Sattım maalesef, eyvallah. Sen gitmedin mi motor almaya?
Megelli nin daha vakti varmış ya, Türkiye ye girecek de, bir kaç ay kullanılacak da....
Asya bakıyorum rx250 da hiç bildiğim konular değil.
Sattım maalesef, eyvallah. Sen gitmedin mi motor almaya?
Megelli nin daha vakti varmış ya, Türkiye ye girecek de, bir kaç ay kullanılacak da....
Asya bakıyorum rx250 da hiç bildiğim konular değil.
Okan Hocam;
Ben ne konuştuğumu, motorun fiyatı üzerine ekstra muameleci için verdiğim paranın miktarını ve ne ne için olduğunu; muameleci ile emniyete plaka seçimine gittiğimde de özellikle teyit ettirdiğimi biliyorum.
Tek hatam evrak yığını içinde vergi dekontunu bulup özellikle kontrol etmemem.
Saygılarımla.
Len uzunnnnnn, yarın ben de gelirim Ostime, öğlen vakitlerinde bi motoru yıkayayım bizim benzinlikte 2 liraya, ondan sonra çıkar gelirim, sabah çıkmadan önce bana da haber ver yetişirsem beraber gideriz, yoksa ben sonra gelirim.
Len Burak sessiz sedasız sattın motoru, megelli falan bilmiyorum ama KTM den sonra çin malı bayar be haci, macitten sonra GV 250 mercedes gibi gelmişti bana o derece yani Hoş macit çin malları arasında bile özel bi yere sahip ama olsun Hiçbirimiz motorsuz kalmayalım valla, çok kötü be.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Valla rahatladım ama ya, canımı sıkıyordu, motoru sattığım gibi paranın yarısı gitti zaten.
işte tarz değişikliği olursa en azından bir müddet oyalar beni diye düşünüyorum, bi de hoşuma gidiyor kros işleri, yanıma da birini bulursam değme gitsin; asfalttan korkuyorum biliyorsun
O zaman yarın ola hayrola, araşırız, ben 10dan önce uyanmam
Kros ayrı bir olay yaw, yani her motorcunun içinde biraz olsun kros ruhu oluyor bence, choppercı da olsa racingci de olsa farketmiyor. Maddiyat olsa da bi kros, bi naked, bi touring, bi enduro.... şeklinde listeyi uzatabilsek keşke
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Buluşma varmıdır bugün bi bahçeli yapalım görüşelim uyumayın kalkın
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bu akşam üzeri inşallah Ankaraya doğru yola çıkıyorum yarın görüşmek ümidi ile...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Ben bugün evdeyim, az ve kıymetli olan benzinimi yarına saklıyorum
ANGARAJ
Yarın ne var ki,haberdar edin önceden de Bolu'dan gelecek olan arkadaşımız Samet de katılsın. Olmamı?
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)