Arkadas yok mu isyerinde wireless dedigimiz ozellik acaba? Nedir bu whazup in senden cektigi yahu
Arkadas yok mu isyerinde wireless dedigimiz ozellik acaba? Nedir bu whazup in senden cektigi yahu
len wayrlıstan değil,
telefonda var zaten paket de
eğitimdeyim la bakamıyom unutuyom...
ANGARAJ
yunus şu fotona hastayım ya...açı uzaklık duruş vs süper valla..
millet bu pozu yukardan çekip motorun yanına çökmüş dilenci gibi çıkıyo valla...
Panpa eskisi gibi fotoğraf işleriyle uğraşmıyorum,
hele ki gezilerimde çoğunda üşeniyorum fotoğraf çekmeye
birazda bencillikten kaynaklanıyor bu zira bu anı bu görüntü sadece bende kalsın kimseyle paylaşmayayım istiyorum
ve diyorum ki bu görüntü burda bu an bu zamanda güzel,
bunu fotoğraflayıpda ölümsüzleştirmek neden?
sonra motor üstünde diyorum ki kendime,
la bunları çekip de oraya buraya koyacam da ne olacak başkaları için mi çekecem bu fotoları,
başkaları için mi geziyorum sanki ben buraları s...et çevir gaz kolunu anın tadını çıkar hiçbirşeyi düşünmeden hiçbirşeyi umursamadan...
ANGARAJ
Ya zaten 15 TL ise eğer yağ, 2TL kar için toptan alıcaz vs, vs, sıkıntısına girmeyin derim ben. Gerçi sayınız felan belliyse 2 koli bile alabilirsiniz de. Tabi kargo felan da tek seferde çıkar aradan. Ama adam sayınız belli olsun, adam olun akıllı olun, ip gibi dizilin ulen !!!
Rızaaaaa, çok özledim nolur dön, sesini özledim Rızaaa, sensiz yapamıyom, geceleri uyuyamıyom nolur dön... Biriniz alın lan şu Rıza'yı, yine grubumuzda olsun.....
Yavrum o çantayı "alalım bakalım bir nasılmış, gelsin görelim" diyerek sipariş geçmiştim ben. Ve geldiği zaman size haber ettim iyimiş güzelmiş diye. Tabi atila abi de öncesinde istemişti, o istisna oldu. Şimdi elimde olmayan, görmediğim bir çanta için milletten para toplayıp iyi güzel hadi alalım demem olmazdı, o yüzden haber vermeden sipariş geçmiştim.
Zaten tanesi 17~18 $ (kargo dahil). Yine söyleriz 20 güne gelir. Çok acilse işin al benimkini kullan (gerçi geldiği günden beri yanımdan ayırmadım, baya işime yarıyor).
#sürenadam
VAyy bizim kaplan kırmasına bak yaw, göremiyom kaç gündür özlemişim len
Tabii yanındaki keleşi de görmeyeli çok oldu , onla da bir görüşelim artıkın, yarın full time ameleyim ama pazar günü görüşürük belkim.
Miyendis falan ama zengin sanırım, 2-3 lira için uğraştırmayın beni diyor kendileri
Polatlı'nın köklü ailelerinden
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Mıknatıslı bir tapa da bana bulsanız ya
selamlar.
siteye yeni üye oldum.paylaşımdan çok kafa dengi motorcu arkadaşlar edinmek.yakın zamanda buluşmanız ya da gezi durumunuz varmıdır?
kafa dengi işi kolay;
sökeyim takayım, 10 liralık işi 2 liraya halledeyim hem de kendim yapınca dadından yenmesin diyosan derviş yunus var;
harleye binelim hemi de acayip acayip espiriler üretelim diyosan turgay var,
yiyelim, içelim, dalgamıza bakalım, hayat güzel diyosan bülo var;
starbuckstan çıkmam, çıkarsam da iyi gezerim, ciks adamım vesselam diyosan erhan var,
modifiyeciyiz elhamdülillah, her türlü zorlarız diyosan ziya nur var;
teknik-meknik, can sıkıcı - hayat kurtarıcı bilgiler diyosan oocan var;
yemişim motorunu bana siyaset lazım, polemik lazım diyosan ben varım
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Vay arkadaş, iki gülüyoz diye, göbeğimiz var diye gördüğümüz muameleye bak yaw
Herkese merhaba,
İsmim Onur. 2011 Model GV 250 sahibiyim.
Uzun süredir GV250 formunu takip ediyorum ancak organizasyonlar sebebi ile sizlerle de tanışmak istiyorum.
Yarın dolaşacak birileri var ise katılmak isterim.
İyi hafta sonları dileklerimle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Hanüz yeni katılmış birisi olarak Safranbolu gezisine katılabilir miyim arkadaşlar, sakınca var mıdır?
Katılacaklardan birisi bana özelden cebini gönderebilir mi?
Ne göbeği pampa ??
Yavaş at eror vermesin,,, 10 kere gitmemişsindir, 50 felan olmuştur tabi
Sakınca felan olmaz, yok öyle şeyler. Hoş geldiniz. Lanet olası federal bir facebook adresimiz vardı hatırlayamadığım, oradan takip etmeniz daha kolay olabilir.
Şuydu sanırım https://www.facebook.com/groups/162405583878884/
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)