tüm mt ailesinin mübarek ramazan bayramını kutlarım
tüm mt ailesinin mübarek ramazan bayramını kutlarım
Yarın Seçkin Abiyle birlikte 1 gecelik ışık dağına gidiyoruz , gelmek isteyen herkesi bekliyoruz...
Tek teker Bülent...:-))
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Beyler & bayanlar akşam saat 19:00'da Atila abi ile Eryaman Göksu Parkında buluşacağız. Face'tede etkinlik oluşturdum. Herkes davetlidir.
Facede nerde ?
Beyler güvenli sürüş eğitimi alın, aldırın. Gerçekten hayat kurtarıyor...
Çok ağaçlı daracık bir yolda viraj sonrasında yola İnek çıktı, Benzinlik çıkışında araba hemen önümüze çıktı(üstüne stop etti, durdu), karşıdan gelen minibüs benzinliğe girmek için bizim şerde girdi(~100kmh hızdaydık) ve 1-2 bişey daha. Hepsinde ben öndeydim(4kişiydik). Ben sıkıntı yaşamadım diyemem ama sohbet edince farkı anladım.
Bir de klasik viraj muhabbetleri, "benim hatam yoktu, yol bozuktu" gibi... İnsanlar Allaha emanet gittiklerini kabul ediyorlar hatta dile getiriyorlar ama bunun düzeltilebileceğini veya hataların kendilerinde olduğunu anlayamıyorlar. Hala MotoGP de böyle viraj alıyorlar diyerek aynı mantıkta viraj alan var.
Kısacası buseferlik bişey olmadı kimseye
Anlaşılan grup da viraj problemleri yaşayanlar olmuş. Ağaçlı yol diyince aha yine motoru bıraktım yere dicen sandım ama yanılmışım Ben öndekilere bakıyorum valla, ama bir kişiye değil, en az 2 kişi olacak önümde, onlar önen virajı görüyorlar ben göremiyorum tabii, onların hızına göre ayarlayıp ben de dalıyorum viraja, yani öndeki bir adam hızlı olup da virajdan çıkabilir ama 2 kişi de aynı salaklığı yapmaz heralde diye düşünüyorum Aksi takdirde aynı noktada en az 3 motor üstüste dururuz heralde
Valla cok erken gitmeseydiniz ben de gelebilirdim, neyse artık bidahaki sefere, kurban bayramına da 2 ay varmış
"öndeki arabanın solundan kaçmasaydın hepimiz sırayla arkadan patlayacaktık" dedi bana 3 kişi. Hem de düz yolda oluyor bunlar... Yani virajlarda, değil 2 kişi, 4 kişinin karşıdan gelen bir arabanın yada kamyonetin cazibesine kapılıp ard arda hata yapmasına bile hazırlıklı olmak lazım
Ayrıca topkase'me de çok üzüldüm, öyle boynu bükük yol kenarına bırakınca... Hep o Yunus dediğimiz çocuğun nazarı değdi yeminlen
#sürenadam
Tanımadığınız bilmediğiniz adamlarla yola çıkmayın!
Hatta tanısanız bile 2 kere düşünün
daha geçen birini feci ele alacaktım...
Topkasene de geçmiş olsun dedik sana dandik o diye!!
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ihtiyacı olana gerçekten uygun fiyat yazdım ilana
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3606572/detay/
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)