Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yuhh o kadar yakın yani ? Ve zavallı er6 sokakta yatıyor ,it kopuk üstünde tepinip ayran içiyor !
    Vefa İstanbul'da bir semt ya Ankara'daki karşılığı nedir dostlar sorarım size ?
    Ankaradakinin karşılığı dikmen olsa gerek?
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün XJ6 mi,crf250L,NC700x mi diye kafayı yerken, kendi kendime bu işin uzmanına danış diyerek Okan Hocama telefonda bunların arasında tavsiye edeceği motosikleti sordum. Mantık çerçevesinde çirkin ördek yavrusu NC700x için kaporayı da bugün telefondan sonra verdim. Allah çok çok daha iyilerini ve hepinizin gönlünde yatan motosikleti sizlere nasip eder İnşaallah.Yreni motosiklet arayışında olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

Bu arada motosiklet arayışım sırasında yardımlarını esirgemeyen ve bıkmadan usanmadan her soruma cevap veren Okan Hocaya ayrı bir parantez açarak teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Gelelim asıl konuya arkadaşlar siparişi siyah renk olarak verdim. (Teslim alırken belki beyaz hoşuma giderse ona dönebilirim .) NC700x için tavsiye edeceğiniz koruma demiri vs. gibi almam gereken aksesuar varsa marka modeli yazarsanız sevinirim. Birde neleri mutlaka almalıyım.
    Zira ben şimdiye kadar hiç NC700x forumu okumadım ve şimdi araştırmaya başlıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Alıntı mithrelios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de X-Max 250'yi bugün teslim alıp 25 km kadar bir sürüşle eve götürdüm. sonra üstünü örtüp arabaya binip kös kös işe gittim

Küçük bir sorum olacak, pantolon ve bot alamadım henüz. Pantolon detaylı bakmadığımdan alamadım ama, bot uğradığım hiç bir yerde (motomax, efe honda, yamaha baydar, ulusan motor) bana uygun güzel bir alternatif yoktu. Çizme şeklinde touring modellerden almayı planlıyorum örneğin: http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...T-pmu1161.html.

Yalnız denemeden almak istemediğimden online sipariş vermiyorum, en kısa zamanda botlanmam lazim, yukarıda yazdıklarım dışında önerebileceğiniz, tercihen bol ürün bulunan bir aksesuar mağazası var mı acaba Ankara'da?

facebook grubunu takip ediyorum, haftasonuna bir buluşma olursa (veya eskisi gibi çarşamba vb gibi bir gün sabit buluşma konursa) sizlerle tanışabilmek dileğiyle.

vayyy gruba yeni yakışıklılar geliyorhayırlı uğurlu olsun
    daha 2 gün önce Yunus ustayla konuşurken demiştim,Osman ağabey bi motorunu değiştirse de HACIBABA'dan bi baklava yesek diye...
    kalbim temiz vesselam
    mithrelios bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyy gruba yeni yakışıklılar geliyorhayırlı uğurlu olsun
    daha 2 gün önce Yunus ustayla konuşurken demiştim,Osman ağabey bi motorunu değiştirse de HACIBABA'dan bi baklava yesek diye...
    kalbim temiz vesselam
    Teşekkürler hüseyin başkan, çok daha iyileri senin olur İnşaallah...

Hüseyin, Grubun başkanısın ama tüm Ankara MT'nin diyete girdiğinden haberin yok abi..TEZ ZAMANDA diyete BAŞLANA, DİYETE BAŞLAMAYANIN KELLESİ VURULA...
    nezih77 bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250

Hüseyin, Grubun başkanısın ama tüm Ankara MT'nin diyete girdiğinden haberin yok abi..TEZ ZAMANDA diyete BAŞLANA, DİYETE BAŞLAMAYANIN KELLESİ VURULA...
    o da 1 ayda 15-20 kg veriyordu abi dur şindi karıştırma ortalığı
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    en mantıklısı yolda 1 gece konaklamak (Adana/Aksaray vs.)
    adama kaporayı yolluyorum kısmetse bugün...adamla ortak tanıdık çıkması şansımıza güzel bi olay...
    bakalım hayırlısı şu saatten sonra...izin almak biraz sıkıntı olacak ama bakalım kasacaz...

bu arada osman abi motor sana ne kadara gelmiş oldu, liste fiyatı üzerinden indirim yapmış oldular mı?

yok abi bi fatih reis diette o da baklava görünce dayanamaz yer

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o da 1 ayda 15-20 kg veriyordu abi dur şindi karıştırma ortalığı
    başlasam verecem de bi türlü başlayamadım
    GaCCaLL bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Oha şimdi hesapladımda en iyi ihtimalle 200 tl benzin parası tutuyo dönüş, konaklama gşdiş yeme içme vay babayın kemüğüne

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oha şimdi hesapladımda en iyi ihtimalle 200 tl benzin parası tutuyo dönüş, konaklama gşdiş yeme içme vay babayın kemüğüne
    Yanıbaşında kayınpeder v strom'u dururken bu zahmet nicedir ?

Motosikleti
    tracer 900
    Panpa satılmadı mı, gerçi ilanlarda yoktu, 16 lı bi fiyat demiştin sanırım, ama abs yok hacı ond

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Panpa satılmadı mı, gerçi ilanlarda yoktu, 16 lı bi fiyat demiştin sanırım, ama abs yok hacı ond
    İlana koymuyomuş bilerek, anca tanıdığa veririm diyomuş satılmamış tabi o yüzden, adam da yaşlı binemiyomuş artık ağır diye , fiyatını ben de tam bilmiyorum ama piyasadan daha uyguna verir 15 küsüre alınır diye tahmin ediyorum belki de daha uyguna . ABS olayını bilmiyorum vala .

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Osman abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
    Koçlar sizce hangisi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01773515/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13396380/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16866928/detay

*** http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94809175/detay
    Hepinize kazasız belasız güzel artçılı sürüşler(bekarlar için)
    karapara bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    selamlar herkese.. benimde yakında hyosung gv 250 motorum gelecek...ankaradaki etkinliklerden haberdar olmak isterim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Alıntı yolcu114 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osman Hayırlı uğurlu olsun,Güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
    Bülo çok geçmiş olsun:(
    Erhan sana da şimdidn hayırlı olsun diyelim.Havalar iyiye gidiyor alıp gelirsin.
    mesajınızı biraz geç anladım)
    yolcu114, mithrelios ve karapara bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı helin126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar herkese.. benimde yakında hyosung gv 250 motorum gelecek...ankaradaki etkinliklerden haberdar olmak isterim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Umarım güzel dostluklara vesile olur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yaw şimdi kendimi düşününce iyiki buraya üye olmuşum diyorum gerçekten güzel insanlarla tanıştım bu sitede. Tabi biraz kilo almama da sebep olmadı diil hani
    helin126 bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koçlar sizce hangisi?

marmaristeki makul bence

hoşgeldiniz ve hayırlı olsun..planlı etkinlikler facebook grubumuzda ve burada, anlık organizasyonları whatsapp grubumuzdan takip edebilirsiniz

bu arada whatsapp grubu için soykanla iletişime geçin beyler. faydalı olyo
    Wozy ve helin126 bunu beğendiler.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulan sabah sabah sinirim tavan yapti valla, motorun yanina gittim, baktim yerde bir hortum duruyor, yakindan bakinca farkettim ki benim fazla benzin tahliye hortumu yerdeki, hass... nasi lan derken bir hortum daha gordum, o da hava filtresinden fazla yagi alan ucu kapali olan hortum, sonra farkettim ki motorum yerinde duruyor ama tam olarak biraktigim yerde degil, yani disari cekilmis, daha sonra yine ayni yere itilmis, bunlar kapali yerde oluyor, bu arada motorun yaninda bir de bos ayran kutusu vardi, butun bunlari birlestirdigimde vardigim sonuc su, birisi benim motordan benzin calmaya kalkmis, gordugu hortumlari sokmeye kalkmis benzin hortumudur diye,yani baska aciklamasi olamaz gibime geliyor cunku ayni yerine geri koymaya calismislar gidon kilitli oldugundan tam olarak ayni yere gelmemis.

Gunahlarini almayayim ama bizim ordaki paketci cocuklar geceleri tam da benim motorun oldugu yerde takiliyolar, birkac kere gece gec saatte denk geldim, abi naber motorun cok guzel kac basiyo gibi geyik muhabbet yaptilar. Ben de motorcudan zarar gelmez diye dusunmustum ama simdi aklima ilk gelen o herifler, cunku hortum sokmenin baska bir mantigi olamaz, motoru calistirmakla bir alakasi yok, yandaki ayran kutusu da benzini toplamak icin olabilir diye dusundum.

Sinirden basim agridi anasini satayim sabah sabah, zorla goturup parali otoparka koyduracaklar bana, onlar da cok guvenli degil gerci, elini kolunu sallayan giriyor, bizim ordaki hal otoparki var ama aksam iceri gir, kimsenin ruhu duymaz. Acilen otopark bulmam lazim.
    Bülom geçmiş olsun be bu kadar çok şere... olunca pes be dedirtiyorlar. Gidip bir branda al. Alt tarafı kilitli olanlardan nasıl olsan arka çantan var atarsın içine tek çözüm bu. Otoparklar hiç güvenli değil illede koyacaksan kameraların gördüğü yere bırak.
    Koray'la fuarda gördük o...... ço... teki arka taraftaki 1200 gsa'karın far korumasını kanırtıyordu çıkartmak için. E daha nediyim

Motosikleti
    Hyosung gv250

Hoşgeldiniz.Gv 250 yi sıfırmı aldınız.Hayırlı uğurlu olsun,tekeriniz düs bassın.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Hoşgeldiniz.
    Etkinliklerden Facebook'taki grubumuza katılarak haberdar olabilirsiniz.

Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koçlar sizce hangisi?

KTM 990 derim ben (Uyarı: Bu mesaj yoğun bir şekilde kıskançlık içerir. )

Whatsapp grubuna katılmak isteyenler, iletişime geçin bir zahmet pls
    helin126 bunu beğendi.
    ANGARAJ

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Soykan yetti la şu profil resmin Her gördüğümde bu kim diyorum

Ozan abi sen de çek bi KTM ya
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soykan yetti la şu profil resmin Her gördüğümde bu kim diyorum

Ozan abi sen de çek bi KTM ya
    soykan yapıştıracak bi gs ya en sonunda, kanı bitlenmiş adamın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

beyler ben şimdi panik oldum birden...

şaka maka 1000 km yol gelecez...sürerek gelmek, bi aksilik olmazsa motorumla başbaşa kalmak istiyorum, bunca zaman sonra benim hakkım
    adana da konaklamayı düşünüyorum, şaka maka totalde 1000 km yol gelicez, bu da toplam tecrübemin 1/4 ünü iki günde yapıcam demek...yol üstü ise 4 mevsimi yaşama ihtimalim yüksek, toroslar, gülek boğazı, pozantı tarafları yüksek ve soğuk, kar bile olabilir...osmaniyeden ötesi hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası ama otoyol neyse ki...

onun için yağmurluğa, kışlık eldivene vırta zırta bir sürü şeye ihtiyacım olacak, bu konuda yunus panpa başta olmak üzere ödünç alabileceğim elzem şeyleri alabilirim, desteklerinizi bekliyorum...lazım olan takım taklavatın bir kısmını satın alabilirim ama acelesi olmayan şeyler için bana lazımsınız

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Doldur hacı buraya lazım olanları sen. Bulunur elbet. Aramızda motora nadiren binebilenler olduğundan sıkıntı olmaz sanırım
    Bende ne varsa senindir
    erro bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)

Bu Konudaki Etiketler