Vay be amma talep var Motor seslerini takip ederek bulcam sizi
Vay be amma talep var Motor seslerini takip ederek bulcam sizi
evet arkadaşlar yeni motorumu almış bulunmaktayım. çok gel gitlerden sonra gidip mondiall 250 mr destro aldım. geçen cumartesi bayiden aldım. motoru ikinci gün düşürdüm. nazar değdi. işyerimdeki arkadaşlar çok beğendi. motorda hasar sol fren levyesi kırıldı gösterge çatladı. beğenerek aldığım çanta feci çizildi.
[IMG][/IMG]
kızıma aldığım iki teker şimdiden yetiştiriyorum.
[IMG][/IMG]
Estağfurullah müsade ne demek, aramızda görmeyi çok isteriz sizleri de..
çok mutlu oluruz : )
isteyen arzu eden herkes başımızın üstünde : )
: ) üzülmeee... bayram dönüşü de kısmetse tek gece konaklamalı kamp yapalım diyoruz, belki mangal akşamı netleştiririz ona katılırsın nasip olursa..
adresi kolay bulabilmen için yere bayat ekmek kırıntıları bırakıcam )
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
: ) üzülmeee... bayram dönüşü de kısmetse tek gece konaklamalı kamp yapalım diyoruz, belki mangal akşamı netleştiririz ona katılırsın nasip olursa..
inşallah...bir engel çıkmazsa kesin katılırım..
Geçmiş olsun DRSTEEL kardeşim. Nazarlık diyelim geçsin gitsin. Bu arada kızının iki tekeri de çok tatlıymış :D
ben almanyadan aldım geldim. orada bisiklet gani ile olduğu için ucuzdu. 40 euroya aldım. burada decathonda var linki
http://www.decathlon.com.tr/New-Run-Cocuk-Bisikleti,PR-14431.html
teşekkürler.
İstanbul ve izmirden misafirim geldi o sebepten gelemicem belki iftardan sonra
Bu Gün düzenlenen Adnan Kahveci parkında ki Pikniğimzde emeği geçen Davut Abim Ve Sinem Ablama Çok Teşekkür ediyorum.
Katılan herkese Teşekkürler, Tekrar toplanır görüşürüz umarım..
senin aldığın bisikleti burda 270 den iteliyolar...decathlon gönderdiğin linkteki bisikletten ankara mağzasına 2-3 tane getirmiş ve bitmişti...ben alacağım zaman ne zaman geleceği belli değil falan demişlerdi...kargo ise 50 tl istanbul dan...adamlar normal bisikleti de 50 ye korgoyla yolluyolar küçücük aleti de onun için ordan almamıştım...
selam arakdaşlar ben de katılmak isterdim keşke görseydim.. bi dahakine inşallah..
Bende gelebilirim tanışma toplantısı yapılırsa
Hepimiz bir miyiz Şimdi benle Bülent bir miyiz ? Nasıl bir oluyoruz ateistler bunu da açıklasın! adam tek başına 2 kişi zaten, soykanla da birleşince voltranı oluşturuyorllaaa. Umurcanı hiç saymıyorum, o şehir dışında, Fatik başkan rejimde... As kadro kim peki...
Ayrıca pikniğe çağırıp da kendisi gelmeyenleri süresiz (as)kadro dışı bıraktık
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)