Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Sevgili Ankara'da ikamet eden İzmirli arkadaşım;
    Eski yeni üye ayrımı yapmaksızın her zaman burada paylaşıyoruz. Bazen bir iki sayfa geriye bakmak yeterli oluyor. Ve bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Adınız nedir, ne işle uğraşırsınız, yoksa öğrenci misiniz? Sevgiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    [QUOTE=Wozy;3125331]Helin hanım hani gelecektiniz? Niye gelmediniz? [COLOR="Silver"]

Beni hiç bir zaman göremeyeceksiniz Ozan bey....benim ruhum her yerde ama
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Bu arada Galaxy Note ll hoşuma gitti baya. Ama eylülde Note lll çıkacakmış. Ben eylülü bekleyeyim

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada Galaxy Note ll hoşuma gitti baya. Ama eylülde Note lll çıkacakmış. Ben eylülü bekleyeyim
    aga tek elle kullanılamayan tel çok pratik olmuyor yalnız-uyandırayım
    Live to Ride, Ride to Live...

stalnoy kon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Sevgili Ankara'da ikamet eden İzmirli arkadaşım;
    Eski yeni üye ayrımı yapmaksızın her zaman burada paylaşıyoruz. Bazen bir iki sayfa geriye bakmak yeterli oluyor. Ve bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Adınız nedir, ne işle uğraşırsınız, yoksa öğrenci misiniz? Sevgiler.
    Ben Ankara'da hem öğrenciyim, hem çalışıyorum. Rus dili ve edebiyatı okuyorum. Adım Ali F. Seyran. <sx Bir mühendislik firmasının dış ticaret bölümünde çalışmaktayım. Motor tutkum küçüklükten beri vardı ama özellikle Ukrayna'da kaldığım bir zaman diliminde eksi 25 derece'de kar motoruyla gezdikten sonra, artık asfaltta bu duyguya erişmem gerektiğini hissettim. İlk başta 125lik bir scooter sonra şimdiki motorum RKS Titanic 150 ile devam etmekteyim bu küçük ve tutkulu yolculuğuma. Bu camiaya girmekten gurur duyuyorum. Bütün motosiklet hastası, delisi, tutkunu, sürücüsü artık ne derseniz adına, hepsiyle tanışmak ve paylaşımda bulunmak isterim. Teşekkürler. (hafiften bi iş başvurusu yada böyle esra erol vari bi parağraf bitişi oldu, artık o kadarda acemiliğimiz olsun)
    Wozy, Redmoon ve Bulent78 bunu beğendiler.
    Teker döner, dünya durur..

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Evet arkadaşlar, ilk arıza oluştu gv 250 de..durup dururken ( işyeri önünde 30 dk lık bir parktan sonra) gaz gidonu boş dönmeye başladı...neden nasıl oldu anlamadım...birisi gidonu çok mu çevirdi park halindeyken...4.44 e gaz teli sipariş üzerine gelecekmiş 1 aydır...ben şimdi ne yapayım :(( tel bir yerlerdenm i çıktı? anlayan eden birisi bana yardımcı olmaz mı acaba ??( hiç bu kadar ağlamamıştım..şu motor sevdası ne hale getiriyor insanları ))
    stalnoy kon bunu beğendi.

Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı helin126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar, ilk arıza oluştu gv 250 de..durup dururken ( işyeri önünde 30 dk lık bir parktan sonra) gaz gidonu boş dönmeye başladı...neden nasıl oldu anlamadım...birisi gidonu çok mu çevirdi park halindeyken...4.44 e gaz teli sipariş üzerine gelecekmiş 1 aydır...ben şimdi ne yapayım :(( tel bir yerlerdenm i çıktı? anlayan eden birisi bana yardımcı olmaz mı acaba ??( hiç bu kadar ağlamamıştım..şu motor sevdası ne hale getiriyor insanları ))
    bence bu kadar üzülme, sonuçta bir gaz teli, orjinal olması çok da zorunlu değil. 4.44 iyi ve kaliteli bir yer ama onlar için biraz küçük iş, o yüzden yokuşa sürerler. sen yibaya git biraz beklmeyle yarım saate yaparlar. hatta senin yerinde olsam alır ona uygun teli yibadan alır, biraz uğraşa uğraşa kendim yapardım. en fazla rolanti ayarı biraz uğraştırır ki oda 10 dakkanı alır..
    helin126 bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    @ Ali F. Seyran en yakın zamanda buluşmalarımızda görmek isteriz. "Biraz özel olabilir ama sormalıyım kusuruma bakma." Neden neden neden bıraktın geldin o güzelim ülkeyi. Ben hala Kiev üni.de okumak istiyorum. Yaş olmuş 27 hala okuyacağım

@helin126 nasıl bir gazlama yapıyorsunuz. Asfalt mı söküyorsunuz? Şimdi sizi daha fazla merak ettim hemen bi buluşmada görüşelim tanışalım. Olmadı Cumartesi sabah gelin uğurlayın bizleri su dökersiniz arkamızdan.
    helin126 bunu beğendi.

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Alıntı стальной кон adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bu kadar üzülme, sonuçta bir gaz teli, orjinal olması çok da zorunlu değil. 4.44 iyi ve kaliteli bir yer ama onlar için biraz küçük iş, o yüzden yokuşa sürerler. sen yibaya git biraz beklmeyle yarım saate yaparlar. hatta senin yerinde olsam alır ona uygun teli yibadan alır, biraz uğraşa uğraşa kendim yapardım. en fazla rolanti ayarı biraz uğraştırır ki oda 10 dakkanı alır..
    teşekkürler ali arkadaş..ağlamak derken yardım almak için bu kadar yalvarmamıştım anlamında kullanmıştım..yoksa gaz teli değil motorum çalınsa bile ağlamam, ama bir kedi yavrusunun ürkek bakışlarına çok kolay ağlayabilirim..( bak yine duygulandım).. her türlü tel oluyormu motorlara? birde kendim takacak kadar ufkumu genişletemedim.. wozzy arkadaşa söyleyeyim o hemen gelir yapar))
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    DRZ400SM
    @ Ali F. Seyran en yakın zamanda buluşmalarımızda görmek isteriz. "Biraz özel olabilir ama sormalıyım kusuruma bakma." Neden neden neden bıraktın geldin o güzelim ülkeyi. Ben hala Kiev üni.de okumak istiyorum. Yaş olmuş 27 hala okuyacağım

@helin126 nasıl bir gazlama yapıyorsunuz. Asfalt mı söküyorsunuz? Şimdi sizi daha fazla merak ettim hemen bi buluşmada görüşelim tanışalım. Olmadı Cumartesi sabah gelin uğurlayın bizleri su dökersiniz arkamızdan.
    Ozan Bey, teşekkürler çok naziksiniz. Buluşmalara katılmayı çok isterim. Hem mt nin donanılı ve ahlaklı kullanıcıları var. Ve benim de sizden ve bu saydığım nitelikteki insanlardan öğreneceğim çok şey var. Eğer ne zamanlar ve nerede buluşulduğu konusunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD

hiç sorma dün gece kaçla eve geldiğimi hatırlamıyorum..en son ibreyi 150 de gördüm...ozan arkadaş benim gaz telini sakarya dönüşü hemen yapacağını duydum )) yunus, bülent nerelerdesiniz? feryadımı duymadınız mı?
    Wozy bunu beğendi.

ayhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 r
    gaz telinin elcik tarafındaki topuz kısmı önemli 2 çeşit var sanırım diğer tarafıda topuzlu olan model deilse iş kolay elcik tarafından sallıyorsun diğer tarafıda gerekli yere takınca iş bitiyor
    tabi bu kadar kolay anlatımlı bişi değil ama tel olduktan sonra yapılmayacak bişi değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

bugun saat 2 gibi bir bayan motorsikletli gördüm kenedy cad. ayrancı tarafına geçti burda mı kendisi

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    arkadaslar yaptırdım...60 tl ye ..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    arkadaslar yaptırdım...60 tl ye ..
    dur ben tercüme edeyim;
    "ulen bi kıytırık tel ve 10 dakka işçilik için 60 lira mı aldılar. kazık mı yedim la yoksa? kazık yiyip yemediğimi bilemeyecek kadar acemiyim bu işlerde, biri çıksın ve 60 lira iyi fiyat desin, lütfen noolur!"
    helin126 bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi ki iphone 4s
    lumia evet gerçekten güzel telefon, çıkacağı zamanda biyük bi hevesle beklendi ama bakıldığında çok da tutmadığı söylenebilir...ama alınırsa pişman olunmaz gibime geliyo...keza HTC de iyi...ama sonuçta android işte..bi çok android kullanıcısı zaman zaman sıkıntı çekiyo...ios akar...

şimdi android ciler başlarlar ama yok uygulama yok gelişime açık falan diye de sanırsın hepsi yazılım mühendisi

ben iphone diyorum...4s ya da 5

panpa her zamanki laf sokmamı yapacağımdır izninlen..

"La şunu BuluTUTUVER bakim bi aktığı yere kadar.."

hiç sorma dün gece kaçla eve geldiğimi hatırlamıyorum..en son ibreyi 150 de gördüm...ozan arkadaş benim gaz telini sakarya dönüşü hemen yapacağını duydum )) yunus, bülent nerelerdesiniz? feryadımı duymadınız mı?
    Yunus tatilde hanım abla

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dur ben tercüme edeyim;
    "ulen bi kıytırık tel ve 10 dakka işçilik için 60 lira mı aldılar. kazık mı yedim la yoksa? kazık yiyip yemediğimi bilemeyecek kadar acemiyim bu işlerde, biri çıksın ve 60 lira iyi fiyat desin, lütfen noolur!"
    Vallahi yarın çok zor geçeceykk!!
    ANGARAJ

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Yolunuz açık olsun,
    iyi eğlenceler,

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buğraaa sana video çektik akşam gel diye )

http://youtu.be/kHlP2XU-b2I
    Ben de şunu çektim BUĞRAya : http://www.youtube.com/watch?v=BSYU1J4SUTU (mutlaka izle ama).

Allahım Buğrahan sevgisi bitmiyor AnkaraMT'nin, arzular şelale...

dur ben tercüme edeyim;
    60 lira çok iyi bir fiyat yav! Öyle böyle değil... Çok da karizmatik bir sayı
    buberk bunu beğendi.
    #sürenadam

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Nerde yaptırdınız Helin Hanım daha yeni geldim eve, yeni gördüm valla. Gaz teli tek mi iki tane mi ona bakmak lazım bu gibi durumlarda, bazı motorlarda tek oluyor bazılarında çift. Yibadan ya da başka yerlerden tel alıp takabilirsin de, 4-44 den alacağın daha pahalı olan tel komple dış muhafazası ile birlikte falan geliyor, alternatif ve daha ucuz yöntem olarak, yiba ve etrafındaki motorcularda, daha ucuz bir tel alıp, senin teli plastik muhafazasının içinden çıkarıp, aldığın teli onun içine tekrar takmak falan gerekiyor, tabii bu arada telin boyunu da uydurmak lazım, bunların hepsi biraz işçilik tabii. Bu son dediğim gibi bir iş ise biraz fazla gibi fiyat ama çok da değil, bence 40 verseymişin iyiymiş ama olsun, bu tarz olaylar insana tecrübe oluyor, bi de hiç yaptıramamak vardı yani öyle düşünmek lazım

Valla zamanında görseydim bakardık, çözmeye çalışırdık ama geç kalmışız be ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de şunu çektim BUĞRAya : http://www.youtube.com/watch?v=BSYU1J4SUTU (mutlaka izle ama).

Allahım Buğrahan sevgisi bitmiyor AnkaraMT'nin, arzular şelale...
    Puhahaaaaa, olm harbiden orjinalini döver bu ace of spades, çok sağlam yapmışlar lannn, gülmekten yattım yerlere
    buberk bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Puhahaaaaa, olm harbiden orjinalini döver bu ace of spades, çok sağlam yapmışlar lannn, gülmekten yattım yerlere
    Meşhurdur bu, epik bir çalışma

Buarada benden habersiz telefon muhabbeti dönmüş. GALAXY MEGA yeni favorim. Ne diyorsunuz ? NoteII den daha iyi S4 ten daha mantıklı geldi bana
    #sürenadam

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    dur ben tercüme edeyim;
    eksik tercüme...'' kıytırık bir teli yaparız diyemediniz, beni bilinmez diyarlara, bilinmez ustalara teslim ettiniz, alacağınız olsun'' ..bunuda ekle fatih....4.44 95-100 e yapıyordu, 60 matematiksel olarak daya uygun geldi bana...ama metafizik olarak bir gaz telini değiştirme süreci bana çok acı duygular yaşattı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)

Bu Konudaki Etiketler