o zaman ben sıraya gireyim klv 1000 için tatlıcık olur anca haftaya çarşamba artık
o zaman ben sıraya gireyim klv 1000 için tatlıcık olur anca haftaya çarşamba artık
Hornetin tatlısıyla Klv nin tatlısı bir olmaz arkadaş, kabul etmiyorum, benimkisi gayet narin güzel ufak tefek bir motor, Klv gibi turuncu bir traktör sahabisinin daha fazla alması lazım Hayır yani Klv ye bile tatlıcık alınıyosa benim herkese gofret falan almam lazım Şu Yunusun KLV nin resmini de yeri gelmişken bi daha koyayım buraya
Valla göbek möbek dinlemio haci alet, gazı çevirdin mi gidiyo yani Ayrıca biraz ağırlık iyidir, alet oturaklı oluyo
Adama alırken dedim zaten senin makinayı bizim orda ünlü ettim diye, alamazsam çok üzülecek bütün arkadaşlar dedim, hala burda daha fazla para veren oldu falan diyodu, motorun üstüne oturdum, veremezsin başkasına dedim
Benim olay böyle oluyo genelde, ulasabileceğim motorlar arasından bitane begeniyorum, sonra hergün onla yatıp kalkıyorum, aldığım zaman da acayip mutlu oluyorum, dün aksam yolda artık soguktan büzüsmüs bir halde giderken, arabanın biri bana cok yakın gecti solumdan, ondan sonra ben de sinirlenip adamı gecmek için gaz actım biraz, önce hızlanmaya calıstı adam, sözde gecirmeyecekti heralde, bir vites kuculttum, ondan sonra adamı aynada göremedim öyle hızlandı yani kocum Hornetim bee, suratta yine ER6 aldığım zamanki gibi anlamsız aptal bir sırıtma falan, agız kulaklarda sürekli, böyle öncesinden kendimi hazırlayıp uğraşınca hem daha değerli oluyor hem de daha mutlu ediyor adamı.Cok param var gidip de istediğimi alayım olsaydı bu kadar mutlu etmezdi eminim. Mt09 dedik ama o pek ulasılabilir değildi maddi olarak.
Dünkü gezide donmadan önce çekebildiğim bir iki fotoyu da atayım bari de gözümüz açılsın
Güzel motor hocam, hayirli olsun kazasiz belasiz uzun surusler...
Egzoz da guzel gorunuyor, bi ara denk getirebilirsek ses karsilastirmasi yapalim
Eyvallah hocam sağol, herkes gönlündeki motora sahip olur inşallah. Karşılaştıralım tabii.
Senin egzoz da mı biraderler? Ben 4 silindir dünyasına bu motorla girdim, o yüzden egzoz falan çok araştırmadım, bilmiyorum, bunun temiz olması ilk çeken olmuştu beni, egzoz bonus oldu biraz ama bu kadar eğlenceli olacağını düşünmemiştim açıkcası
Yarın akşam Anıttepe de, gençlik caddesi üzerinde Sefa cafede buluşucaz her çarşamba olduğu gibi, 6:30 da falan millet gelmeye başlar. Yolun düşerse aklında olsun.
balarısı fabrikada unutulmuş herhalde cam gibi maaşallah güle güle kullanın.
sohbetin, tatlının, aşkın ve entrikanın adresi SEFA KAFE gençlik caddesinde.
Bülooooo adamım çok mutlu oldum sonunda muradına ermişsin. Güle güle kullan iyi bir yeni yıl hediyesi almışsın kendine
Bülent yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel görünüyor, kazasız belasız binesin hornetine.
Bu dediklerinin heç birinden sen anlaman yiğenim. Anlasan gelirdin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Abi artık bizimde 4 silindirli alma zamanımız geldi. Senin gözlerin de kara, yapabiliriz böyle apaçilikler.
http://www.youtube.com/watch?v=994UMGvSHuI
Eyvallah beyler, sagolun herkesin istediği motor olsun işallah. İlk defa 4 silindir kullanıyorum, çok memnun kaldım tavsiye ederim Egzoz çok güzel laaaynnn
Bülent şehir içi için mükemmel bir motor almışsın. Motorumu satın alırken kararsız kaldığım 3 motordan (Fazer, hornet VFR 800) biriydi. Ben almadan önce bir motora kafayı çok feci takarım Senim gibi. İlla o olacak. Böylelikle satın aldıktan sonraki keyfi de kat kat artar. Sen motorun bi yerine nazar boncuğunu iliştir kardeşim. Güle güle sür.
Arkadaşlar benim eski motorum satılıktır. Satan kişide arkadaşım benim. Düşünen varsa emin olun daha temizini bulamazsınız. Üzerinde olmayan aksesuarları da vardır. Mesela sis farları gibi. Emin olun çok iyi bakılmış bir motordur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40410318/detay
Bülocan öncelikle hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin tekerine daş degmesin. Şimdi gelelim tatlı mevzusuna kış günü motor alıp benim gibi tatlısu motorcularına ısmarlamadan kurtulacagını sanıyorsan yanılıyorsun havalar ısınır ısınmaz isterim haberin olsun :p
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)