Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Denizic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Rx125
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim minik dün akşam tamda çevre yolunda eryamana girerken bi kafa salladı. Kalp krizi geçirecektim Neyse yavaşlayıp kenara çektim, ön teker paltamış. Sonra yol yardımını aradım neyseki ordan geçiyormuş hemen bi pompa verdi ve gitti Teşekkürler kendisine. Sabah inip ayrıntılı baktığımda jantta hafif bir eğilme vardı. Aynı yerin sağında ve solunda eğiklik var. Çok hafif bir eğilme ama tekerin hava kaçırmasına yetecek kadar var. Zamanımın olduğu bi ara ön tekeri söküp Çinici Kardeşler'e bi uğramam lazım. Ama derseniz ki Ankara'da iyi bildiğiniz bir usta var orasıda olur

Abi cok gecmis olsun. O an hızınız neydi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun
    Wozy bunu beğendi.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Sağolun iyiyim ben motorda iyi. Sadece şunu öğrendim teker tubeless olsa bile iç lastik kullanmak gerekli

St_DyKeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Herkese Selamlar...
    Motor sevdasına tutulalı yaklaşık 2 ay kadar oldu.. 1 ay arkadaşın motorunda gece gezmeleri, aynı motorda 50-60 km/s hızla giderken yana yatmadan sonra geçen hafta kendi motorumu aldım.. Honda CBR 250R
    Motorum 3 renkli olanlardan, sol büyük grenajında çatlak var, aldığım zamanda vardı.. Bugün batıkent tepe de yokuş aşağı park ettikten sonra (sanırım edememişim ) motor sol tarafın üzerine düştü, çatlak grenajda birde çizikler oluştu.. Nazarlık gibi geziyordum onunla ama artık bir operasyon yapmanın zamanı geldi.. Dikiş falan tamir-boya mı yaptırmak daha uygun yoksa komple o grenajı değiştirmek mi..? Tamir-boya yada değişim farketmez Ankara da bunu çözebilecek bir yer varmı..? Servis fiyatını bilmiyorum çünkü olay bu akşam taze oldu

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Çok geçmiş olsun eğer maddi durumun yerindeyse değiştir tabiki yoksa grenaj tamiri yapabilecek bir sürü yer vardır eminim.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @Ozan geçmiş olsun Ozanım, korktum okuyunca. Jantı da halledersin inşallah

@bora bahsettiğiniz grenaj 100 TL nin altında bir fiyat olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    @Wozy geçmiş olsun hacı, şaslıymışsın
    Live to Ride, Ride to Live...

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    benim minik dün akşam tamda çevre yolunda eryamana girerken bi kafa salladı. Kalp krizi geçirecektim Neyse yavaşlayıp kenara çektim, ön teker paltamış. Sonra yol yardımını aradım neyseki ordan geçiyormuş hemen bi pompa verdi ve gitti Teşekkürler kendisine. Sabah inip ayrıntılı baktığımda jantta hafif bir eğilme vardı. Aynı yerin sağında ve solunda eğiklik var. Çok hafif bir eğilme ama tekerin hava kaçırmasına yetecek kadar var. Zamanımın olduğu bi ara ön tekeri söküp Çinici Kardeşler'e bi uğramam lazım. Ama derseniz ki Ankara'da iyi bildiğiniz bir usta var orasıda olur
    Geçmiş olsun Wozy, kazasız belasız sürüşler bu vesile ile..
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Teşekkürler hepinize. Bileniniz varsa telli jantlarda düzeltme yapabilecek bi usta tanıdığınız var mıdır? Jantın telleri değil yanağında gözle görülemeyecek kadar az ama hava kaçırmasına yetecek kadar bi eğilme mevcut. Bunu düzelttirebileceğim bi usta lazım. Yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Ozancım çok geçmiş olsun...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    geçmiş olsun ozan
    nası lastik patlattın la öyle ta cantı eğmişin?

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Sağolun. Fatih abi lastik gözlemlediğim kadarıyla patlak değil. Cantta eğilme olmuş. Sanırım eryaman girişine doğru bir çukura girdim ya da bir şeyin üzerinden geçtim. Ama çok hafif bir eğilme öyle hemen hava boşalmıyor ama 5 dk'da bir şişirirsem 20psi'nin üzerinde tutabiliyorum tekeri. Tekeri bi sökeyimde uğrarım yanına senin tekeri alır dönerim nasıl olsa sarı taksiyi kullanmıyormuşsun artık

Motosikleti
    xt 600
    bitirdiler taksiciliği kardiş

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bitirdiler taksiciliği kardiş
    nasıl yani satmadın değilmi motürü?
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    KTM nin bile en ADV. modelinin jantı eğilebiliyorsa eğer... Biz bu adamları yenebiliriz dostum !
    KUVVETMİRA bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Bence sana nazar değdi ozanım. Acil değil ama çabuk çabuk gitmelisin yollarda..
    Wozy bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Ozi geçmiş olsun...

An itibariyle 1200 kö sonra ayvalıktan selamlar...bozcaada ve assos süperdi, yarın rota izmir kısmetse

Kalın sağlıcakla...
    Wozy ve C@LiMeRO bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM nin bile en ADV. modelinin jantı eğilebiliyorsa eğer... Biz bu adamları yenebiliriz dostum !
    Hiç sanmam çünkü lastik basıncım olması gerekenden düşüktü. Ulusandaki usta(bilmiyorum artık) öne 26 bas dedi arka içinde 36 olsun dedi. En yakını arka teker. Olması gereken 35/37 max payload içinse 35/40 olmalıydı. Eğilme şansıma yanlarda çok az oldu. Dikkatli bakınca anlaşılıyor. Umarım yapılabilir bir şeydir. Olmazsa da http://www.ktmtwins.com/rad-manufact...re-front-wheel Bunu yaparım artık.
    Şundan eminim artık hiç bir zaman bi standart olmayacak bu işte. Yurtdışındaki KTM servislerinin videosuna bakıyorsun adamlar sanki yiyecek işiyle uğraşan bir fabrikada çalışıyor gibiler. O derece temiz ve özenliler. Bizde nasıl, eller yağ içinde üstbaş gidik. Yav artık şundan eminim beni bir aylığına KTM'ye eğitime gönderseler adamların burda yapmaya çalıştıklarını en az 5 katı daha iyi yaparım. En azından lastik basınçlarını doğru bil be yav.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sana nazar değdi ozanım. Acil değil ama çabuk çabuk gitmelisin yollarda..
    Bi nazar boncuğu al ozaman kardeşim böyle yola çıkarsam turuncu siyah papyon olurum bi viraja.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    xt 600
    nasıl yani satmadın değilmi motürü?
    http://www.youtube.com/watch?v=6syCekfPwiE&t=0m31s

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=-1pGoHSz6rw&t=5m21s
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Yağmur başladı Çukurambar'da, havada kapalı : )) ıslancaz mı ne?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler