Bu arada Barkın Reyiz yeni bir video yayımlamış dostlar..
Bu arada Barkın Reyiz yeni bir video yayımlamış dostlar..
ANGARAJ
Nc700 videosunu izledim, bizim gibi yeni ya da cok hizla alakasi olmayan motor suruculeri icin bence alinabilecek en iyi motorlardan birisi. Yakit ekonomisi tartisilmaz, on bagaj kismi bir avantaj. Honda olmasi sebebiyle feci yedek parca fiyatlari var ama bir sekilde cozulebilir bence, yurtdisinda da satan bir motor, herturlu parca mevcut. Su on masanin gezinme kismina takildim ben. Benim motorda 210 ile giderken 150 ile gittigimdeki kadar kararli gelmiyor bana, yani limitlerim bu kadar suyunu cikarma artik demeye calisiyor zannimca, 200 ve uzeri hizlar isteniyorsa on amortisorler ayarlanabilir bir makina olmali bence. Sizi bilmem ama ben hic 600 luk race kullanmadim, dolayisiyla yol tutusu onlarla karsilastiramadigimdan, videodaki motorun sahibi arkadas gibi, onceki motoruma gore cok daha iyi diyebiliyorum sadece. Mesela Taylanin motorunun bu konuda bizimkilerden daha onde olmasi lazim.
Sonucta az yaksin, sehirdisi yollarda da, otobanlarda falan 150 civari hizlarda stabil gitsin diyosak, guzel bir motor. Hersey beklentiyle alakali, race gibi yol tutmasini beklersen hayal kirikligi, bizim gibi sakin surersen, fazla hiz yapmazsan gayet uygun.Bir de benim motordan daha rahat orasi kesin Yani en azindan x modeli daha rahat, test ettim bizzat Osman Abinin motorda
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
1) Bende dönüşü OTOBAN üzerinden yapma taraftarıyım...
2) Buğün sabah uyandığımda hatırladığım rüya (şaka değil gerçekten rüyada şunları gördüm).. '' Boluya ekip olarak giderken virajı alıyorum ve yolun solunda yer alan tepeye doğru yürüyen bir kişi var.''Yine mi virajdan savruldu diyorum''. Motoru duduruyorum ama hala motordan inmiyorum niyeyse.. Bu arada yerde yolun sağında ''Ünalın siyah kaskı var arkasında ismi yazıyor'' ona bakarken arkadan Ünal yolun solundaki tepeye doğru koşarken ''adam virajdan çıkmış motor buralarda ama adam yok falan diye bağırıyor'' sonra uyandım.... Şimdi rüyaya göre savrulan Ünal hocam ve ben değilim.. rüyanın tersi çıkarsa savrulan ünal hocam ve benim... benim ''Yine mi savruldu '' dememe bakarsak bahse konu kişi Polat oğlan.... ÖZETLE GEZİDE HERKES DİKKATLİ VE GÜVENLİ SÜRSÜN LÜTFEN.......
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Üstün açıkmı yattın Osman şaka bir yana.Yolunuz açık olsun tekeriniz düz bassın.Benim gelme ihtimalim de var düşük olsa da var irtibatı koparmayalım.
Şu HGS olayınada daha önce kullanan arkadaşlar bir açıklık getirebilirler mi? ben bankadan almayı düşünüyorum mesela, o etiketi nereme yapıştırıcam-ön cam yok Erhan bir de kart olduğundan bahsetti, kartı KGS gibi durup okuttuktan sonra HGS neden var o zaman?
Live to Ride, Ride to Live...
Ben kart tipi HGS almıştım yaklaşık 1 ay önce. Ancak kartlı HGS yi sadece PTT lerde bulabiliyorsun. PTT lerin de bazılarında bulunuyor. Araştırmak lazım. Ben alırken Emek, Bilkent, Ulus ve Kızılay PTT lerinde vardı. Etiket tipi alırsanız bir yere yapıştırmanız gerekiyor ve sökmemelisiniz. Sökerseniz çalışmıyor.
Ayrıca kartlı HGS'nin kart yuvasını cama yapıştırıp geçerken içine kartı koyabilirsiniz. (Aşağıda görebilirsiniz) Alırken en az 30 TL kredi yüklemek zorunlu + 15 TL kart ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Uploaded with ImageShack.us
Bir de bir deneyimimi aktarayım;
Ben 2-3 hafta önce Akıncı gişelere girerken kartı elime alarak (göstererek) geçtim ama okumadı, Kızılcahamam'dan çıkarken de aynı şekilde tuttum ama yine okumadı. Bu güne kadar HGS sitesinden bakıyorum ne kaçak geçiş görünüyor ne de normal geçiş. Dün sırf bu iş için Ulus PTT'ye (Parasal Posta İşletmesi...) gittim, çünkü kartta bir sıkıntı olabileceğini düşünüyordum. Ancak kartı test edebilecekleri bir alet yokmuş, Akıncı gişelerdeki PTT'deki el terminaliyle kontrol edilebilirmiş. Bir de dediler ki; motosikletlerde sıkıntı oluyormuş, neden (hızlı geçtiklerinden mi) diye sorduğumda şöyle bir cevap geldi: gişelerdeki kameralar önden çekiyor, motosiklet plakaları arkada olduğundan sorun oluyor dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
Barkın SS motorcusu, sportif sürüş seven bir adam. Dolayısıyla onun NC700 yol tutuşunu beğenmemesi normal. Ama uç noktalarda olmayan hızlarda (<120 km/h) performansdan memnun kalınacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar bi liste çıkartsak kimler geliyor ..Hani sayı olarak kaç kişiyiz...
BOLU MT
1.Bolu'lu Lynx
2.Kanlıcalı
3.Komutan (Mustafa Özen)
4.Hilmi abi
5.Recep abi
6.Uniqe
...........
ANKARA MT
1.Gmsi61
2.Makseli
3.Syanur
4.Umurcan
5.Zaferce
6.Erro
7.Redmoon
8.Karapara
9.Yolcu114 (inşallah)
.......
Aklıma gelenleri yazdım....
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Atilla Abi daha önce bir kere daha geziden önce rüya görmüştüm virajdan çıkmalı falan... Bende bu durum oluyor ara ara..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
gezide ünalın kaskın arkada şekilli sticker yapıştırmayı görünce aklımdan yapışkan malzeme kaskın dış katman malzemesine zarar verir mi acaba diye düşünmüştüm içimden rüyada karşıma çıktı aynı konu heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
Bu filmin 1.sini daha önce görmüştüm bu ikincisi ...Allah gerçeğini göstermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
Arkadaşlar bu akşam için VEREMbahçeye dua edinde şu Benficayı çok farklı yenelim( Orada da en kötü ihtimal burada yaptığımız farktan daha az farkla mağlup olalım )...Gerçi bizimkilere dua mua hak getire ama hayırlısı...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
BOLU MT
1.Bolu'lu Lynx
2.Kanlıcalı
3.Komutan (Mustafa Özen)
4.Hilmi abi
5.Recep abi
6.Uniqe
...........
ANKARA MT
1.Gmsi61
2.Makseli
3.Syanur
4.Umurcan
5.Zaferce
6.Erro
7.Redmoon
8.Karapara
9.Yolcu114 (inşallah)
10.Hakan (EN500)
.......
Hakan da gelecek ;)
Aklıma gelenleri yazdım....[/QUOTE]
Live to Ride, Ride to Live...
Cumartesinden gitmeyi düşünen varmı?
Anladığım kadarıyla abantta çok büyük bir etkinlik yok o yüzden biz Bolu merkezde katılıcaz size.
Valla katılacak olursa bekleriz, biz amasrada kalacak yeri falan da ayarladık ama, baya doluyuz cevabı da aldık. Kararınızı fazla da geciktirmeyin
Heil Spellcheck
evden izin aldım :D
umurcan arandı ve yer ayırtıldı
Abiler Kardeşler ben pazar günü Ankara da değilim, Umurcan ve Polat ile Amasra da olacağız.
Planlandığı üzere ( https://www.facebook.com/events/323616337765855/ ) hareket edilebilir.
Hocam da size katılıyo olacak sanırım. artık aranızda ayarlarsınız yol vb yi ;)
Bu sucukçu bizle gelecekse ben gelmem... .....
Yunusu sattın 2 dakkada valla, vicdansız adam... Ne yapcak şimdi çocuk cağız
#sürenadam
Arkadaşlar Abantta bi etkinlik yok sadece bir toplanma yeri olarak düşündük...Zaten bu programda da bi etkinlik yok
Yol yapcaz,yeni mekanlar görceksiniz,alabalık yicez...Etkinlik bu...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
makseli ne yaman adammışın la valla brvo..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
olum hani beypazarı üzeriden gidiyoduk ne ara değiştirdiniz anlamadım, ben nallıhandaki garip dağlara karşı fıtığraf çektirecektim, kıbrıscık yolundaki manzara ve vrajlı yollara dalacaktım
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)