Son dehlemelerinizi yapın..Kış kapıda...
Helincim, kiz onbeslimmmmm onbeslimmm Gecen sene kar da buzda bile biniyodum ki buzda kayip dusunce bidaha kar ve buzda binmeyeyim dedim kendi kendime Onun disinda binerim, hos artik araba var hafta ici hava yagisli olursa onla idare ederim ama onun disinda yine binicem vurucam kirbaciiii
Ciplak parkuru iyidir, herseyin ciplagi daha bir guzel oluyor
Bülentcim, Şimdi hey 45 lim 45 lim yazacam...Yansıtma olacak, yaşımı ortaya dökmüş olacam... o nedenle yazmadım varsay
Ufffacık bi buzlanma bile yeter taklaya...ben korkarım walla..motoru bağlayacam kışın.. senin artçın olurum artık kısmetin iyice bağlanacak...kurşun murşunda işlemez artık
conta takımı geldimiydiki?
Birde Turgay bir bak istersen..
ANGARAJ
Zaman ve mekan tercih meselesidir motora binmek için.
Özgr, sdik mi yarıştırıyoruz evladım, niye zoruma gitsin ??
22 sene depodamı yatmış ki?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5537873/detay/
ula her işinizi, boku püsürü yunus usta! yunus usta! diye yaptırmaya gidersiniz sonra da ankara'da ver elini öpeyim diyecegin bir usta yok dersiniz özellikle bülent ve polat sizi gidi nankör kediler sizi. yunus ben senin yerinde olsam bu iki hain'e değil yardım etmek tavsiyenin t sini vermem. nasılım ama verdim gazı verdim gazı .......
Benim oğlana bakarsın ama demi amcası
yunus usta gelecah, bütün dertler bitecah!
@Bilo78 yarın atilla başkana operasyon düzenlemiyonuz mu?
@Macun
Yarın operasyon tamamdır, saat 11 sularında mekan basılacaktır
Bana biraz kum lazım yarına kadar, anca ayarlarım ben
yarın sabah görcem sizin dakikliğinizi, uykulu uykulu gelmeyin 12:00 gibi ne uyumuşum falan diye
Değerli abilerim gurupta yeniyim hatta yeni motosiklet kullanıcısıyım ) ankarada ki etkinliklere katılmak istiyorum burdan takıbini devamlı yapamıyrum facebookta gurup bulamadım yada etkinlikleri sadece buradan mı takip edebilirm .. benide alın aranıza ))
Hoşgeldin Emre dün deseydin hele bu sabah vardı da kaçtı artık o
Neyse bir sonrakine bekleriz artık. Buralara bakar ol sen
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)