gün geçmiyor ki bir motosiklet daha aramıza katılmasın..
ozanıma dokunmayın! sen bana göster motorları arabaları vapurları dostum sıkma canını ben alırım hepsinden kendime birer tane
gün geçmiyor ki bir motosiklet daha aramıza katılmasın..
ozanıma dokunmayın! sen bana göster motorları arabaları vapurları dostum sıkma canını ben alırım hepsinden kendime birer tane
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Geçen cumartesi Turgay'ı burada görmüşler, nasıl olsa buda HD diye buralarada bi bakıyomuş.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Her yeni motor konuşmasında olduğu gibi, tork değerleri şusubusu derken seviyenin uçmadığı iyi olmuş bu sefer
Netekim mavi 883 hakkaten züpper duruyor
Heil Spellcheck
Arkadaşım HD'ye gidince yok şekerimdi, kollestrolümdü, trigliseritimdi, yok diyetimdi ye gitsin.
Buda benden sıpeşiyel edışın
Arthur Davidson, of the Harley Davidson Motorcycle Corporation, died and went to heaven.
At the gates, St. Peter told Arthur, "Since you've been such a good man and your motorcycles have changed the world, your reward is, you can hang out with anyone you want in Heaven."
Arthur thought about it for a minute and then said, "I want to hang out with God."
St. Peter took Arthur to the Throne Room, and introduced him to God.
Arthur then asked God, "Hey, aren't you the inventor of woman?"
God said, "Ah, yes.
"Well," said Arthur, "professional to professional, you have some major design flaws in your invention.
1.There's too much inconsistency in the front-end protrusion.
2.It chatters constantly at high speeds.
3.Most of the rear ends are too soft and wobble too much.
4.The intake is placed way to close to the exhaust. And finally,
5.The maintenance costs are outrageous."
"Hmmm, you may have some good points there," replied God, "hold on."
God went to his Celestial super computer, typed in a few words and waited for the results.
The computer printed out a slip of paper and God read it.
"Well, it may be true that my invention is flawed," God said to Arthur, "but according to these numbers, more men are riding my invention than yours."
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Ah ozan seviye yükselmedi dedik dedik sen bu espriyi yaptın bak ne oldu şimdi?
Heil Spellcheck
Ulen dua edinde "Halil Davudoğlu" diye espiri yapmadım yapmışım ya la
Toplumda insanların BİRBİRLERİNE SAYGILI OLMASI GEREKMEKTE diye düşünmekteyim... Dolayısiyle nasıl ki ENDURO kullanıcıları diğer tip(ss,cruiser,chopper,scooter etc..) motosiklet kullanan kişilere hakaret edemez ise; insanların rencide olabileceği İNANÇ GİBİ konularda da konuşurken dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum... İnanan,inanmayan, hristyan,budist,ateist,müslüman vs.. insanların İNANÇ ve/veya İNANÇSIZLIK sistemleri ile dalga geçer mahiyetteki söylemlerin fıkra adı altında bile zikredilmesine ben karşıyım... Bu gibi söylemler insanların birbirleriyle olan münasebetlerini zedeler ... Burada insanları birarada tutan ne siyasi görüşleri ne dinleri ne dinsizlikleri ne galatasaraylı ne fenerli olması sadece HOBİLERİ (Motosiklet) ... Dolayısiyle BAŞKA İNSANLARIN HASSAS OLABİLECEĞİ konularda biraz daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyorum...
Not: OZANcığım senin bunu sadece espri olsun diye KÖTÜ NİYET olmadan yazdığına inancım tam ama ben ORTAYA KARIŞIK KONUŞAYIM DEDİM
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
beyler aşağıdaki rota hakkında bilgisi olan var mı?
nallıhana kadar biliyorum ama sonrası muamma...
https://maps.google.com/maps?saddr=A...=ls&z=10&via=1
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Yaw Osman abi bu espiri bir HD forum sitesinden alıntıdır ordakide motosiklet forum sitesi, eminim ki herkes kimseye karşı bir rencide kastı taşımadığımı biliyorlardır diye umuyorum.
Not: Alıntılarıda hani tam yerinden yapmışsın Osman abi
Ne sakıncası olacak osman abi klimasını müziğini açar cıstak cıstak gider arabasıylan
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)