Bence bir güzel kitlerler
Bence bir güzel kitlerler
ANGARAJ
şimdi bu ABS tertibatını gözden geçirtmek için oraya gidecem...gitmişken sübap ayarı ve diğer şeylere de baksınlar, onun alternatifi nazarımda metin usta olduğu için ve o da kitleme yaptığı için en azından bi daha başka yere götürmmeiş olurum diyorum....nisan son haftası şehir dışına çıkma ihtimalim var motorla, o zaman yetişsin bi de..
Ankara'lı motorsikletçi arkadaşlarım artık ben de sizden biriyim Hepinize selamlar
Ozan
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515380451830960&set=a.1323067234716 70.10590.130940650274944&type=1&theater
#sürenadam
reputasyonu kötü olduğunu duydum ama ben ABS için sormaya gittim...sahibi görünen adam alıp turladı kontrol etti, sonra digital kadrandan baya değişik şeylere bakarak kontrol etti...bi sorun olmadığını, problemin lastikten kaynaklandığını söyledi...lastiği değiştirip tekrar gidince de bi gün bırkıp incelemeleri gerektiğini belirtti...herhangi bir yamaha ile gitmediğin zaman o şekilde davranmış olabilir
ben ordayken motor bakan karı koca vardı onlarla da gayet ilgiliydi adam...bilemedim şimdi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
yunus ve lastiği değitiren usta da sübap ayarının yapılması gerektiğini belirtti..sesli çalışıyomuş, sen de duydun gerçi...bunun üzerine yapılması gerektiğini düşünüyorum ben de...
Valla dükkanın kapısından içeri Yamaha motorum ile nasıl gireyim bilemedim doğrusu Yani belki Yamaha kullanıyorum ama konuşmazsan bilemezsin değil mi. Zaten o zamanlar Yibanın içindeydiler. Öyle bir uğramıştım. Dediğim gibi servislerini bilemem, belki ihtiyacın olan şeyleri çok da güzel bişekilde yaparlar. Ama genel olarak soğukluk problemi yaşadıkları biliniyor.
Olum yunus usta ne anlar Capondan, 4 silindirliden.... Onda 2 zamanlı 2 tane motor var, biri Jawa biri Asya Suzukiyi bile Kawasaki diye satmışlar adama, "Suzuki olduğunu bileydim o kadar para verir miydim " diyor kenarda köşede. Metin ustaya çırak olacaaam diye geziniyormuş geçende.
---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
Abi hayırlı olsun buarada, umarım test dahi edemezsin Güle güle kullan
#sürenadam
Bu sübap işlerini yapmak gerçekten zor mu? Bence Yunus Usta'nın level atlama zamanı gelmiş. Tork anahtarı ve sentil çakısı yeterli sonrası kullanım kılavuzunu okumak.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Orası öyle de, tork anahtarı için bizdeki para yeterli değil Sentiller benden buarada
#sürenadam
yok hacı Şu aşşağıda alıntısını yaptığım arkadaş bana laf çakmasa gece uyuyamıyomuş
Bi toplantıya girdik sorduğu sorulara cevap vermedik diye neler neler sölemiş baksana
Ne asya kalmış ne avrupa nede japonn
Neyse ben ayarı vericem ona sıkıntı yok
La metin usta hususunda da herkez farklı bişi söylüyo anasını satim kimiside metin seni vuracakmış kara listeye neyin almış diyo?
ANGARAJ
30 nisan salı ya denk geliyor, izinlimisin o zamana ?
bizde bu değil, diğer hafta sonuna, (hüseyingazi deki) yunusla beraber abant + yedigöller düşünüyoruz.
tek gün git gel. önce abant 240 km, gezdikten sonra + 80 km yedigöllere gidip dönmek
düşünen olursa şimdiden demiş olayım...
Şu tek günlük sevdanızı anlayamadım, çok yorucu olmuyor mu evladım ??
O değil de bu 23 Nisan resmi tatil mi ? Tatil... Pazartesi de bağlandı dediler... Şimdi kimler 4 gün izinli ??? Bizim burası pek tatil yaptırmayacak gibi
#sürenadam
müdür yanlış söylemişim 28 nisan a düşünüyorum, belki uygun olursa yol eğitimi de olur...net değil şimdi...tek net olan o cumartesi pazar bi atraksiyona girmek için müsaitim, başka yerden cazip teklifler gelirse oraya da kayabilirim...
kim dedi pazartesi de bağlandı diye, kaynak ver, öyle bişey olsa biz duyardık burda...
Arkadaşlar merhaba yeri burası mı bilmiyorum ama sizin fikrinizi alayım dedim. A2 sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum bir kaç sürücü kursu ile görüştüm şu anda 2 tanesi arasında kaldım. Bunlardan biri Tunalı sürücü kursu sınava yönelik 1 saat eğitim veriyor 199TL'ye diğeri de Karanfil sürücü kursu o da 300 TL ama istediğimiz kadar direksiyon eğitimi veriyormuş. Şimdi ben 125cclik scooter kullanmayı düşünen biri olarak soruyorum ayrıca da öğrenci olduğumu da belirteyim (maddi imkanlar kısıtlı :D) hangisini tercih edeyim?
Ugur bence en ucuz surucu kursuna yazil...direksiyon egitimini kesinlikle surucu kurlarindan alma.direksiyon egitimi profesyonel olan oocan kodlu okan hocadan alabilirsin...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)