selam herkese.. Bu Ankara MT her perşembe buluşması yapardı eskiden... Hava da iyi yani bahane anlamında ..Tüm MT yi özledim, bi görüşemedik yanii...
selam herkese.. Bu Ankara MT her perşembe buluşması yapardı eskiden... Hava da iyi yani bahane anlamında ..Tüm MT yi özledim, bi görüşemedik yanii...
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Abi sen yurtdışına çıkınca seni sildik listeden biz gizli gizli buluşuyoruz artık
Şaka bi yana o buluşmaları Anıttepede yapıyorduk,
Malumun ben evi taşıdığım için pek buluşka olmuyor,(Kombinesi olan Bilo Bile gelmiyor mesela)
Ama haftasonları Atilla abinin Mengen Konağında muhakkak ki bizden birileri oluyor bilgin olsun..
ANGARAJ
Yamaha bayiileri parça fiyatlarının standart olduğunu söylediler. İstanbul'dan iki servisin fiyatları birbirini tutuyor ama Baydar'ınkiler daha yüksek. Yedek parça konusunda yetkili servis dışında nereye güvenebileceğimi bilmiyorum.
4700 küsur km'dir bende. Sanırım 6 ay oldu. Seviyorum kendisini.
@maxeli
nördün dişli işini mustafa?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
3 km lik sürekli manevralı bir sürüş işyeri bahçesinde...güven patlaması yaşadım) trafiğe çıkmamak için kendimi zor tuttum))
ikarus sendromu'na dikkat et.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
[QUOTE=makseli;3001177]motoru bayiden çıkarmadan km teli mi koptu anlamadım[COLOR="Silver"]
:D yok ya sürerken gitti ben 2. el aldım motoru hatta bujiyide yamuk takmışlar yalama olmş üst kapak filan problem cıkardı biraz bana ama olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
[QUOTE=makseli;3001177]motoru bayiden çıkarmadan km teli mi koptu anlamadım[COLOR="Silver"]
yok usta 2. el aldım zaten motoru 250-300 bastım cok zorlamışım motoru :D şaka bi yana 30la filan gidiyodum herhalde
Garajı sel basmıştır... Selden bir adet Wolf kurtarılmıştır, kendisi zarar görmemiş sadece lastikleri ıslanmıştır. Uygun fiyattan verebilirim düşünen olursa...
Hayır hayır, aç gazı aç köküne kadar ! Kesinlikle öyle daha güzel oluyor...
Bilinçli bir insan zaten trafikte kendisini frenlemeyi bilir Benim gibi şuurunuzu ofiste bırakıp gezmeyin...
#sürenadam
Dün çevre yolunda yarım saat turladım Ozanla. Baktım motosiklet 500 km yi geçmiş komperesyon segmanlarını oturtmak için tam gaz vaktidir dedim.. 6.viteste tam gaz yapayım diye gazı BİRAZCIK AÇAYIM sonrası 157 km yi göstergede görünce gazı kapadım. Gazı kapama nedenim havanın rüzgarlı olması ve yağışın başlama arefesinde olmasıydı. Motosikleti alırken 100 kmyi asla geçmem diyen ben dün kendi kendime hava iyi olsaydıda gazın sonunu görseydim dedim. Sonuç :
1)Kompresyon segmanlarını oturmak için rüzgarsız havada ve alt viteslerde tam gaz yapmam lazım..
2)Motosiklete başlayan herkes 100 km yi KESİNLİKLE geçmem zira benim amacım etrafı izleyerek salına salına gezmek diyen herkes İŞKEMBEYİ KÜBRADAN ATIYOR. Zira ben bakımları iyi yapılmamıştır vs. diye lunaparkta salıncağa bile binmem...
3)Motosikletin rodajına dikkat edin
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Açın açın gaz açın, güzel oluyormuş, yol daralıyormuş, 4 şerit 2 şeride tekabül ediyormuş...daha bir heyecanlı oluyormuş diyollaaa
Sizi şikayet ederim bak Okan abiye, çevre yolu da olsa bir hız sınırı var orada lütfen
Vaay, tavırları kes... Abi senin bu araştırmacı kimliğine bayılıyorum Kimbiler neler dönüyor o anda kafanda, devir devir sekmanları nekadar sıkıştırdığını hesaplamışsındır sen şimdi, tork anahtarı gibi de elin var zaten
Güle güle gazla, kullan, viraj yap + bakım ve rodaj yap abi, keyfini kaçırmasın hiç bişey
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)