bırakınız msne çevirsinler bırakınız feysbuka döndürsünler..
sonra tahammülsüz biz oluyoruz...
Moderasyona şikayet edin beyler
eminim şikayetiniz değerlendirilir..kimbilir belki topuklarımıza bile sıkarlar..
Pennirli börek yoksa tatsızlık çıkar. Şikayet eder sonra topuklarına sıkarım...
"Hedef 2023 !" oldu harbi harbi...
ee süper o zaman.. iyi ki doğdun Fati Müdür
saolun arkadaşlar çok duygulandırdınız beni, ne gereği vardı şimdi, hay allah
Ben portakallı ördekle kutlayacam senin doğum gününü ...
çok mersi arkadaşlar, 45 yaşımı iple çekiyodum zaten, pek isabet oldu
paparayı yemeden meydanı teknik detaylara bırakalım efem
yıldız tarihi 2013,9
far hala bulunamadı,
direksiyon alınmadı,
yağ filtresi oringi değişmedi
hepsi yonusun ellerinden öper.
öpün lan keratalar.
comartesi öpsünler mi yunus abisi?
Arkadaşlar ülkemizdeki servisler bizi öldürmeye çalışıyorlar ellerinde olsa diriltip bir daha öldürecekler. Bir parça istedim getiriyorlar parça için bana 4€ dediler amerika fiyatı ise .50 cent. 1 tl nerdeee 10,8tl nerde. Çüşşşşş be tamam gümrüğüydü kargosuydu da ama bu adamlar bu parçadan bin tane sandıkta getiriyorlar tüm masrafıyla 100 dolar ödüyorlar. Yani her parça için 10 cent masraf var buda .60 cent yapar. Bunu bana kargolasa 5tl'de kargo tutsa gene 6,2 tl dutar. Aradaki farka bak
Ama öyle bir site buldum ki KTM için direk satış yapıyor ve bütün sarf malzemelerimi alıyorum
45bin bakımına az kaldı(vay canına temmuzdan beri 10bin km yapmışım) yani 800LT benzin = 4bintl
Parçalar sinterli fren balataları 2 şer adet yağ ve hava filtresi 4'er adet iridyum bujiler 8 adet , egzantirik zinciri hidrolik gergi yayları ve contaları, yağ pompası şaftı ve contası, su pompası şaftı ve contası, yağ basınç müşürü,
Bombalar Böyle alınca hepsini tek bir kutuda gönderteceğim.
Kış gelmeden günü birlik bi tur ayarlayalım max 100 km mesafeli ne dersiniz ?
@Ozan Senin motorda silindir başına 4 buji mi var??? Yoksa ben mi yanlış hesapladım
Üstad bunlar hep kolay, Yamus usta hepsinin hakkından gelir, bir öğleden sonraya bakar...
Senin karşıda bir elman varmış, egzoz borusunu kesip geri kaynaklayabilir dedi Yunus, doğru mudur??
Ama daha önemlisi senin bana bir radyatörcü bulman gerek hacı abi. Bu cumartesi radyatörü ve egzozu yaptırayım diyorum...
HELP !!!
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)