Herkese günaydınlar....
Günaydın helin..
SYaNuR niye bana Kalimerozlem dedin diğer başlıkta alıntıladığın mesajda ?
Vay birader, iyiki Denizle buluşuyoz dedik, anında esat aspava buluşması yapılmış son sürat. Tabi Polat'ın motoru yok ya, aniden yapalım ki o da gelemesin... Ama sağolsun Bülent başkan arayıp "seni aldıralım mı lan! " dedi
Ama arkadaşla gelsek baya eğlenirdik
@ozan altındaki motora bak, bir de imrendiğin motora. Olum en azından KTM ye binen biri Honda'ya bunları yazmaz, yazmamalı Ah Ozan ah, "bu motor arazide gitmiyor" dediğin gün seni kenara çekip konuşmam gerekiyordu aslında
Birader bizim hepimizde bu motorlardan var, aldık-sattık, 2. hatta 3. motor olarak kullandık. Sen garibansın sanırım
#sürenadam
ozan Selimin cb125 ine de imrenmişti : )) Hatta satarsan haberim olsun demişti :D
Kusura bakma muayneye geç kalma endişesi vardı, çok hasta olduğum için iş yerinden eve gönderdiler bende fırsat bu şu muayneyi yaptırmam lazım diye hemen arabayı bırakıp randevu alıp motorla çıktım yola.
Sorma sonra başıma gelenleri 16:30-17:00 arası yazıyordu randevu bende oraya 16:47'de yetişebildim. Meğer 16:45 den sonra sıra numarası vermiyormuş alet. Randevuya geç kalınmış yazdı bende hiç birşey yapamadım. Muayne istasyonunu ararken yanlış bir sokağa girmem, yolda yol çalışmasıyla karşılaşmam, trafik ışığında kırmızıya denk gelmem, yolda seninle tanışmam gibi küçük bir etken bir anda herşeyi zincirleme bir reaksiyona soktu "kelebek etkisi" filmini bilirsiniz. 15 gün içinde muayne işlemini tamamlamam lazım yoksa muayne ücreti yanacak.
Not: Görevini olması gerektiği gibi yerine getirme kaygısı bulunmayan, sorumsuzca eli cebinde ortalıkta gezen, torpil adam kayırma gibi onursuzca davranışları bünyesinde bulunduranların, sadece maaşını almakla ilgilenenlerin bir kurumda birleştiğini düşünün. (tüvtürk) Bir cümlelik kısa bir soru sorabilecek bir tane adam bulamadım.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ben bilmem, anlatsana biraz
Geçenlerde de biri vardı TUVTÜRK'ü delicesine savunuyordu, alt yapısı ve mantığında avrupa sistemi bulunduğuna dair. Nekadar gerekli bir yer olduğuna dair...
Neyse geçmiş olsun, muayne dedikçe benim de sinirlerim geriliyor nedense, 1-2 aya kadar bir muayne görünüyor bana da
#sürenadam
Tabi garibanım be para olsa BMW ye binerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Üzüldüm ama senin motor hızlı bı gün is çıkışı halledersin para vermeyeydin iyiydi benim muayene geceli 1 yil oluyo bı ara haledicem
Arazide gelin
Arkadaşlar BOLU MT nin gezisine hiç icabet edecek arkadaş yokmu??? yapmayın yaw...
Ben böyle saçma bir yer görmedim. Sıra bekleyen bir adam cinnet geçirdi. Adamın sırası 609 içeride muayne olan başka bir aracın numarası 6014. Adam bunu farketmiş girdi içerde bağırdı çağırdı. Güvenlik adama ne diyor tahmin et Sistem elektronikmiş insan bile hata yaparmış sistem neden yapmasınmış. Adama abi gel senin işini halledecez diye diğer insanların yanından uzaklaştırmaya çalışsalarda adam ben hakkımı arıyorum bana bunun açıklamasını yapın diyordu. Diğer koyun sürüsü insanlarda mal gibi sessizce sıra bekliyorlardı.
@denizic gezi buluşma falan olursa beraber gideriz uzun yolda çok sıkılıyorum Ayrıca beni gördüğün iki seferde de acelem vardı. Normal şartlarda sağ şeritten ekonomik sürüş tarzını kullanıyorum..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Günaydın ruhu güzel insanlar...
Beypazarı ördekleri meşhurmuş. Portakal da Ankara'dan götürülür..
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)