Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi ne sakıncası...eğitimi ne zaman planlıyosun, benim de katılmam lazım...
    havanin ve sartlarin uygun oldugu en kisa surede almsk istiyorum erhan
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havanin ve sartlarin uygun oldugu en kisa surede almsk istiyorum erhan
    Osman Abi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-esengul-den-2012-model-nc-700-x-121807930/detay
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı unalx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam ben de bu aralar boştayım. Müsaitse katılmak isterim...
    30 nisan düşünüyorum abi...

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osman Abi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-esengul-den-2012-model-nc-700-x-121807930/detay
    Eee , ??????
    #sürenadam

Motosikleti
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eee , ??????
    eeesi iyilik sağlık..
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Osman Abi
    Eee , ??????
    eeesi iyilik sağlık..
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı
    Yunus usta
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-satilik-orj-100972369/detay#

. .
    #sürenadam

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    125cc = 127km/h
    250cc = 250km/h
    600cc = 600km/h
    and 1300cc = 1300km/h

o/
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Ankara MT için boğazına düşkün diyorlar, buyrun Adana MT

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ataydaydi.html
    Live to Ride, Ride to Live...

Motosikleti
    . .
    Alet 2004 model değil 2002 model kasaya dikkatli baksaydın anlardın çocuğum,
    Ayrıca üzerinde herhangi bir ekstra yok Sadece Monokey Topcase var bırak oda olsun ve fiyat Fahiş!

Rahatladın mı?
    Mutlu oldunmu?
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125cc = 127km/h
    250cc = 250km/h
    600cc = 600km/h
    and 1300cc = 1300km/h

o/
    90 km/h;

125cc = 1,25 lt
    250cc = 2,50 lt
    600cc = 6,00 lt
    650cc = 6,50 lt
    1000cc = 10,00 lt
    1300cc = 13,00 lt !!!!

Alet 2004 model değil 2002 model kasaya dikkatli baksaydın anlardın çocuğum,
    Ayrıca üzerinde herhangi bir ekstra yok Sadece Monokey Topcase var bırak oda olsun ve fiyat Fahiş!

Rahatladın mı?
    Mutlu oldunmu?
    Wozy ve GaCCaLL bunu beğendiler.
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    puuu seviyeye bak

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

adana ve hatay ekibinin üzerine yok şu ülkede...bi de bursa enduro var kodaman abilerin ağırlıklı olduğu..gerçi bursa ekibi de az sayıda diğer enduro klüpleri gibi...ama adana ve hatay kadar kimse kalabalık ve organize olamıyo...

bu arada plaka işlerini bugün hallettim sayılır...

3 gün önce randevu aldım, bu sabah sigortacıların birinde 10 tl ye dosyamı hazırlattım...25 tl ek ücretle bütün işlemleri yapıp basılı plakayı bürolarından veriyolar...ben kendi işimi kendim halledeyim diyip içeri girdim dosyayı verdim, sıra az vardı gerçi ama randevulu olduğum için hemen aldı dosyayı memur bey...sonra listeden plakayı seçtim...saat 11 de gel al dediler plaka basım belgesini...o belgeyle plaka basan yere gidip plakayı bastırcam...

elemanlara 25 tl de verilip uğraşılmayabilirdi aslında...
    karapara bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    adana ve hatay kadar kimse kalabalık ve organize olamıyo...
    bizde oluruz aslında ama yaşı geçkin emekli abiler yok bizde. işte polat var ben varım öyle yani :D

herkeşler çalışıyo, mesai ye kaldığımız da oluyo derken, ne ara boşluk bulduk gidiyoz. bizde olan bu

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    adana ve hatay ekibinin üzerine yok şu ülkede...bi de bursa enduro var kodaman abilerin ağırlıklı olduğu..gerçi bursa ekibi de az sayıda diğer enduro klüpleri gibi...ama adana ve hatay kadar kimse kalabalık ve organize olamıyo...
    Pampa ikinci baharlarını yaşıyor bunlar, genç bir topluluğu bir arada tutmak organize olmak zor bizim yaş ortalaması taş çatlasa 27-28 hebele gübele ,bunların hepsi düzeni oturmuş amcalar atın ölümü arpadan vuruyolar gözüne tansiyon şeker dinlemeden =)
    karapara, Soykan67 ve umurcan bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    1.)İstanbul da birisi bunun aynısının tıpkısı bir NC700'i satın almaya gidince 8000 TL hasar kaydı olduğunu öğrenince vazgeçip sitedde paylaşmıştı. Günahlarını almayayım ama sanki bu motor o motor.
    2.) Olan olmuş, ölen ölmüş ise şimdi motosikleti BEDAVA dağıtsalarda umrumda değil, zira ben aldığım zaman fiyatı benim aldığım fiyattı. şeklinde olan mantalitelimi ve pollyanna akrabalığımı seviyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

...elemanlara 25 tl de verilip uğraşılmayabilirdi aslında...
    Bana plaka ruhsat biz yaparsak 480 TL sen yaparsan 380 tl dediler ben 305 tl ye hallettim. yani aradaki işçilik parası 75 tl ile 175 tl arasında oynuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Turgaya katılıyorum, bunlar yaşlı bizim gibi delikanlı değil ki...Ama kışın gerçekten zayıfladım, pantolonlar düşüyor. MANGAL , MANGAL, MANGAL, MANGAL ZAMANI . Yeni pantolon almaktansa MANGAL YİYİP KİLO ALALIM
    makseli ve GaCCaLL bunu beğendiler.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    NC700X için aradım bana durduğu yerde sağa düşmesi dışında hiçbir şeyi yok dedi. Bende plakasını istedim. Bana direk şunu söyledi şu an müsait değilim 1 saat sonra iş yerine geçince tekrar görüşelim dedi. Doğruda olabilir olmayabilirde. O yüzden en mantıklısı servisten expertizini yaptırtmak olacaktır. Alıcısı varsa İstanbuldan birini gönderebiliriz sanırım. 100Tl expertiz olsa 50 TL'de İstanbuldaki elemana gitse kimsenin aklında soru işareti kalmaz.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Buarada geçen toplantıda baklava ve tatlıların şerbetiyle şekerim fırlamıştı ve NC700 için 3lü çanta setine 7000 TL demiştim. Dün Anes'ten baktım, demirleriyle birlikte 3 lü çanta seti 2000 TL ye geliyor. Hondanın sitesinde aksesuar fiyatlarını göremedim. Ben takarsam 500 TL gibi cuzi bir işçilik alırım ve toplamda 2500 TL gibi uygun bir fiyata çanta setiniz olmuş olur
    karapara bunu beğendi.
    #sürenadam

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NC700X için aradım bana durduğu yerde sağa düşmesi dışında hiçbir şeyi yok dedi. Bende plakasını istedim. Bana direk şunu söyledi şu an müsait değilim 1 saat sonra iş yerine geçince tekrar görüşelim dedi. Doğruda olabilir olmayabilirde. O yüzden en mantıklısı servisten expertizini yaptırtmak olacaktır. Alıcısı varsa İstanbuldan birini gönderebiliriz sanırım. 100Tl expertiz olsa 50 TL'de İstanbuldaki elemana gitse kimsenin aklında soru işareti kalmaz.
    O ne demek yahu, plaka vermek icin ne kadar musait olmak gerekiyor ki? O iste bisi var abicim, bizim uyanik insanlarimiz bu fiyata vermez o motoru.

Buarada geçen toplantıda baklava ve tatlıların şerbetiyle şekerim fırlamıştı ve NC700 için 3lü çanta setine 7000 TL demiştim. Dün Anes'ten baktım, demirleriyle birlikte 3 lü çanta seti 2000 TL ye geliyor. Hondanın sitesinde aksesuar fiyatlarını göremedim. Ben takarsam 500 TL gibi cuzi bir işçilik alırım ve toplamda 2500 TL gibi uygun bir fiyata çanta setiniz olmuş olur
    O 7000 tl elemanin nc700 e yaptigi toplam aksesuar masrafiydi haci. Kendisi canta setinin 3000 ya da 4000 oldugunu yazmisti ama yanlis hatirlamiyorsam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Bu arada Nc700 aksesuarlarini bilmem ama, arkadasim Yamaha midnight star 900 un fiyatina baydar 24 lira dedi demisti, bunun uzerine koruma demiri, one 2 adet buyuk sis fari, on cam, yan sert cantalar(deri kapli) arka sisi bar eklediginde fiyaatin 34 lira oldugunu soyledi, on cam ve sisi bar, cok guzelmis, cat diye sokulup cut diye takilabiliyomus, yayliymis, titremiyomus, oynamiyomus falan ama 10 lira diyor bunlarin hepsine, ya da soyle yazayim 10.000 TL Umarim gozunuze sokabilmisimdir
    Wozy ve karapara bunu beğendiler.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Hertürlü alışverişinizi burdan yapabilirsiniz https://www.amerikadaniste.com/

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Şu eldiven

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Hot-sale-Motorcycle-Full-finger-gloves-genuine-goat-leather-SL-05/623219765.html

50~52 TL ye geliyor. Büyük ihtimalle imitasyon deridir, ve çok sağlam değildir. Zaten bilek koruması olmayan eldivenleri tavsiye etmiyorum. Sadece şu yüzden paylaştım, yiba gibi yerlerde parmaksız eldivenlere bile ~40 TL civarında fiyat çekiyorlar. Scoyco tarzı kumaşımsı bol plastikli eldivenler en az 50 TL gibi fiyata satılıyor (geçen uğradığımda dikkatimi çekti). O tarz bir eldiven alacaksanı eğer en azından bunu tercih edin çok daha iyi koruma sağlar, aynı fiyata diyorum sadece.

Öyle paylaşayım dedim,,,,
    #sürenadam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler