Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Bence bir güzel kitlerler
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence bir güzel kitlerler
    şimdi bu ABS tertibatını gözden geçirtmek için oraya gidecem...gitmişken sübap ayarı ve diğer şeylere de baksınlar, onun alternatifi nazarımda metin usta olduğu için ve o da kitleme yaptığı için en azından bi daha başka yere götürmmeiş olurum diyorum....nisan son haftası şehir dışına çıkma ihtimalim var motorla, o zaman yetişsin bi de..

Motosikleti
    Kymco Agility City 200i
    Ankara'lı motorsikletçi arkadaşlarım artık ben de sizden biriyim Hepinize selamlar
    makseli, yolcu114, Redmoon ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

suhatr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 251
    hoş geldin
    Levent AK bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ozan

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515380451830960&set=a.1323067234716 70.10590.130940650274944&type=1&theater

Wozy ve Satharian bunu beğendiler.
    #sürenadam

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Levent AK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'lı motorsikletçi arkadaşlarım artık ben de sizden biriyim Hepinize selamlar

hoşgeldin...
    Levent AK bunu beğendi.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi bu ABS tertibatını gözden geçirtmek için oraya gidecem...gitmişken sübap ayarı ve diğer şeylere de baksınlar, onun alternatifi nazarımda metin usta olduğu için ve o da kitleme yaptığı için en azından bi daha başka yere götürmmeiş olurum diyorum....nisan son haftası şehir dışına çıkma ihtimalim var motorla, o zaman yetişsin bi de..
    Yamaha'da servis standartı yok mu? Biz Honda'dayken telefonu aldılar söylediler Honda sizi bir ara arayıp fiyatları teyit edecek diye. Honda
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha'da servis standartı yok mu? Biz Honda'dayken telefonu aldılar söylediler Honda sizi bir ara arayıp fiyatları teyit edecek diye. Honda
    Abi Baydar dan bahsediyoruz, servisini bilmiyorum ama kapıdan girdiğinde, soru bile sorduğunda masasından kalkmayan hatta suratına bakmayan adamlar vardı orada enson...
    Redmoon ve jr. bunu beğendiler.
    #sürenadam

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Subap ayarı, senkron ayarını kontrol et dersen büyük ihtimal bunların ayarı bozuk der ve ayar yapar. Tabi gerçekten bozuksa iyi olur.

Subap ve senkron, ikisi iyi tutar diye düşünüyorum. Gitmeden önce ara bi sor derim ben.
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi Baydar dan bahsediyoruz, servisini bilmiyorum ama kapıdan girdiğinde, soru bile sorduğunda masasından kalkmayan hatta suratına bakmayan adamlar vardı orada enson...
    reputasyonu kötü olduğunu duydum ama ben ABS için sormaya gittim...sahibi görünen adam alıp turladı kontrol etti, sonra digital kadrandan baya değişik şeylere bakarak kontrol etti...bi sorun olmadığını, problemin lastikten kaynaklandığını söyledi...lastiği değiştirip tekrar gidince de bi gün bırkıp incelemeleri gerektiğini belirtti...herhangi bir yamaha ile gitmediğin zaman o şekilde davranmış olabilir

ben ordayken motor bakan karı koca vardı onlarla da gayet ilgiliydi adam...bilemedim şimdi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Subap ayarı, senkron ayarını kontrol et dersen büyük ihtimal bunların ayarı bozuk der ve ayar yapar. Tabi gerçekten bozuksa iyi olur.

Subap ve senkron, ikisi iyi tutar diye düşünüyorum. Gitmeden önce ara bi sor derim ben.
    yunus ve lastiği değitiren usta da sübap ayarının yapılması gerektiğini belirtti..sesli çalışıyomuş, sen de duydun gerçi...bunun üzerine yapılması gerektiğini düşünüyorum ben de...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    reputasyonu kötü olduğunu duydum ama ben ABS için sormaya gittim...sahibi görünen adam alıp turladı kontrol etti, sonra digital kadrandan baya değişik şeylere bakarak kontrol etti...bi sorun olmadığını, problemin lastikten kaynaklandığını söyledi...lastiği değiştirip tekrar gidince de bi gün bırkıp incelemeleri gerektiğini belirtti...herhangi bir yamaha ile gitmediğin zaman o şekilde davranmış olabilir

ben ordayken motor bakan karı koca vardı onlarla da gayet ilgiliydi adam...bilemedim şimdi...

yunus ve lastiği değitiren usta da sübap ayarının yapılması gerektiğini belirtti..sesli çalışıyomuş, sen de duydun gerçi...bunun üzerine yapılması gerektiğini düşünüyorum ben de...
    Valla dükkanın kapısından içeri Yamaha motorum ile nasıl gireyim bilemedim doğrusu Yani belki Yamaha kullanıyorum ama konuşmazsan bilemezsin değil mi. Zaten o zamanlar Yibanın içindeydiler. Öyle bir uğramıştım. Dediğim gibi servislerini bilemem, belki ihtiyacın olan şeyleri çok da güzel bişekilde yaparlar. Ama genel olarak soğukluk problemi yaşadıkları biliniyor.

Olum yunus usta ne anlar Capondan, 4 silindirliden.... Onda 2 zamanlı 2 tane motor var, biri Jawa biri Asya Suzukiyi bile Kawasaki diye satmışlar adama, "Suzuki olduğunu bileydim o kadar para verir miydim " diyor kenarda köşede. Metin ustaya çırak olacaaam diye geziniyormuş geçende.

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yukaridakinin siyah beyazindan 229 tlye aldim yukardakide vardi ama...
    Abi hayırlı olsun buarada, umarım test dahi edemezsin Güle güle kullan
    karapara bunu beğendi.
    #sürenadam

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Bu sübap işlerini yapmak gerçekten zor mu? Bence Yunus Usta'nın level atlama zamanı gelmiş. Tork anahtarı ve sentil çakısı yeterli sonrası kullanım kılavuzunu okumak.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Orası öyle de, tork anahtarı için bizdeki para yeterli değil Sentiller benden buarada
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sübap işlerini yapmak gerçekten zor mu? Bence Yunus Usta'nın level atlama zamanı gelmiş. Tork anahtarı ve sentil çakısı yeterli sonrası kullanım kılavuzunu okumak.
    yok hacı Şu aşşağıda alıntısını yaptığım arkadaş bana laf çakmasa gece uyuyamıyomuş
    Bi toplantıya girdik sorduğu sorulara cevap vermedik diye neler neler sölemiş baksana
    Ne asya kalmış ne avrupa nede japonn
    Neyse ben ayarı vericem ona sıkıntı yok

Olum yunus usta ne anlar Capondan, 4 silindirliden.... Onda 2 zamanlı 2 tane motor var, biri Jawa biri Asya Suzukiyi bile Kawasaki diye satmışlar adama, "Suzuki olduğunu bileydim o kadar para verir miydim " diyor kenarda köşede. Metin ustaya çırak olacaaam diye geziniyormuş geçende. [COLOR="Silver"]

Abi hayırlı olsun buarada, umarım test dahi edemezsin Güle güle kullan
    La metin usta hususunda da herkez farklı bişi söylüyo anasını satim kimiside metin seni vuracakmış kara listeye neyin almış diyo?
    ANGARAJ

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    30 nisan düşünüyorum abi...
    30 nisan salı ya denk geliyor, izinlimisin o zamana ?

bizde bu değil, diğer hafta sonuna, (hüseyingazi deki) yunusla beraber abant + yedigöller düşünüyoruz.

tek gün git gel. önce abant 240 km, gezdikten sonra + 80 km yedigöllere gidip dönmek

düşünen olursa şimdiden demiş olayım...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Şu tek günlük sevdanızı anlayamadım, çok yorucu olmuyor mu evladım ??

O değil de bu 23 Nisan resmi tatil mi ? Tatil... Pazartesi de bağlandı dediler... Şimdi kimler 4 gün izinli ??? Bizim burası pek tatil yaptırmayacak gibi
    #sürenadam

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müdür yanlış söylemişim 28 nisan a düşünüyorum, belki uygun olursa yol eğitimi de olur...net değil şimdi...tek net olan o cumartesi pazar bi atraksiyona girmek için müsaitim, başka yerden cazip teklifler gelirse oraya da kayabilirim...

Şu tek günlük sevdanızı anlayamadım, çok yorucu olmuyor mu evladım ??

O değil de bu 23 Nisan resmi tatil mi ? Tatil... Pazartesi de bağlandı dediler... Şimdi kimler 4 gün izinli ??? Bizim burası pek tatil yaptırmayacak gibi
    kim dedi pazartesi de bağlandı diye, kaynak ver, öyle bişey olsa biz duyardık burda...

Arkadaşlar merhaba yeri burası mı bilmiyorum ama sizin fikrinizi alayım dedim. A2 sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum bir kaç sürücü kursu ile görüştüm şu anda 2 tanesi arasında kaldım. Bunlardan biri Tunalı sürücü kursu sınava yönelik 1 saat eğitim veriyor 199TL'ye diğeri de Karanfil sürücü kursu o da 300 TL ama istediğimiz kadar direksiyon eğitimi veriyormuş. Şimdi ben 125cclik scooter kullanmayı düşünen biri olarak soruyorum ayrıca da öğrenci olduğumu da belirteyim (maddi imkanlar kısıtlı :D) hangisini tercih edeyim?

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Ugur bence en ucuz surucu kursuna yazil...direksiyon egitimini kesinlikle surucu kurlarindan alma.direksiyon egitimi profesyonel olan oocan kodlu okan hocadan alabilirsin...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

gmsi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys kle650
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bizde bu değil, diğer hafta sonuna, (hüseyingazi deki) yunusla beraber abant + yedigöller düşünüyoruz.

tek gün git gel. önce abant 240 km, gezdikten sonra + 80 km yedigöllere gidip dönmek

düşünen olursa şimdiden demiş olayım...
    Geziyi gerçekleştirebilirsek Bolu da Samet kardeşimiz ile buluşacağız. Gezilecek yerleri artık beraber gezeriz. Bolu Mt ile de bir buluşma olabilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler