Iki uflet, bi kursun doktur o soguklugu gecirir
Ben gelirim bi aksilik cikmazsa carsamba gunu, Cumaya allah kerim. Rektorluk binasi dedigin, yine bilkentin icinde di mi, gecen gittigimiz sekil mi yani?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
üniversite nizamiyeden gir rampadan yukarı çıkarken ikinci, sola dön bina sağında kalacak
[ tek gün ] git gel 680 km Nevşehir Ürgüp Göreme
http://www.motosiklet.net/forum/etki...up-goreme.html
bu arada,
her ay bir uzak gezi düşünüyorum. programı olan veya beraber gelip tavsiye de bulunacak olursa beklerim
uzmantv de falan videolari olan amca degil mi yaw, baya unlu, ben de duymustum adini, valla aksilik cikmazsa cuma da gelirim ben. ikinci solmus bak ogrendik carsamba mekanini
ANGARAJ
Tatarca yazdığım için anlaşılmadı sanırım Yani ismen duyduk, yazıları felan var dergilerde vs,vs, ama hiç görmüşlüğümüz, tanışmışlığımız yok demek istedim.
Sanırım UzmanTV de de vardı videoları. Gelecen mi sen, ondan haber et...
Buarada şundan mı alsam diyorum, fiyatı da çok uygunmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18189128/detay
#sürenadam
olum çarşamba günü olan motosiklete başlama eğitimini ne yapacağınız ya...cuma günü olana kasın bence...
Ben de öyle demiştim zaten, yani motosiklete nasıl başlıycaz diye gidelim öğrenelimden ziyade sohbet muhabbet olur diye gidelim demiştim. Geçen gün Kaan beyle de tanıştım zaten, ayak üstü epey sohbet ettik eğitim sırasında. İyi bir insan, rahat felan, hoş sohbet. Ondan sonra dedim bari söyleşiye de gideyim, eğlenceli olur herhalde diye... Ayrıca sorcağı sorusu olana da olursa yardımcı olur herhalde
Kimbilir, belki pembe scooterlı miss bilkent-riders'lar da gelir sohbete erhan...
#sürenadam
Maksat muhabbet olsun olm, gider iki dinler gelirim eve nolcak sankim. Hos tabii isten 6 da cikarsam gelirim, yoksa yalan olur zaten. Asil cuma gunku olana gitmek lazim tabii. Erhani artik scooter lu ablalar kesmez bence
ANGARAJ
Çarşamba'da Cuma'da gidelim derim ben.
Bilkent içinde mekan çok, söyleşiler bittikten sonra dağılmayız hemen. Özellikle Cuma.
Tabi hava durumu nasıl olur bilemem.
ANGARAJ
sağol siyanürcüm
yalnız mamasını satayım
her şey 14 nisan'dan önce ve
benim için hayat bir 14 nisan'dan sonra başlıyor :'(
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)