Öndeki için mi konuşuyorsun anlamadım?
Ben kameranın olduğu hornetin sürüş çizgisinde sorun var demiştim. Diziyle sıkıp sıkmadığını bilemiyorum yada sarkıyor mu felan. (kameradan ötürü anlayamıyoruz)
Viraja genelde içerde kalarak girdiği için ve motoru da öndeki SM kadar yavaş virajları keskin dönemediği için sıkıntıya düşüyor gibi.
Öndeki eleman viraj çıkışlarında sık sık karşı şeride kayıyor ama biz onun görüş açısını bilmiyoruz. Zaten virajda dışarda kalıp çıkışın temiz olduğunu görünce daha hızlı olmak (tüm yolu kullanmak) adına bilinçli olarak karşı şeride geçtiğini düşünüyorum. Ama aynı şeyi hornet için diyemem. Zaten aynı şekilde viraja girmiyorlar pek.
Depoyu sıkma konusunda da ben genel olarak sıkıyorum depoyu, sadece virajlarda değil. Yani olması gereken o değil mi zaten ? Bir de virajlarda hadi bir dizini açtın diyelim, diğeriyle öteki taraftan, depoyu yarı kavrayarak, baskı yapıyor olman gerekir sanki. Yani hertürlü depo ile temas halinde olmak gerekir diye düşünüyorum. Gerçi dediğim gibi senin ne demek istediğini anlayamadım tam şu saatte
(iş bitimi)