Bu arada prometheusa söyledim tanışmak istediğini,
face bilgilerini mesaj atarım sana birazdan özelden.
bir sonrakine çayımızı semaverde yapalım, otantik olur
Bu arada prometheusa söyledim tanışmak istediğini,
face bilgilerini mesaj atarım sana birazdan özelden.
bir sonrakine çayımızı semaverde yapalım, otantik olur
buluşma yok mu ?
Selam arkadaşlar, adım Selim, 17 yaşındayım, bir ay önce Honda cb 125 E motosikletimi aldım, forumdan bir arkadaşımız sayesinde haberim oldu.. Bundan sonra yapacağınız gezi ve toplantılara katılmak isterim
Hoşgeldin kardeşim motosikletin hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler...Görüşmek dileğiyle...
Allah Razı olsun abicim.. Görüşmek üzere
O gün çok spontane gelişti ama inşallah semaverde çay keyfi yapıcaz ilk fırsatta, bizim sitenin yukarısında herkesin manfal falan yaktığı, çardakları olan bir park var,
gelmek isteyen tüm arkadaşları bekleriz o gün : )
Bu arada NX bakınan arkadaşlar vardı sanıyorum, sahibinden com'da eskişehirden satılan bi tane var, temiz gibi duruyor.. ilgilenenler varsa
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Biz NX bakmayı sizden öğrenecek değiliz Sinem hanım
Bizler sadece NX bakıyoruz, alıcı değiliz biz bakıcıyız... Bakması keyifli bir motor kendileri
arkadaşlar merhaba ismim burak gazi mah den katılıyorum motorum yok motorsuzum :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
@gaccal abi bunları senin için atıyorum çıkar şu motoru garajdan gez azıcık canın çeksin
kazadan sonra korkuyu attım 2 kişi ile virajım f800 gs ile
gerçekten motorsuzum ama :(
Burak bizimkilerin büyük bi kısmı zaten tanıyor seni
sen gez bakalım bizde bayramdan sonra gezicez inşallah..
Hafta sonu etkinlik varmi?
Arkadaşlar bu vesile ile belirteyim; Cumartesi günü iftar saatinden yaklaşık 1 saat önce (bunu beyime sormam lazım : ) 1 saat olayını kafadan attım :D) buluşup, semaverde çay + mangal keyfi yapalım diye kararlaştırdık bir grup arkadaş, sizlerden de katılmak isteyen arkadaşlar olursa belirtirseniz, seviniriz.
Batıkent'te Adnan Kahveci Parkı'nda bir araya gelelim diyoruz, hatta belki kalabalık olacağımızı göz önünde bulundurarak, erkenden yer tutmamız da icap edebilir, yani katılıma göre..
Akabinde isteyen arkadaşlar olursa motosiklet sürüşü de yapılabilir. Büyük ihtimal ben ve oğlum araba sürüşü yapıyor oluruz
Bundan sonraki gelişmelerle ilgili olarak Selim 1996 arkadaşımız size yardımcı olacaktır :D,
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Katılmak istiyorum ben müsade varsa
:(( yarın yıllık iznimi kullanmak üzre ankaradan ayrılıyorum.....
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)