yada Yiba Çarşısındaki Uzun Ticaret'ten alıcam... Tanıyan bilen yardımcı olabilecek arkadaş var mı aranızda..
Bi ara kuryecilik yapan bi arkadaş Işıl Motor'u söylemişti ama Salcano bayi ve servis listesinde adı geçmiyor..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Selamlar,
Yeni üye ve yeni motor sahibi olacak olan bana yer var mı?
Aranızda Hyosung GV250 kullanıcısı varsa yardım talebim olacak. İlk kez motor üstüne bineceğim. Motoru almadan önce kullanıcısıyla konuşmak istiyorum.
Merakla bekliyorum
37 yaşında. Kalite Sistem Yöneticisi.
Kışın kayakçı yazın kampçı.
Acemi motor sevdalısı
Selam, bir sene kadar kullandim, oyle sagini solunu cok iyi bilmem ama bu sitedeki en aktif topiklerden biridir gv250 topigi, aklina gelebiliecek her turlu sorunun cevabi orda vardir emin ol.
ilk motor olarak bence gayet mantikli, bana gore tek dezavantaji, daha sonradan cekilen fotolara baktigimda farketmistim, motor biraz ufak kalmis altimda cin mali motorlardan kat kat iyidir oyle soyleyeyim, acemi biri icin yeterince hatta fazlasiyla gucu var. servis ve parca konusunda sorunu yok sayilir, yani kuralkandan isteyebiliyosun parcalarini, zaten garantisi yoksa servisi gec, dogru durust bir usta bulup ona goturmen yeterli olur. Titresim biraz var ama rahatsizlik verecek seviyede degil, V motorun guzelligi.
Genel pozisyon itibariyle chopper tarzi bir alet, ama motoru oyle degil, 12bin devire kadar cikabiliyor, gucunu hissetmen icin 7bin devir civarlarinda vites degistirmen lazim, hos senin icin daha iyi, ust devirlere cikmadan sakin sakin kullanabilirsin. Orjinal lastikleri serttir, islak zeminde hic tutmazz dikkat etmek lazim, degistirebilirsen iyi olur.
Aklina takilan biseyler olursa burdan yaz cevaplarim hocam. Dedigim gibi gv250 topiginde de arama yap bence, o kadar uzun baska model topigi yoktur zannimca
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Arada kaynamasın bi daha tekrar edeyim dedim..
Salcano Wolf alıcam... İskitlerde Rüzgar Mehmet'in yeri var ya oradan, yada Yiba Çarşısındaki Uzun Ticaret'ten alıcam... Tanıyan bilen yardımcı olabilecek arkadaş var mı aranızda..
Bi ara kuryecilik yapan bi arkadaş Işıl Motor'u söylemişti ama Salcano bayi ve servis listesinde adı geçmiyor..
Ben kendi motorumu istanbuldan almıştım, buradaki bayiye kargolattım. Bir sorun çıkarmadılar. Aldıktan sonra dersin tanıdık vasıtasıyla ucuza denk geldi öyle adlım falan filan, trip atacak değiller. Ama ben sizin yerinizde olsam motoru servise götürmez bakımlarını kendim yapardım (ki öyle de yaptım zaten).
O yüzden sormuştum bir önemi var mı diye. Başka bayiden aldınız diye sıkıntı çıkartacaklarını sanmam
#sürenadam
Benimde bahanem bu olacak yalan değil... Olurya bayi bende var.. Niye İstanbul'dan getirtiyorsun diye bi gıcıklık yapmasın.. Sıfır alacağım için ve yeni motosiklet sürücüsü olduğum için garanti kapsamında servise illaki uğrarım.. Yoksa elimden her iş gelir... 6-7 sene beyaz şahinim vardı.. Tamir bakımdan anlarım yani..
Garantilik bir durum olmadığı sürece zaten servise mecbur kalmayı istemem...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)