ya ozan akilli ol o nasıl kask öyle.yakışıklı adamsın çirkinleştirme kendini.Mont çok şık görünüyor.
ya ozan akilli ol o nasıl kask öyle.yakışıklı adamsın çirkinleştirme kendini.Mont çok şık görünüyor.
Kaskın standart fiyatı 720$ mıydı neydi ama ekstraları ile 1000$ civarı gibi.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
renk uyumu biraz daha iyi olabilirdi ama oyum 11 numeroya (işlevinin kafayı koruması olduğu düşünülürse KORUMA YÖNÜNDEN KALİTELİ olduğunu düşünüyorum )
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
KASKTA bile 280$ aksesuar var arkadaş ben ışık hızına ulaşabilen araç icad edip zamanda yolculuk yapmalıyım
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Ozi koyduğun linklerin 1/8 ini alsan burdan Pakistana yol olur kartaş hele bişeyler al artık yav begenirsek biz de alıyoren belki
polat tesekkurler ...arkadaslar adamlarin gunahina girmeyeyim ama buraz once motomaxa ugradim yukaridaki eldivende etiket 300 tl .oradaki arkadasa sordum bu eldiven kac lira diye 300tl dedi.bende internette 229 liraydi dexim.abi kobtrol edelim dedi ve kontrok sonrasi dogrudur 229tl 300tk olan baska eldiven vardi orada pardon dedi...aklinizda olsun diye paylasayim dedim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Arkadaş zaman makinesini icat ettikten sonra bill gatesten once microsoftu kurmak, steve jobstan once apple sirketini kurmak ,facebooku, sahibindeni icat etmek dunyanin en buyuk altin madenini cok onceden aldirmak vs.. varken hala MAAŞ peşinde koşuyorsunuz...+sizin mantikta zaman makinesi sadece yaşlanmaniza yariyor zenginde etmiyor;)
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Bir tane daha knox eldiven var orada, uzun süredir satılıyor o model. 300TL. Yarış tipli, beyaz-siyah. Bunlar da yeni geldi, o yüzden karıştırmış olabilir diye düşünüyorum. Zaten etiketi duruyorsa üzerinde yazıyor, yada bilgisayara okutunca direk çıkıyor fiyat, çalışanların katakulliye getirmesi epey zor Beğendin mi bari ??
#sürenadam
En soooon hatırlayamadım be abi
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bir dahaki buluşmada 10 dakikalık toplu ağlama seansı yapılacaktır ilgilenenlere duyurulur..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
pazar günü lastikleri değiştirmenin kaçınılmaz olduğunu öğrendiğimde tam olarak ağlamasam da gözüm yaşardı, burnum sızladı, bu hafta motoru servise bırakmayı düşünüyorum sübap ayarı vs kontrol için...o zmaan ağlayabilirim bir miktar...
beyler bu arada sübap ayarı kaç para aşağı yukarı?
Çok fazla bişey tutmaz 50-100 tl arası
Servis dediğin yer Baydar mı ??
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)