tekliflere açığız deriz.
tekliflere açığız deriz.
Gezme olsun da çamurdan olsun, hertürlü gelirim bir aksilik çıkmazsa. Ben de diyordum kaç zamandır civarda biryerlere gidip de çadırda kalalım diye.
Ustadlarimizdan organize bekliyoruz. Bu hafta sonu varmi bir tur surus
Evet yakın bir yer olmalı, masrafları az geziler düzenlersek daha sık ve katılımı daha çok olur diye düşünüyorum. Önce yeri tayin edelim mi arkadaşlar akabinde de insanların katılımlarının en çok olacağı zaman dilimini ayarlarız, evet yer konusunda teklifleri olanlar var mı? Daha önceden gidilen kamp alanlarımız var ama şahsım adına farklı yerler varsa öncelikle oralara gitmek isterim.
Biraz önce Çakraz'da bir çadır kampı ile görüştük, fiyatları cazip gibi (tabi bu aile ile gitmeyi düşündüğümüz bir kamp olacak) ama Karadeniz düşünenler için
çadır fiyatları 25 TL, buzdolabı sıcak su ve internet denmiş eşime, altı kişilik çadır fiyatları da 45 TL imiş, bayramda henüz bir plan yapmamış ama yapmayı düşünenler için bir seçenek olabilir belki..Yol da çok uzun değil bir haftalık falan tatil planı olalar için..Ankara'da düşündüğümüz çadır kampı bu konu dışındadır Ankara için günübirlik mesafeler gözönünde bulundurulursa daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim..
bolu sarıalan yaylasını gidecektik bir kısım ama hava şartlarından dolayı iptal olmuştu...bolu ekibiyle konuşup bence tekrar gündeme getirebilirsiniz...
Yok Çakraza aile ile beraber gidicez, ben ailesiyle tatil yapmakk isteyenler için bir öneri niteliğinde paylaşmıştım..
Uzun soluklu gezilere bizim bebekten dolayı katılmamız olanaksız.. ancak yakın civarlarda tek gece konaklamalı falan mümkün olur bizim için..
Akşam 17:30 18:00 suları Hacettepe kavşağına yakınlarında hayabusalı bir arkadaşimiz Ford mondeo ya arkadan çarpmış hayabusa pertbusa olmuş kullanan sıfır ekipman kask bile yok... Koları ve ellerinde deri kalmamış bütün etleri gözküyordü kafada fazla bı sıkntısı yoktu Allah korumuş bantolunda yırtık yoktu kollar fenaydı sadece. Yardıma ihtiyacı olup olmadıgını sordum sagol dedi gecmis olsun dedim yoluma devam ettim. Bu arada motorun sigortasında yokmuş ailesinin haberide... Allah yardımcısı olsun.
Ekipman şart...
Geçmiş olsun cok üzücü bir durum ama ekipmansiz hala bilinci yerinde ve tek parça ise ekipman olsa demek ki tek sorun, karşı tarafı sigorta olmadığı icin ikna etmek olacaktı...
Bu ara işimden dolayı sürekli yollardayım ankara içi tabi...ekipmansız o kadar çok kişiye rastladımki. sadece kask var gerisi cıbıldak..çoğuda çapırcılar..çok geçmiş olsun arkadaşa...
Motor çadır neyim tamam. Eksikler büyük mat ve şişme yatak (pompada lazım) açılabilir kamp sandalyesi, pike ve 2 adet yastık.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)