bağa mı dedin?
http://www.resimler.tv/resim3404.htm
bağa mı dedin?
http://www.resimler.tv/resim3404.htm
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Rocky ilk round'u üstün kapattı...
hafta sonları buluşmalarına ben de gelebilirim.
Merhaba arkadaşlar;bizler ne olursa olsun aktif il guruplarıyız, bence bu güzel bir başarı.Ankaradaki tüm guruplar bence motosikletli yaşamın hakkını veriyor.Şehir içi ve şehirdışı faliyetleriyle örnek bir yaşam tarzı sergilediğimizi düsünüyorum.Adımız MT ANKARA veya Küçük CC ne olursa olsun önemli olan seviyeli kaliteli paylasımlara , dostluklara imza atabilmek.Bu arada belirtmekte fayda görüyorum seneye kısmetse F650 düsünüyorum,muhtemelen Umut arkadaşımda cc büyütecek, ama gurubun adı gene kucuk cc kalacak.Böyle isimlere başlıklara takılmayın lütfen.Kalın sağlıcakla..
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
FAtihhh, bak bu yüzden bayrak yarışında iyi değilmişizz
İşte bende onu seviyorum. Kendimi pisbir işin içinde sanıyorum. Birşey lazım olunca ilk gittiğim adresdir.
- S.A. Hüseyin abi benim motorun debriyaj maneti kırıldı sende twister maneti bulunurmu yoksa bişey uydurabilirmiyiz?
- Ayarlarız... içerde adamlarımız var..
Ayrıca önce ulus motora sonra motomaxa giden bir motorcu "oha lan bunlar beni mi kazıklamaya çalışıyor" tarzında içsesler duyabilir.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Haftaya cumartesi amasya motosiklet festivaline gelen var mi?Ankarada gorusemedik en azindan orda bulusmayi isterim.ekimden sonra zaten yine ankaradayim.gorusuruz ins
arkadaşlar bu gün keçiörende gözümün önünde dominos pizzanın paket motorcusuna araba çarpıp kaçtı arka soltaraftan yani kuyruktan çok şiddetli vurdu polisin ölçümüne göre motor 20metre sürüklenmiş
allahtan kafada kask takılıydı çünkü motordan düştüğünde sürüklenerek kafasını kaldırıma çarptı ambulans çağırdım çocuğu hastaneye kaldırdılar ama durumu gayet iyi sürüklenme etkisiyle yüzülen kollar ve bacak hariç çarpan aracında plakasını gelen polis ekiplerine bildirdik kaskız ikitekere binmeyelim binenide uyaralım kaskı olmasaydı kesinlikle ölmüştü
dün de bir adi insan ben İstanbul yolu üzerinden eryamana giderken solumdan aniden dengemi bozacak şekilde önüme geçti. Teğet geçti denebilir. Peşine düştüm. Normalde yapmam ama az kalsın beni düşürecekti. Dua etsin batıkente kadar kavşaklardaki tüm ışıklar yeşil yanıyordu. Yanına kadar gittim yolda kenara çekmesini söyledim ama kaçtı. 06 BS 614. Beyaz opel astra. Aynı gün sabah da bir cbf 150 sıkışık trafikte aralardan geçerek ilerliyordu. O da az kalsın bir servis otobüsünün altında kalacaktı. Altındaki ne olursa olsun, önce saygılı olacaksın. Hayata, insana değer vereceksin.
Yarin iki kisi sorgun goletine gidiyoruz. Gelmek isteyen olursa bulusma yeri sabah 7 de istanbul yolu carrefour. Guzergah plani yok. Bekleriz.
bu magandalara ne yaparsan yap iflah olmazlar bence bu olayı yaparsan hayati tehlikelerle karşılaşabiirsin
Yarın 6 da mogandayız. Gelen olursa bekleriz... Tanışırız
Değerli arkadaşlar motorum gt 250 r ankarada motorumun bakımlarını yaptıracağım motordan anlayan 4.44 servisi haricinde başka bir motsiklet ustası tamircisi önerebilirmsiniz. motorun garantisi zaten doldu 2011 model önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..
elin az anahtar tutuyorsa kendin yapabilirsin rahatlıkla. Çok basit işlemler rutin bakımlar. Ben öyle yapıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)