sadece 19 mayısta degıl ..onumuzde koskoca bır yaz var ....gruptan özellikle hafta sonları etkınlıkler acmak ıstıyorum fırsatımız oldukca tekrarlayalım
Ulen Turgay, butun gun boyle konustu herif yaw, normale donemedi herkese veeeee, veleee diye diye agzi yamuldu adamin
Bahceli deki polislerle bi anlasma yap olm, o kadar racing giriyor oraya, onlarda da egzoz var yani Sen starbucks tan bi kahve ismarla amcama, araniz duzelir bence
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Zaten bize tek mangal yetişmiyor. Mangalcılar mangal başına, benim gibi tembel göbekliler çayır çimen yayılsın işte
nea sucuk mu
ne zaman nerde hani
mirim biz seninkini görmeyeli yüzyıllar oldu, dün çepaya gideceklerdi derya_çiğdem ile serdar çöğen ve habibisi ondan aceba da kaldım..
Her sene bir teşebbüste bulunuyorum ama bir türlü beceremedik :D Kastamonu_Vala Kanyonu'na bir organizasyon yapalım, harbi tehlike tutkunları içindir.. geçit vermez, sarp bir kanyon, kan, şiddet, wahşi heywan ne ararsan war
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
ForumMT - Moto KafeMoto SohbetHayatımda gördüğüm en ilginç kask ilanı
Arkadaşlar bu başlığı okudunuz mu süper olmuş yazı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Bu arada Batıkent'le ilgili buluşmaya birkaç arkadaşı biz davet ettik, ilerleyen günlerde daha da çok arkadaşımız katılır, dediğim gibi forumu takip etme fırsatları olmuyor ama biz onlara ulaşmaya çalışırız bir etkinlik olduğunda,
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Mangalcı başı "Succuk! Mustafa"dan izin aldınız mı ???
tanıdığım kişilerin mesajı kendi sesinden okuyo gibi oluyom la çoh enteresan.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)