Plaka işi üçüncü güne sarktı bir türlü ilerlemiyor. Bizim mahalle etimesguta bağlanmış merkez emniyette evraklar takıldı şimdi etimesguta yönlendirdik ama gene yarına sarktı. Bunlar hep dış mihrakların oyunu hafta sonuna yetişmezse araya kar kış girer yaza kadar motoru alamayız
Fati abinin köpeğide ne hale gelmiş yavrucak...
Polatodan alıntıdı..
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Al motorunu hemen satalım. sana bir KLR 650 alalım sen de biz de mesut olalım.
[QUOTE= abı merhaba nasılsın ? sanırım chooper'ı satıp fz6 ye gecmıssın :D vw'bora ıle gorusuyormusunuz ?[/QUOTE]
Yurt dışında olduğumdan bora ile görüşemiyoruz. Sanırım bora motor işlerini bıraktı.. fz6 ya geçtim memnunum.
---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Selam Wozy (ozan) Ankara dayım kısa bir süreliğine .... Ama yetişemedim sanırım motor sezonu kapanmış(ybr ve cbr ler hariç)..
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Altın elbiseli adam canlı yayında
https://www.youtube.com/watch?v=aMGeq-wfv6A
Herkese iyi günler. Çok sevmeme rağmen ilgilenemediğim fazerimi satmayı düşünüyorum. Uygun fiyata vereceğim. Çevrenizde potansiyel alıcılar varsa, haber verirseniz sevinirim.
İpad 3 16 Gb Wifi 4G a1430 modeli satılıktır ilgilenen varsa ulaşabilir
Herkese merhaba,
Bir suredir forumdayim, tek tuk bir seyler yaziyordum ama Ankara grubuna yazmamistim.
Madem Angara'liyim madem motorcuyum neden Ankara grubuna yazmiyorum diye dusunerek bir merhaba diyeyim dedim
Ezel ben, malesef yakinda 32 oluyorum, 2011 Honda cbr 600f kullaniyorum. Yolda karsilasirsak en azindan bir kornayi esirgemeyelim birbirimizden
Herkese keyifli ve saglikli surusler...
Ve evet bu hafta sonu "-4°" de suren bendim
bende hafta sonu donan bir tek ben varım sanıyordum merhaba bende 32 olmak üzereyim
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)