Adamlar Erhan'a erhan diye model yapıyorlar... Bizim oğlan hala "Vistirim mi alsam, Virsis mi alsam "
Lan hala motor beğenmiyor adam. Yazık, o kawasaki'deki inşaat mühendislerinin emeklerine yazık...
Hani topraktı endülüjandı, şimdi ersixene dönmüş muhabbet.
hacı bu saaten sonra bu motoru tek geçiyorum ama herkse motoru aynı açıdan ve aynı flulukta göstermem gerekecek...
hacı versis te de bu motorun aynından yok mu nihayetinde...
vstrom denyimim mi fazer sayfasında aktardım...bi de versis denesem süper olacak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
beyler takas yapmayı düşündüğümüz vstromu denedim...
sürüş testinde benim motor önümde giderken arkadan görüntüsünü izlerken buldum kendimi
güç olarak da fazer a alışmışım gerçekten...
titreşim ilk aşamada hissettiğim nokta oldu, yüksek viteslere çıkamadık dolayısı ile belki daha yüksek süratlerde bir miktar azalıyodur ama elcikler titriyodu...
lastikler fazera göre düz olmadığı için lastikleri hissettim açıkçası
ama viraj kabiliyeti güzel gibi...
torku iyi ama benim beklediğim kadar değil...muhtemelen versys ya da aynı motoru kullanan er6 daha torkludur ki bi çok yorumda versys kullanmak v stroma göre daha keyifli diyolardı...
aletin oturuş pozisyonu çok rahat doğal olarak..rüzgar almıyor, benim motoru süren eleman da ilk aşamada rüzgardan şikayetçi oldu...
amortisörler kendini hissettiriyo..durma anında yi yaylanma mevcut ki çok severim normalde...
asfalt gidişi titreşim dışında yüksek süratlerde de güzel gibi...ama 120-180 arası hızlanma fazerla kıya kabul etmez...
ama bunlar fazerı değiştirmeye değecek noktalar mı iyi düşünmek lazım...yeni motor alacak arkadaşlarım alacakları motoru daha önceden denemelerini tavsiye ediyorum...
benim motora bakan arkadaş bi sayfa önce konuşulan egzantirik zinciri sesine takıldı ki onun da 40 000 de değişmesi gereken bir parça olduğunu belirttim kendisine..ilanda da yazıyodu...
kendisi 2005 model 50000 km motora 16000 fiyat çekmişti...benim ki de 15250...sonuçta kafakafaya teklifime razı olmadı..çok da konuşmadık üzerine...
bu aşamdan sonra verys e bakarım..beğenmezsem satmaktan vazgçicem sanırım motoru
Selamün Aleyküm
Ben Eskişehir de yaşıyordum bir süredir Ankara Gölbaşın dayım. Ankarayı pek bilmiyorum.
Buluştuğunuz takıldığınız bir yer var mı arkadaşlar. Biraz motor muhabbeti yapıp gezinmek isterim. İsterseniz Mogan gölünde çay ikram edebilirim ?
Merhaba.
30 ağustos ta kortej yapacakmısınız.Eğer yapacaksanız bilgi verirmisiniz.
merhaba ben foruma yeni kayıt oldum 17 yasındayıme hliyet almak istiyorum motor tutkum var benide aranıza alırsanız sevinirim cbr250r dusunuyorum sınava girdim 3-4 gun sonra sonuclar acıklanacak insallah kazanırım bu arada kawasaki ER6-n dusunuyorum 2.el 10 bin ve altı temiz varsa forumda satan bi mesaj atarsa sevinirim
950 de olsa fiyatı hala uygun motorun..
Aklıma kötü kötü şeyler getirmeyin la şunun tipi beni benden alıyor zati...
Şimdi erhancığım,
hani yaptığın yorumlara lafım yok lakin
elini vicdanına koy be adam o yorum nedir öyle
olm başka yerde deme şöle sonra nası bi g.t var sende demezler mi la?
lastik düz olmadığı için tırtıkları hissetmişmiş
hani düşünüyorum ama aga büyüğümsün daha ben bile o levele gelemedim
Gölbaşındaki arkadaşada bir hoşgeldin diyen olmamış,
üstadım bu sayfayı takipte kal,
bilgilendirme yapıyoruz..
ANGARAJ
olum hissetmesem nerden aklıma gelsin anasını satayım...motorun titreşimi daha çok elcik ve peglerde hissediliyo...sen fazerın akışını ve dişsiz lastiğe alışkın olmadın için kıyas yapamaman gayet normal...ilk başladığım zamanlarda yani 3000 km tecrübem olduğu zaman da (ki şimdi de çok değil 10000) transalpte hissetmiştim...lastiğin asfalta tutunmadığı belliydi...
zoruna mı gitti panpa sen hissedemiyon diye..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)