Olmazsa birlikte hareket ederiz, ara ara molalarda birbirimizi bekleriz, yapmadığımız şey değil. bu arada cuma akşam mı-cmrtsi sabah mı gitsek konusuna artık bir karar vermemiz lazım, benim gördüğüm genel kanı gün ışığında gidelim-sağa sola bakınalım-yoldan keyif alalım yönünde ama cuma gitmenin de avantajı var tabi, şimdilik cmrtsi sabah çok erken çıkacak gibi hareket edelim o zaman..
Live to Ride, Ride to Live...
sabah sabah güldürdün beni Fatih...sana söz 100 km yapıp bir saatte tamamlayıp tamamlamadığımı deneyecem bu boşluğu benim gibi bir akıllı doldursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Benim şahsi düşüncem cuma akşamı çıkalım. Ankara içinde akşam saatlerinde motor kullandığım zaman bayağı zevkli olduğunu gördüm.. birde şu sorun var, çadırım var ama motorl taşınacak kadar kısa değil. uyku tulumu ve mat var. motora nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. sicim falanmı alıp bağlasam...sıssy barım yok, bu nedenle bağlamak işide sorun...bana yardımmm...
Ahtapot ya da file denen nanelerden alıyosun, bauhaus gibi marketlerde otomobil bölümünde vardır mutlaka, onlarla o zımbırtıları sabitliyosun sonra da yola çıkıyosun bu kadar basit
Motomax'tan gidip "Kargo Ağı" alırsanız taşırsınız.
Bence Cuma akşamı yola çıkmak en iyisi en azından çadırları kurar birazda uyuruz. Zombi gibi dolanmayalım festivalde.
daha önce küçük bir grubun yaptığı trans toros gezisini paylaşmıştım...anladığım kadarıyla o 3-5 kişilik ekibin kendi planlamalarıyla yaptığı bir geziydi...
esasında trans toros her yıl ağustos ayı başında belli bir organizasyon ile yapılıp katılımcılar sertifikalandırılıyor...detaylı bilgileri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz...büyük ve heyecanlı bir organizasyon...dağlardan 1600+600 km
http://rideturkey.com/blogs/articles...-Surucusu.aspx
İyice esnettiğinizde baya bi eşya taşıyabilirler
Benim acilen sizelere motor yükleme sanatı hakkında bir bilgilendirme yapmam lazım birebir yoksa geçen seneki eskişehir yolculuğu aklıma geldi de
for Example..
Daha bu motorda kullabileceğin bir bu kadar eşya alacak yer mevcut resme aldanmayın..
Bauhaus ahtapotları bu iş için biçilmiş katan yada bulabiliyorsanız dağcıların ipleri ve onları tutan makaralarda iyi iş görür..
ANGARAJ
Motomax'ta Master Lock'un cargo neti var hem üssteki resimde olandan alın hem de şimdi resimdekinden alın. İkisini birden kullanın.
özellikle hazırlık kısmında çok keyifli aktiviteler mevcut..her bir hazırlık faaliyeti başlıbaşına güzel..
resimdeki gayet mantıklı.. her bir yere uzanıyor..istediğim bu şekilde işte.. yunus bunları bauhaus ta bulabilir miyim hemen?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
bunuda motomaxtan bakayım...aboo.. ben ankarayı kolaçan edecem ip için
Motomax de satılan ahtapotlara dikkat! Kimisinin kancaları plastikten oluyor ve daha ilk bağlantıda kırılıp atıyorlar, mümkünse tek parça-kalın lastikli-kancaları demirden ve uzun olanlardan alın, 2-3 tanesini kombinasyon şeklinde kullanın, yollarda eziyet çekmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Festivale gitmek için detayları konuşmak adına bu akşam Eskişehir yolu üzerindeki Burger-King de buluşuyoruz (Shell in içindeki) Başta gidecek kadro olmak üzere müsait olanları bekleriz (saat 21:00)
Bende akşam gelebilirim tanışmak için lakin festival için konuşmazsınız benimle haha :p
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)