Valla benim kamyon için bunu önerdi birisi ben de aldım, geçen de deniştirdik Yunus Ustayla sıkıntı yok, bir de geçen sene Şaşmaz'da bir yerden aldıydım orası da çok uygun fiyat, kargo parası da almıyoalrdı galiba,repsol ve castrol satıyolardı ;
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/group/147/Motosiklet-Yaglari
Abi o yağ konur mu hiç senin motoruna? . Adamın motoru ortalama 2-3bin devirle gidiyo seninki yeri geliyor 12-13binleri aşıyor. Motul 3000 serisi mineral katkısız yağdır, asla önermem seninki gibi motorlara... maddiyata göre 300V,7100 veya 5100.Yazın 15w yoksa 10w numara yağ kullanmalısın.
Güvenilir biryer diyorsan buradan da alabilirsin fiyatı da iyi..
http://www.anesmotor.com/?urun-188-M...5W-50-Yag.html
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Erhan ben geçen yıl Repsol kullanmıştım. Metin usta tarafından kullanılmıştı tabii. Bu yıl Eni kullandılar. Moto GP yarışlarında falan reklamını görmüşsündür belki. Agip'in bir ürünü. AnkaMall'deki supermoto yarışlarında da adamlar gelmişti, kartlarını almıştım. Eni Yağları yetkili distribitörü bunlar. Şimdi sana karttan bilgilerini yazayım: www.eniyag.com
ASAY Savunma & Petrol
Adres: M.Kemal Mah. 2140.Sk. 18/6
T: 312 - 219 65 58 / 543 - 838 10 48
bak o kounda haklısın..ben motul u tam ya da yarı sentetik zannediyodum...bi kaç yere baktığıma göre de tam sentetik olması vites geçişlerini sertleştirmesi haricinde her daim daha faydalı diyorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
evet abi eni yi biliyorum ama bahsi hiç bi yerde geçmedi..bilmiyorum belki türkiye pazarına yeni girdiler...madeni yağ değil sanırım değil mi bu eni..?
Eni lerin yağları 15tlden başlıyordu la erhan hatta kolisini 150-160 a bırakırım diyodu satış temsilcisi içinde 12 adet ya var bende 10/40 kullananlar ile birlikte alalım la madem bi koli nası olsa kullanıcaz demiştim bi kaç kişiye ama kimseden ses çıkmamıştı...
şuan eftal da eni kullanıyo bende bir dahaki değişimde eni alıcam zaten..
istersen ortaklaşa 1 koli alır geçer gideriz..
Yağ değişiminide benden olur bak panpa (hoş yağı zaten başka yerden de alsan yine benden olacak ya )
Bak bu bir koli işi iyiymiş Alınacaksa bende destek olurum, sonuçta 2 litrecik yağ kullanıyoruz
Motul 3000 mineral bazlı yağdır. Motul 5100 ve 7100 ester bazlı sentetik yağlardır. Motul 300V serisi ise double esterli sentetik yağdır.
7100 tavsiye ederim.
ANGARAJ
LAn bi yağ değiştirdik, herkes değiştirmeye başladı, bileydim ben de beklerdim sizi. Ben de eni almıştım, litresi 20 ye gelmişti sanırım.
o zaman 3.yaz dönemi yağdeğişim şenliklerinin startını verelim hep beraber?
Erhan abi ayıpsın ya beraber yaparız şimdi kaç kişi olduk ondan haber verelim
Hatta filtrelerinizide alın da onlarıda değiştirelim?
1-Erhan abi
2-Erro yallısı
3- Ben
4-Soykan31
5-Yokmu Arttıran??
Bu kadar adamız hepimizde 10/40 Kullanıyoruz zaten,
Bu haftasonuna sıkıştırmayalım derim ben zira cumartesi mesai pazar da çekim var muhtemelen,
Yahut duruma göre pazar sabahtan o işe girişebiliriz de
Sadece 2 motorun yağı değişecek toplasak 2 saatimizi almaz (motorların soğumasını bekleyeceğimiz için)
Hatta yağı yarın alabilirsek yarın iş çıkışı bile halledebiliriz bu işi ne diyorsunuz??
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)