bursadan ankaraya geldim dün. ankaradaki motosiklet kullanıcılarına selamlar ;)
bursadan ankaraya geldim dün. ankaradaki motosiklet kullanıcılarına selamlar ;)
Fatih abiyi çıkarmışlar siteden
Haa geçen senenin izinleri ozaman bunlar yeni yıldan önce yanmasın diye
Olm bak ben de dün kalktım sabahın köründe istanbula gittim akşamın bi vaktinde de geldim. Ama hiç üşümedim. Tedbirini aldıktan sonra iki teker her zaman iki teker.
Çak bi termal içlik takım. Üzerine de neopren yelek. Miss
"CaRPe DieM"
Fatih abi bunu okuyor ama yazamıyor olduğunu düşünerek bu da sana gelsin
özlettin kendini bu çarşamba katılımın dileğiyle
Hız yapan hard kullanan birisi olsan anlıycam da, sakin sakin kuzu gibi kullanıyosun Fazer gibi motoru.. Sıkıntı yaşamazsın bence
Benim kask L beden, ilk aldığımda kafam çok zor giriyordu ve içinde sımsıkı mis gibi duruyordu ne güzel Şimdi epey rahatladı. Aynısının M bedenine denk geldim, o da kullanılmış, balaklavayı giyip denedim "acaba M beden mi alsaymışım" dedim Yani kafamın zor girdiği kask bile bukadar genişlediğine göre senin bi büyük seçim kaskını düşünemiyorum bile
Gizli buluşma oluyor ama adam olanı çağırıyoruz. Onun dışındakilere gizli buzlanma var sen gelme diyoruz... Hadi git şimdi okuluna devam et göl başı bebesi...
#sürenadam
Bu akşam saat 19:00'da Gençlik Caddesi, Döngel Sokaktaki Sefa Kafede buluşacağız. Tanışmak isteyen bütün motosiklet bağımlılarını bekleriz.
Herkeşin yeni yılını kutlar saglık mutluluk huzur ve hayaliniZdeki motora kavuşmanızı dilerim...
Bol motor kullanacağınız bir yıl olsun MT-Ankara
Herkese bol motorlu ve kazasız bir yeni yıl da benden olsun. Benimkisi Hornetli olur inşallah yareppim dinimiz aminnn
Tüm MT Ankara ailesinin Yeni yılını kutlar, motorunuza doya doya bineceğiniz bir yıl olmasını dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)